ха ха

Все същите
Аватар
Positum

ха ха

Мнение от Positum »

"Ако собственикът се държи зле с любимеца си, животното ще бъде отнемано в полза на държавата."

Е това са решили свидните депутати на ІІ четене.
ПП Кво ще прави държавата с животното
ПП Дъл шъ ми разрешат да направя държавен кризисен център за животни, претърпели насилие?
Звенения

Re: ха ха

Мнение от Звенения »

Пипи написа:ПП Дъл шъ ми разрешат да направя държавен кризисен център за животни, претърпели насилие?
Със сигурност! Но за "държавен" штряя да кихнеш предварително! :-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Пипи написа:"Ако собственикът се държи зле с любимеца си, животното ще бъде отнемано в полза на държавата."
А ако държавата се държи зле със собствениците, кво я правим?? Отнемат я в полза на УСА ли??:grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
Пипи написа:"Ако собственикът се държи зле с любимеца си, животното ще бъде отнемано в полза на държавата."
А ако държавата се държи зле със собствениците, кво я правим?? Отнемат я в полза на УСА ли??:grin:
държавата в момента е отнета в полза на мутрите...

дай Боже да си я върнем отново някой ден.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
Собствениците сменят тия, дето движат държавата.
Желателно е да мислят за кого гласуват, за да няма после...

Обаче квадратурата за животинките я имам!!!
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

4avdar4e написа:
Или на СССР.

Въх, не есмешно
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

ПП Дъл шъ ми разрешат да направя държавен кризисен център за животни, претърпели насилие?
ако животното е куче
ше го пращат да варди границата
между двете куреи:rotfl24:[/quote]
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

....
А мен ме заинтригува това "в полза на..".

Каква полза се извлича от домашни любимци? Вярно, че навремето шиеха едни хубави палта от котешки кожи,
ама вече нали сме ИврУпейци, хуманисти и зоофили.:rotfl24:
Звенения

Мнение от Звенения »

Mila написа:зоофили.:rotfl24:
:rotfl24: :P
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

Mila написа:

....

Каква полза се извлича от домашни любимци? Вярно, че навремето шиеха едни хубави палта от котешки кожи,
вече копърката ще я продават максимум по 3 в кутия, че да не им е тясно, дори и посмъртно......амин
annonymus

Мнение от annonymus »

Кент написа:
ако животното е куче
между двете куреи:rotfl24:
[/quote]

Мойто куче нищо не може да оварди.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:
Кент написа:
ако животното е куче
между двете куреи:rotfl24:
Мойто куче нищо не може да оварди.[/quote]

Абе, те ако го хакнат да пази между двете кореи, единственото, което ще трябва да пази е самото себе си... да не го схрускат жълтурковците! :rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Пипи написа: вече копърката ще я продават максимум по 3 в кутия, че да не им е тясно, дори и посмъртно......амин
Тва като нашта мила семейна картинка :rotfl24:
annonymus

Мнение от annonymus »

Марвин написа: Абе, те ако го хакнат да пази между двете кореи, единственото, което ще трябва да пази е самото себе си... да не го схрускат жълтурковците! :rotfl24:
E, не ги знам "жълтурковците" какви са, знам че тука белия човек пръска отрова за бездомни кучета. Вчера ме предупредиха да си пазя животното, щото хвърляли отровни кренвирши.
Това ще да е от високия ни Ентелект на бели хора. Друго си е, придава самочуствие.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: E, не ги знам "жълтурковците" какви са, знам че тука белия човек пръска отрова за бездомни кучета. Вчера ме предупредиха да си пазя животното, щото хвърляли отровни кренвирши.
Това ще да е от високия ни Ентелект на бели хора. Друго си е, придава самочуствие.
Оня ден по телевизията имаше репортаж... Едно от отровените кучета беше страхотна немска овчарка, водач на сляп човек :mad: Б@си "хората":evil:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Оня ден гледах в Била яйца от свободни кокошки... ма не си купих.
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Mila написа:

....

майтап няма някъде са пуснали надуваеми крави за е..не
Изображение
за зоофилски кефове де
насъщото място имаше и надуваема юлия тимошенко с три дупки:rotfl24:
ала пугачова дори
и едно надуваемо зелено извънземно
пак с три дупки
за ценители:rotfl24:

тука
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

4avdar4e написа:
pocti_bezobidna написа: E, не ги знам "жълтурковците" какви са, знам че тука белия човек пръска отрова за бездомни кучета. Вчера ме предупредиха да си пазя животното, щото хвърляли отровни кренвирши.
Оня ден по телевизията имаше репортаж... Едно от отровените кучета беше страхотна немска овчарка, водач на сляп човек :mad: Б@си "хората":evil:
Сори, че ще контрирам, ама точно преди два дни даваха пак по телевизията два случай на нахапани от бездомни кучета хора.
Проблема е, че по въпроса с бездомните кучета нещата са оставени на самотек и хората се спасяват както могат. Ако си вършеха работата "отговорните фактори" нямаше да се стига до тровене и прочие.

