Топ 10 в Чалгария...

Все същите
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ми ма си честота ,лицензирана и т.н.
и тази национална честота/програма беше собственост на бизнесмен от шумен
и ТИМ си я беше уредил:cool:
и гергов им я отмъкна в последния момент
и така
нещата са си изрядни:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
annonymus

Мнение от annonymus »

Quid написа:ми ма си честота ,лицензирана и т.н.
и така
Искам да има правила просто.
И всички да ги спазват. Или поне по-голям процент от хората.
Като в белите държави. Не да ми се оправдават че всички сме братовчеди.
И да се възмущават от деклотето на една певачка.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

pocti_bezobidna написа:
Quid написа:ми ма си честота ,лицензирана и т.н.
и така
Искам да има правила просто.
И всички да ги спазват. Или поне по-голям процент от хората.
Като в белите държави. Не да ми се оправдават че всички сме братовчеди.
И да се възмущават от деклотето на една певачка.
за да се възмути човек от едно деколте то трябва да разбира от цици:cool:
правила?
бели държави?
всеизвестно е че при преразпределение на благата в по големи размери няма правила
докзателство за това са множество съсипани съдби и гробове

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Quid написа:

бели държави?
всеизвестно е че при преразпределение на благата в по големи размери няма правила
Ама чакай сега - съсипани, или осъществени съдби?:winkw::-)
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Mila написа:
Quid написа:

бели държави?
Ама чакай сега - съсипани, или осъществени съдби?:winkw::-)
и двете:-)
едните плащат сметките на другите:-)

Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

esti написа:
БоЕВ написа:
Няма начин да не си ги виждала - едни момета по оскъдно бельо, гледат те предизвикателно от билбордове, плакати по спирки, магазини и всевъзможни места.
Гледат предизвикателно??
Колко си мек и дискретен...:lol:
Аз май скоро се възмущавах публично точно от рекламите на Флирт.
Потресаващо гнусни са.
Като четях, тъкмо да напиша това и ти ме изпревари!
jazz

Мнение от jazz »

на мен ми харесват
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

де да беше и така добра водката флирт като рекламите си:-)
става ама си е доста дървена и далеч от добрите водки

Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Не мога да кажа, че ми харесват,
ама какво да се дразня на някакви, дето с едно цъкване на дистанционното изчезват.:cool:

Животът е твърде кратък, че да го пилеем за глупости.:-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мен рекламите им не ме дразнят, но никога не съм се подвеждала пък да си купя тая водка, заради рекламата или изобщо.
Начи рекламата като такава не струва. Сори! :cool:
Аз си знам - Финландия.
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
Не знам дали ще ги докарам до 10:

1. ББ - абсолютно на първо място
2. Слави Трифонов - той пък си е чалга най-дълго време.
3. Волен-недоволен и неговата секта от чалга-певци-педофили, биячи и др. Съжалявам единствено Димитър Стоянов (заради дядо му), момчето не е виновно, просто е попаднало в крехка възраст в неподходяща среда
4. "Морала" на българите - абе, много морален народ станахме, два дена след концерта за БГ Коледа "24 часа" ме занимава с деклотето роклята на Глория?! Че било неприличо?! Да ви имам проблемите, другарко. В тази графа влиза и постера на Азис. Все още не мога да повярвам, че хората се вълнуват от постера, а не от факта, че една телевизия заобиколи закона, стана национална медия без конкурс, съответно не плаща лицензни такси, не е минала през никакво сито на програмната концепция и т.н.
5. поголовното строителстово под път и над път
6. мърсотията навсякъде и идеите "аз ли съм луд да спазвам правилата, след като никой не ги спазва"

Такива неща, да. Аре, да не продължавам.
Дай да видим аз как ще ги класирам, бездруго седя и чакам, като кон на празни ясли. Хем да не си ям нервите.
Да, мръсотия, цигания и т.н. ама аз не искам да ги класирам. "Нивото на култура на българския народ" не ща да я гледам. Едно време си заковах мнението с пирон - Българския народ е на километри нагоре от българския хайлайф(вкл. политици) понеже не допусна етнически конфликти ами непрекъснато показва толерантност. Точка.

Чалга:
1. Бойко Борисов - да, абсолютно. Като стил и начин на печелене на дивиденти. Простащина от класа. No 1 заради бляскаво си бъдеще, иначе сме ги виждали бая такива.
2. Десницата - тва ми е болна тема. Такова дребнаво дърпане на чергата досега май не помня да е имало. Лъсна всеки гепен лев и всичко добро направено от тях е само повод за вицове. Чалга от класа.
3. Телевизиите. Мисля че БТВ и Нова водят класацията. Рейтинга не се постига с класическа музика.
4. 24 часа. Не знам дали някой от вас го чете този вестник, обаче анализи и разследвания отдавна изчезнаха от там. Шок е истината. Шок е хеви метъл, 24 часа е чалга.
следва:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:Аз си знам - Финландия.
Бих казала -Русский стандарт. В нЕкои отношения съм тотална русофилка.:rotfl24:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

:-)
радвам се че до тук нито едно мъжко списание не попадна в списъците
щото са готини:cool:

Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Green Light написа:

Дай да видим аз как ще ги класирам, бездруго седя и чакам, като кон на празни ясли. Хем да не си ям нервите.
.....
А кой/кое в публичното пространство ти харесва? Малко за хубави работи да поговорим...:-)Ако има.:winkw:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Mila написа:
Green Light написа:

.....
А кой/кое в публичното пространство ти харесва? Малко за хубави работи да поговорим...:-)Ако има.:winkw:
Да, хъм, верно, кое? Красимир Гергов- майтап, майтап
Списанията. Понеже са за по- тясно определена публика, та човек лесно се ориентира, какво да си вземе. Рядко се разочаровам от списание. Може би трябва да отделя време и да намера моите списания. Сигурно ще стана верен списаниен читател. Безплатните вестници са интересно явление, ще ми е любопитно, какво ще стане. Три радиа ми харесват Дарик, Ретро и ЗиРок. Ще помисля още
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:де да беше и така добра водката флирт като рекламите си:-)
определено не трябва да се вярва на рекламата...

