и тази национална честота/програма беше собственост на бизнесмен от шумен
и ТИМ си я беше уредил
и гергов им я отмъкна в последния момент
и така
нещата са си изрядни:rotfl24:
Искам да има правила просто.Quid написа:ми ма си честота ,лицензирана и т.н.
и ТИМ си я беше уредил
и така
за да се възмути човек от едно деколте то трябва да разбира от цициpocti_bezobidna написа:Искам да има правила просто.Quid написа:ми ма си честота ,лицензирана и т.н.
и ТИМ си я беше уредил
и така
И всички да ги спазват. Или поне по-голям процент от хората.
Като в белите държави. Не да ми се оправдават че всички сме братовчеди.
И да се възмущават от деклотето на една певачка.
и двете:-)Mila написа:Ама чакай сега - съсипани, или осъществени съдби?:winkw::-)Quid написа:
бели държави?
всеизвестно е че при преразпределение на благата в по големи размери няма правила
докзателство за това са множество съсипани съдби и гробове
Като четях, тъкмо да напиша това и ти ме изпревари!esti написа:Гледат предизвикателно??БоЕВ написа:
Няма начин да не си ги виждала - едни момета по оскъдно бельо, гледат те предизвикателно от билбордове, плакати по спирки, магазини и всевъзможни места.
Колко си мек и дискретен...
Аз май скоро се възмущавах публично точно от рекламите на Флирт.
Потресаващо гнусни са.
Дай да видим аз как ще ги класирам, бездруго седя и чакам, като кон на празни ясли. Хем да не си ям нервите.pocti_bezobidna написа:
Не знам дали ще ги докарам до 10:
1. ББ - абсолютно на първо място
2. Слави Трифонов - той пък си е чалга най-дълго време.
3. Волен-недоволен и неговата секта от чалга-певци-педофили, биячи и др. Съжалявам единствено Димитър Стоянов (заради дядо му), момчето не е виновно, просто е попаднало в крехка възраст в неподходяща среда
4. "Морала" на българите - абе, много морален народ станахме, два дена след концерта за БГ Коледа "24 часа" ме занимава с деклотето роклята на Глория?! Че било неприличо?! Да ви имам проблемите, другарко. В тази графа влиза и постера на Азис. Все още не мога да повярвам, че хората се вълнуват от постера, а не от факта, че една телевизия заобиколи закона, стана национална медия без конкурс, съответно не плаща лицензни такси, не е минала през никакво сито на програмната концепция и т.н.
5. поголовното строителстово под път и над път
6. мърсотията навсякъде и идеите "аз ли съм луд да спазвам правилата, след като никой не ги спазва"
Такива неща, да. Аре, да не продължавам.
Да, хъм, верно, кое? Красимир Гергов- майтап, майтапMila написа:А кой/кое в публичното пространство ти харесва? Малко за хубави работи да поговорим...Green Light написа:
Дай да видим аз как ще ги класирам, бездруго седя и чакам, като кон на празни ясли. Хем да не си ям нервите.
.....Ако има.
определено не трябва да се вярва на рекламата...Quid написа:де да беше и така добра водката флирт като рекламите си:-)
става ама си е доста дървена и далеч от добрите водки
дарик нещо го пропускам напоследък. Навремето слушах бградио, но напоследък съм на ретро или зирок.Green Light написа:...Списанията. Понеже са за по- тясно определена публика, та човек лесно се ориентира, какво да си вземе. Рядко се разочаровам от списание. Може би трябва да отделя време и да намера моите списания. Сигурно ще стана верен списаниен читател. Безплатните вестници са интересно явление, ще ми е любопитно, какво ще стане. Три радиа ми харесват Дарик, Ретро и ЗиРок. Ще помисля още
немирофф - произведено в украйнаELBI написа:определено не трябва да се вярва на рекламата...Quid написа:де да беше и така добра водката флирт като рекламите си:-)
обаче си е факт, че тя продава.
ти се кланяш на смирноф, абсолют или финландия?
начи да закупя едни брой за проба...Quid написа:немирофф - произведено в украйнаELBI написа:определено не трябва да се вярва на рекламата...Quid написа:де да беше и така добра водката флирт като рекламите си:-)
супер е:-)
черния етикет!ELBI написа:начи да закупя едни брой за проба...Quid написа:немирофф - произведено в украйнаELBI написа:определено не трябва да се вярва на рекламата...Quid написа:де да беше и така добра водката флирт като рекламите си:-)
супер е:-)
украйнки, начи, а...
Аха, по добре се получава, когато сам си определяш какво как и доколко. Макар че на мен понякога ми доставя удоволствие да се потопя безкритично в общия информационен поток. Иначе как да разбера кой как и за какво се бори?:winkw:Green Light написа:
Списанията. Понеже са за по- тясно определена публика, та човек лесно се ориентира, какво да си вземе. Рядко се разочаровам от списание. Може би трябва да отделя време и да намера моите списания. Сигурно ще стана верен списаниен читател. Безплатните вестници са интересно явление, ще ми е любопитно, какво ще стане. Три радиа ми харесват Дарик, Ретро и ЗиРок. Ще помисля още
Да и аз така с инфо потока. Обаче, да ти кажа, сега влезнах в една серия - само мои си МП3ки в колата, в къщи Терминаторите обсебиха телевизора и аз малко по- малко се изолирах. Сутрин в 7и30 новините по дарик и тва е. И тая неделя пускам карбовски по Дарик - пфу тъпотия, после вечерта- новини бляк - южен поток, като че ли някой въобще знае какво ще стане с него и къде е далаверата. Та изпаднах аз от информационния поток и сега не мога да се включаMila написа:..
нещо такова и в мое село... макар да нямам някои от проблемите ти с обсебването...Green Light написа: Да и аз така с инфо потока. Обаче, да ти кажа, сега влезнах в една серия - само мои си МП3ки в колата, в къщи Терминаторите обсебиха телевизора и аз малко по- малко се изолирах. Сутрин в 7и30 новините по дарик и тва е. И тая неделя пускам карбовски по Дарик - пфу тъпотия, после вечерта- новини бляк - южен поток, като че ли някой въобще знае какво ще стане с него и къде е далаверата. Та изпаднах аз от информационния поток и сега не мога да се включа