Виж сега, според мен зочо не е от никаква страна.Мнемозина написа: Зочо от коя страна е?
Много често е ставало дума за пристрастяването ни и за това, че зочо е диагноза.
За мен обаче не е диагноза, а симптом.
Виж сега, според мен зочо не е от никаква страна.Мнемозина написа: Зочо от коя страна е?
Не аз.4avdar4e написа:Е ти пък сега, опитваш се да противопоставиш душевния оргазъм на физическия такъв, не става такаМнемозина написа: Та това питах.
Зочо от коя страна е?
Нали си знаеш, че аз съм от тия: "и трите, дедо попе, и трите"
Бе, принципно не е чак толкова абсурдна. В колко религии съществува отказа от физическото за сметка на духовното извисяване?!? Ако приемем, че някой е поклонник на бог Мамон и му се налага/предлага да сложи двете на везните? Така вече не е чак толкоз абсурдноМнемозина написа: Просто ми се видя абсурдна една такава анкета и рекох да ви го споделя.
Но, както казваш, съм витиевата днес и тръгнах заобиколно право към целта.
За страната, от която е зочо - всъщност отговорих в постинга към Чавето.esti написа:Виж сега, според мен зочо не е от никаква страна.Мнемозина написа: Зочо от коя страна е?
Много често е ставало дума за пристрастяването ни и за това, че зочо е диагноза.
За мен обаче не е диагноза, а симптом.
хехе- сексът върви като производна на пари, власт...doktorka написа:сутрин рано ми пуснаха една муха в главата.
( подслушано от някакъв друг клуб с преобладаваша възраст под 25 години)
и аз да попитам тук,че моят отговор на въпроса беше ясен и непоклатим.
ако ви предложат всичко наготово-пари,власт,гъзарийки разни и пр...,ще се откажете ли от секса?
м?
....
Ами не, пак е абсурдно.4avdar4e написа:Бе, принципно не е чак толкова абсурдна. В колко религии съществува отказа от физическото за сметка на духовното извисяване?!? Ако приемем, че някой е поклонник на бог Мамон и му се налага/предлага да сложи двете на везните? Така вече не е чак толкоз абсурдноМнемозина написа: Просто ми се видя абсурдна една такава анкета и рекох да ви го споделя.
Но, както казваш, съм витиевата днес и тръгнах заобиколно право към целта.![]()
Ама аз си мълчах в началото, де, чак когато темата взе обичайния си уклон, тогава се обадих
Ето го!ELBI написа:хехе- сексът върви като производна на пари, власт...doktorka написа:сутрин рано ми пуснаха една муха в главата.
( подслушано от някакъв друг клуб с преобладаваша възраст под 25 години)
и аз да попитам тук,че моят отговор на въпроса беше ясен и непоклатим.
ако ви предложат всичко наготово-пари,власт,гъзарийки разни и пр...,ще се откажете ли от секса?
м?
....
друг е въпросът дали и от какви удоволствия би се отказал човек за постигане на власт, пари... не когато ги постигне!
Хих, и аз това мислех първо да напиша - че са като скачени съдовеELBI написа: хехе- сексът върви като производна на пари, власт...
Ми не, и скачени съдове не са, те са слоеве на едно и също.4avdar4e написа:Хих, и аз това мислех първо да напиша - че са като скачени съдовеELBI написа: хехе- сексът върви като производна на пари, власт...
малей, на 40 кво суперско беше...frisky lioness написа:...и що ли никой не си признава, че на 40 нещата не са като на 25:winkw:
вчера, като оправях запушената тоалетна чиния експериментирах точно скачени пространства...4avdar4e написа:Хих, и аз това мислех първо да напиша - че са като скачени съдовеELBI написа: хехе- сексът върви като производна на пари, власт...
Не, не, нещо не се разбираме днесМнемозина написа: Ми не, и скачени съдове не са, те са слоеве на едно и също.
Да избереш едното, отказвайки се от дълбоките му причини.
Ей затова е абсурдно...
Благодаря за подкрепата, Елби, щото тия ми се смеят като им рекох същотоELBI написа: няма нищо лошо на секса на 25, но на 40 е по-трепач!!!
смеят се, щот не знаят4avdar4e написа:Благодаря за подкрепата, Елби, щото тия ми се смеят като им рекох същотоELBI написа: няма нищо лошо на секса на 25, но на 40 е по-трепач!!!
Ти ся що ме псувашELBI написа: баси, освен секс в живота има и поправки на дома.
Що бе, разбираме се...4avdar4e написа:
Не, не, нещо не се разбираме днес
Исках да кажа, че властта и парите са като виагра за секса, затова и отначало не отговарях, точно, защото не мога дори теоретично да си представя някой да се откаже от едното в полза на другото. От друга страна пък, най-бедните обществени слоеве правят най-много секс (доказано!), в случая той се явява нещо като вибратор на мястото на властта и парите
Оф, само глупости пиша днесПък и нямам време да обясня внятно, кво аджаба искам да кажа с тия глупости..
нъл трябва да си се пооплачем тук. Че само с този секс ... ще сме нащрек по цели нощи4avdar4e написа:Ти ся що ме псувашELBI написа: баси, освен секс в живота има и поправки на дома.:crying:
Оня ден (в неделя) тамън натъманихме банята, сички като на село се изкъпахме в неделя, и в понеделник пристигат великите майстори отдолу и викат: Тече!!!! Оставили са си ръцетеАйде пак местене на тоалетна, замазки, съхнене... Та до днес
Кой па ти се смя:blink::shocked:4avdar4e написа:Благодаря за подкрепата, Елби, щото тия ми се смеят като им рекох същотоELBI написа: няма нищо лошо на секса на 25, но на 40 е по-трепач!!!