обаче си е факт, че тя продава.

ти се кланяш на смирноф, абсолют или финландия? :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:...Списанията. Понеже са за по- тясно определена публика, та човек лесно се ориентира, какво да си вземе. Рядко се разочаровам от списание. Може би трябва да отделя време и да намера моите списания. Сигурно ще стана верен списаниен читател. Безплатните вестници са интересно явление, ще ми е любопитно, какво ще стане. Три радиа ми харесват Дарик, Ретро и ЗиРок. Ще помисля още
дарик нещо го пропускам напоследък. Навремето слушах бградио, но напоследък съм на ретро или зирок.

безплатните вестници ... в някои страни са голям бум и яко вървят.

поне има избор - какво (ако искаш) да купуваш. А най-готино е, че с Интернет може (ако те интересува какво става наоколо и по-далечко) да игнорваш всички вестници...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:

немирофф - произведено в украйна
супер е:-)

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:
ELBI написа:

начи да закупя едни брой за проба... :cool:

украйнки, начи, а... :rotfl24:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

мен ме кефят предишните реклами на флирт - тя каза че ....., с живогинските следи, с ангелите

чагата не ми пречи
вдъщност малко неща ми пречат
всеки да с иправи каквото му е кеф

ПП/ танцувала съм върху маса много пъти. ахъм. чудничко съм се забавлявала :cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Dark Lady написа:...
ПП/ танцувала съм върху маса много пъти. ахъм. чудничко съм се забавлявала :cool:
баси скрънзата...никога на клубен купон...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:
Quid написа:
ELBI написа:

начи да закупя едни брой за проба... :cool:

украйнки, начи, а... :rotfl24:
черния етикет!
щото има и други с мед и люти чушки /турбо вариант/:rotfl24:

Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Green Light написа:

Списанията. Понеже са за по- тясно определена публика, та човек лесно се ориентира, какво да си вземе. Рядко се разочаровам от списание. Може би трябва да отделя време и да намера моите списания. Сигурно ще стана верен списаниен читател. Безплатните вестници са интересно явление, ще ми е любопитно, какво ще стане. Три радиа ми харесват Дарик, Ретро и ЗиРок. Ще помисля още
Аха, по добре се получава, когато сам си определяш какво как и доколко. Макар че на мен понякога ми доставя удоволствие да се потопя безкритично в общия информационен поток. Иначе как да разбера кой как и за какво се бори?:winkw:

Безплатните вестници малко ме смущават, макар че има любопитни неща. И, да, мъжките списания са безспорен лидер.:winkw: Радио МиЛа, ЗиРок(йес), макар че в момента слушам Дарик, защото най-добре го хващам; шоуто на Доналд Тръмп (колко реалитита има по света, не е истина просто) и т.н. Също някои спорни личности като Карбовски и Андрей Райчев, абе - все се намира по нещо.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Mila написа:..
Да и аз така с инфо потока. Обаче, да ти кажа, сега влезнах в една серия - само мои си МП3ки в колата, в къщи Терминаторите обсебиха телевизора и аз малко по- малко се изолирах. Сутрин в 7и30 новините по дарик и тва е. И тая неделя пускам карбовски по Дарик - пфу тъпотия, после вечерта- новини бляк - южен поток, като че ли някой въобще знае какво ще стане с него и къде е далаверата. Та изпаднах аз от информационния поток и сега не мога да се включа
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа: Да и аз така с инфо потока. Обаче, да ти кажа, сега влезнах в една серия - само мои си МП3ки в колата, в къщи Терминаторите обсебиха телевизора и аз малко по- малко се изолирах. Сутрин в 7и30 новините по дарик и тва е. И тая неделя пускам карбовски по Дарик - пфу тъпотия, после вечерта- новини бляк - южен поток, като че ли някой въобще знае какво ще стане с него и къде е далаверата. Та изпаднах аз от информационния поток и сега не мога да се включа
нещо такова и в мое село... макар да нямам някои от проблемите ти с обсебването...

не ми липсва инфо потока - или в първата на дира виждам по нещо, или в нюс.бг...ако случайно ми скимне да разгледам какво става в околността.

обаче точно кат теб съм с заредил с мои си МПЗ-ки и в кола или в къщи- имам си приятния поток от музика...

В колата -ретро...

ама рядко карам - аз съм на градски транспорт - кво да ни правиш тези на 4 км... :cool:
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа: 2. Десницата - тва ми е болна тема. Такова дребнаво дърпане на чергата досега май не помня да е имало. Лъсна всеки гепен лев и всичко добро направено от тях е само повод за вицове. Чалга от класа.
Много би ми се искало по тази точка да споря с теб, но, уви - прав си.
Публикувай отговор