Аз и преди съм казвал руснаците кво казват по въпроса: Не е важно всяка къща да има куче, но е важно всяко куче да си има къща.

И съм много раздвоен по въпроса. Имаме бездомни кучета пред блока. Майката е там от 10 и повече години. Малките, които оцелеят, обикновено зачезват... някои остават. Никога не са налитали на човек. Храним ги понякога. Никога не би ми дошло на ум да ги ритна, камоли отровя. Обаче ако налетят на някое от дяцата ще ги утрепя отма, вярвай ми. Та така - медала винаги има поне 2 страни.

Тъпото е, че като ги отнемат любимците в полза на държавата просто ще увеличат популацията бездомни кучета. Да не би държавата да има приюти за кучета? Или други любимци? Да да :)

Баси темата е тва - като нищо изпива няколко бутилки вино :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

:rotfl24:
И как такое можно трахать? На сколько надо быть отчаяным, чтобы представлять, что это Лара Крофт? Нада иметь или шикарную фантазию или полный похуизм.
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Gaspode написа: Сори, че ще контрирам, ама точно преди два дни даваха пак по телевизията два случай на нахапани от бездомни кучета хора.
Възрастният чичка беше нахапан от ДОМАШНИТЕ десетина кучета на съседа си :(

Иначе - спор няма..
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Кент написа: насъщото място имаше и ала пугачова дори
Тва за геронтофили, бре :rotfl24::rotfl24:
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
И на мен ми казаха, че са видели репортаж.
Само да ги фана кои са - преди няколко години бяха разхвърляли отрова на една поляна, където ходеха кучкарите, а там и майки с деца минават - дребните пълзят, лапат тревички, смучат си пръстите - такава беля може да стане, че не ми се мисли :twisted::twisted: Т`ва са некви ненормалници просто, без капка мисъл в главата!
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

vyara написа::rotfl24:
И как такое можно трахать? На сколько надо быть отчаяным, чтобы представлять, что это Лара Крофт? Нада иметь или шикарную фантазию или полный похуизм.
трахат можно всио:grin:
имаше ена песен дито пееха
"мы не пили только гвозди
и не е..ли ежа":rotfl24::rotfl24:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

4avdar4e написа:

Аз от опит и от стари кучкари знам, че добре обученото куче яде САМО храната, която му дава стопанина. Значи не е добре обучено това куче!!!!
Ако нечий помияр се ровчи из боклука докато го разхождат, това не означава, че не си е заслужило отровата.

Не мислите, че могат деца да се отровят, а за кучетата се притеснявате!!!

Ама така е! Гласуват закони за защита на животните, ама закони за защита на хората няма!
Последно промяна от сър Айвънхоу на 24.01.08, 14:30, променено общо 2 пъти.
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
Gaspode написа: Сори, че ще контрирам, ама точно преди два дни даваха пак по телевизията два случай на нахапани от бездомни кучета хора.
Възрастният чичка беше нахапан от ДОМАШНИТЕ десетина кучета на съседа си :(

Иначе - спор няма..
Бойко ги хваща, а ме те пак ги пускат :grin:
Институциите трябва да си свършат работата. Иначе моя пес го прибрах от улицата. И от приятелите ми 3-4 души така си "взеха" кучета.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Аз от опит и от стари кучкари знам, че добре обиченото куче яде САМО храната, която му дава стопанина. Значи не е добре обучено това куче!!!!
Ако нечий помияр се ровчи из боклука докато го разхождат, това не означава, че не си е заслужило отровата.
а добре обичаната булка
си ляга само с мъжа си:rotfl24:
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

Марвин написа:
Аз от опит и от стари кучкари знам, че добре обиченото куче яде САМО храната, която му дава стопанина. Значи не е добре обучено това куче!!!!
И по таз логика и децата не са възпитавани, тъй ли?
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Пипи написа:
Марвин написа:
И по таз логика и децата не са възпитавани, тъй ли?
Ами, тъй излиза! :blum:
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

Марвин написа: Аз от опит и от стари кучкари знам, че добре обиченото куче яде САМО храната, която му дава стопанина. Значи не е добре обучено това куче!!!!

Не мислите, че могат деца да се отровят, а за кучетата се притеснявате!!!

Ама така е! Гласуват закони за защита на животните, ама закони за защита на хората няма!
Чшшш, алооо! Не ми е обучено кучето и какво от това? И кво като не е породисто?
Случва са да чопне нещо от земята.