Не е само откачането. И във физичски план настъпват....нездравословни промени (така да го кажат)pocti_bezobidna написа:Къде са резултатите от анкетата?
Доторката рече, че ще ги пусне.
Преди 2-3 месеца имаше някаква анкета с англичачета - оказа се, че биха се отказали от куп неща заради GSM-тата си или нещо от сорта.
За секса и отказването - в дебелите книжки пише, че пълното въздържание води до проблеми в психиката. Това сериозно - не че изперква човек, ама му се отразявало на останалите действия. При отва отрицателно. Чичко К.Г. Юнг така казва, нали... Доста отдавна съм го чела това, ако се не лъжа, беше в "Еон", ама може и да бъркам заглавието.
Така че въпроса с отказването няма как да стои. Има изключения кто разни монаси, монахини и др. с религиозни причини, ама това е друго, мисля, е трялба де се брои.

Чакай да го потърсяПипи написа:frisky lioness написа:Ха-ха-ха:rotfl24::rotfl24:Пипи написа: или ако е на обществено /ха-ха/ място
Сетих се за онзи виц с виаграта
".....да, но ще ме срам да отида отново в този ресторант":lol::lol:
и сега ако го пуснеш целия виц

Чакай да го потърся[/quote]frisky lioness написа:

Ето гоfrisky lioness написа:Чакай да го потърсяfrisky lioness написа:
в този ред на мисли...Звеневия написа:ПРИЗНАВАМ си - по-готини са!frisky lioness написа: и що ли никой не си признава, че на 40 нещата не са като на 25:winkw:
Ей от тук.doktorka написа:okolo 40% от <младоците> казали,че ще се откажат..
<Луди ,млади,нямат си друга работа>,както казваше на Гарвана дядо му...
само не разбрах от де дойде 3о4о в темата...
ние ся гъзари ли сме,ако смятаме 3о4о за гъзарийка?
Бе, не съм мъж, ама да си кажаdoktorka написа: м?
питам мъжете...
с какво ние жените сме били по-...на 25 години..ади де?
аз не намирам с какво точно...
много го мисля този въпрос и досега не съм получила задоволителен отговор.
перефразирайте го..с какво 25 годишни момичета са по-...от нас дето ( някои още не сме;)..) сме на 40?
освен че са млади..е?
това как се отнася към секса?
Елементарно, ама води до инфарктиRemmivs написа:ми не знам ма това според мен е елементарно разбиране за мъжественост
ама аз питам защо на 20?...4avdar4e написа:Елементарно, ама води до инфарктиRemmivs написа:ми не знам ма това според мен е елементарно разбиране за мъжественост
Сериозно, на една позната мъж й така го ударил хормона малко преди на 50, развел се, взел една 25-годишна, за да я удовлетвори отсекъдебачкал на сто места, децата му не искаха да го чуят даже, много сърдити му бяха (а те - големи, както се досещаш) и хоп - след 5 години - инфаркт и на място:blink: Децата не отидоха на погребението, бившата - да, при това с голям кеф. Живот.. шарен...
е де!4avdar4e написа:Елементарно, ама води до инфарктиRemmivs написа:ми не знам ма това според мен е елементарно разбиране за мъжественост
Сериозно, на една позната мъж й така го ударил хормона малко преди на 50, развел се, взел една 25-годишна, за да я удовлетвори отсекъдебачкал на сто места, децата му не искаха да го чуят даже, много сърдити му бяха (а те - големи, както се досещаш) и хоп - след 5 години - инфаркт и на място:blink: Децата не отидоха на погребението, бившата - да, при това с голям кеф. Живот.. шарен...