За децата виж по-горе.
Брей, селекционер на породи! :mad:
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

vyara написа:Оня ден гледах в Била яйца от свободни кокошки... ма не си купих.
И правилно, отде да знаеш кат са свободни дали не пушат трева и правят безопасен секс. Много хипарски ми се струват тези кокошки.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Пипи написа:
vyara написа:Оня ден гледах в Била яйца от свободни кокошки... ма не си купих.
И правилно, отде да знаеш кат са свободни дали не пушат трева и правят безопасен секс. Много хипарски ми се струват тези кокошки.
Ма не бе! Аз щото имах яйца. Иначе току виж някой ме попитал и как са яйцата, пък аз да не знам. Разбийш?
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Пипи написа:И правилно, отде да знаеш кат са свободни дали не пушат трева и правят безопасен секс. Много хипарски ми се струват тези кокошки.
:rotfl24:
Сетих се за оня виц:
Две кокошки си говорят през плета и едната пита другата:
- Как е новият ви петел?
- Абе, супер е! Такъв секс въртим с него, че от една седмица снасям яйцата бъркани.
Bella Ciao
Звенения

Мнение от Звенения »

Ако
Пипи написа: правят безопасен секс.

нанайси яйца! :rotfl24:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Е това са решили свидните депутати на ІІ четене.
Те ви и още по темата!
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:Чшшш, алооо! Не ми е обучено кучето и какво от това? И кво като не е породисто?

За децата виж по-горе.
Не знам за ТВОЕТО куче, но мен повече ме притеснява това!
Bella Ciao
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Марвин написа:...
Аз от опит и от стари кучкари знам, че добре обученото куче яде САМО храната, която му дава стопанина. Значи не е добре обучено това куче!!!!
...!
аз ще цитирам тренера на моето куче (който си бачка това като професия, а не като хоби само), който явно знае по-малко от теб и останалите кучкари, щото ми каза, че е възможно да се научи на това, но кат огладнее повечеко кучето, или ако има нещо много привлекателно - хич нямало гаранция, че ще яде само от храната на стопанина. Демек - при повече глад или супер-деликатес (друг е въпросът кое точно е деликатес за всяко куче) - ще си мушне, каквото е докопало.

Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

ELBI написа:

аз ще цитирам тренера на моето куче (който си бачка това като професия, а не като хоби само), който явно знае по-малко от теб и останалите кучкари, щото ми каза, че е възможно да се научи на това, но кат огладнее повечеко кучето, или ако има нещо много привлекателно - хич нямало гаранция, че ще яде само от храната на стопанина. Демек - при повече глад или супер-деликатес (друг е въпросът кое точно е деликатес за всяко куче) - ще си мушне, каквото е докопало.

Такива ми ти работи.
Интересно, ако е с каишка и намордник, как би докопало въпросните неща...:grin:

п.п. С което не подкрепям никак тровенето на псета, само отбелязвам нЕкои обстоятелства.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

ELBI написа:аз ще цитирам тренера на моето куче (който си бачка това като професия, а не като хоби само), който явно знае по-малко от теб и останалите кучкари, щото ми каза, че е възможно да се научи на това, но кат огладнее повечеко кучето, или ако има нещо много привлекателно - хич нямало гаранция, че ще яде само от храната на стопанина. Демек - при повече глад или супер-деликатес (друг е въпросът кое точно е деликатес за всяко куче) - ще си мушне, каквото е докопало.

Такива ми ти работи.
Не претендирам, че знам повече от някой кучкар!
Ама пък, хвала на такъв стопанин, дето ще си остави кучето гладно до толкова, че да налита на първото срещнато нещо.
А за суперделикатеса... хм!...
Знам само, че кучетата и децата трябва да се наблюдават, именно заради такива неща. Както е нормално да не разрешиш на едно дете да рови из боклука, така е нормално и да си наблюдаваш кучето какви ги върши.

В тази връзка се сещам, че никак, ама никак не е хубаво да си пускат някои кучетата без надзор по улиците. А това си е направо ежедневие. Да не говорим, че е недопустимо някои подори кучета да се разхождат без намордник и то на места, където играят деца! :mad:

Много трогателно се хванахте да защитавате кучетата. Супер! Ама поне ти, дето си обиколил доста по света (поне останах с такова впечатление), трябва много добре да си забелязал разликата между начините на разхождане на кучета в Европа и у нас! :-)
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Mila написа:
ELBI написа:

Такива ми ти работи.
Интересно, ако е с каишка и намордник, как би докопало въпросните неща...:grin:

п.п. С което не подкрепям никак тровенето на псета, само отбелязвам нЕкои обстоятелства.
Благодаря Ви, мадам! Уместен въпрос! :-)

П.П. И аз съм против тровенето на животните! (Това само като допълнение...)
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

Марвин написа:
pocti_bezobidna написа:Чшшш, алооо! Не ми е обучено кучето и какво от това? И кво като не е породисто?

За децата виж по-горе.
Не знам за ТВОЕТО куче, но мен повече ме притеснява това!
Това е така от години. И трябва да ти кажа, че 3-4 шамара в БГ семейството, обикновено се считат за нормален възпитателен подход.
Тъй като очевидно говориш без да си запознат - има сравнително приличен закон за закрила на детето.
Проблема е в хората - някой трябва да подаде сигнал - било един от родителите, било съсед. Ама в масовия случай, това, което се случва зад вратата ни, не ни касае.
Публикувай отговор