ха ха
ха ха
"Ако собственикът се държи зле с любимеца си, животното ще бъде отнемано в полза на държавата."
Е това са решили свидните депутати на ІІ четене.
ПП Кво ще прави държавата с животното
ПП Дъл шъ ми разрешат да направя държавен кризисен център за животни, претърпели насилие?
ПП Дъл шъ ми разрешат да направя държавен кризисен център за животни, претърпели насилие?
Re: ха ха
Със сигурност! Но за "държавен" штряя да кихнеш предварително!Пипи написа:ПП Дъл шъ ми разрешат да направя държавен кризисен център за животни, претърпели насилие?
А ако държавата се държи зле със собствениците, кво я правим?? Отнемат я в полза на УСА ли??Пипи написа:"Ако собственикът се държи зле с любимеца си, животното ще бъде отнемано в полза на държавата."
държавата в момента е отнета в полза на мутрите...4avdar4e написа:А ако държавата се държи зле със собствениците, кво я правим?? Отнемат я в полза на УСА ли??Пипи написа:"Ако собственикът се държи зле с любимеца си, животното ще бъде отнемано в полза на държавата."
дай Боже да си я върнем отново някой ден.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Собствениците сменят тия, дето движат държавата.4avdar4e написа:А ако държавата се държи зле със собствениците, кво я правим?? Отнемат я в полза на УСА ли??Пипи написа:"Ако собственикът се държи зле с любимеца си, животното ще бъде отнемано в полза на държавата."
Желателно е да мислят за кого гласуват, за да няма после...
Обаче квадратурата за животинките я имам!!!
Или на СССР.4avdar4e написа:А ако държавата се държи зле със собствениците, кво я правим?? Отнемат я в полза на УСА ли??Пипи написа:"Ако собственикът се държи зле с любимеца си, животното ще бъде отнемано в полза на държавата."
Въх, не есмешно
ако животното е кучеПП Кво ще прави държавата с животното
ше го пращат да варди границата
между двете куреи:rotfl24:[/quote]
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
А мен ме заинтригува това "в полза на..".Пипи написа:"Ако собственикът се държи зле с любимеца си, животното ще бъде отнемано в полза на държавата."
....
Каква полза се извлича от домашни любимци? Вярно, че навремето шиеха едни хубави палта от котешки кожи,
ама вече нали сме ИврУпейци, хуманисти и зоофили.
Mila написа:зоофили.
вече копърката ще я продават максимум по 3 в кутия, че да не им е тясно, дори и посмъртно......аминMila написа:А мен ме заинтригува това "в полза на..".Пипи написа:"Ако собственикът се държи зле с любимеца си, животното ще бъде отнемано в полза на държавата."
....
Каква полза се извлича от домашни любимци? Вярно, че навремето шиеха едни хубави палта от котешки кожи,
[/quote]Кент написа:ако животното е кучеПП Кво ще прави държавата с животното
между двете куреи:rotfl24:
Мойто куче нищо не може да оварди.
- сър Айвънхоу
Мойто куче нищо не може да оварди.[/quote]pocti_bezobidna написа:Кент написа:ако животното е кучеПП Кво ще прави държавата с животното
между двете куреи:rotfl24:
Абе, те ако го хакнат да пази между двете кореи, единственото, което ще трябва да пази е самото себе си... да не го схрускат жълтурковците!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Тва като нашта мила семейна картинкаПипи написа: вече копърката ще я продават максимум по 3 в кутия, че да не им е тясно, дори и посмъртно......амин
E, не ги знам "жълтурковците" какви са, знам че тука белия човек пръска отрова за бездомни кучета. Вчера ме предупредиха да си пазя животното, щото хвърляли отровни кренвирши.Марвин написа: Абе, те ако го хакнат да пази между двете кореи, единственото, което ще трябва да пази е самото себе си... да не го схрускат жълтурковците!
Това ще да е от високия ни Ентелект на бели хора. Друго си е, придава самочуствие.
Оня ден по телевизията имаше репортаж... Едно от отровените кучета беше страхотна немска овчарка, водач на сляп човекpocti_bezobidna написа: E, не ги знам "жълтурковците" какви са, знам че тука белия човек пръска отрова за бездомни кучета. Вчера ме предупредиха да си пазя животното, щото хвърляли отровни кренвирши.
Това ще да е от високия ни Ентелект на бели хора. Друго си е, придава самочуствие.
майтап няма някъде са пуснали надуваеми крави за е..неMila написа:А мен ме заинтригува това "в полза на..".Пипи написа:"Ако собственикът се държи зле с любимеца си, животното ще бъде отнемано в полза на държавата."
....

за зоофилски кефове де
насъщото място имаше и надуваема юлия тимошенко с три дупки:rotfl24:
ала пугачова дори
и едно надуваемо зелено извънземно
пак с три дупки
за ценители:rotfl24:
тука
Сори, че ще контрирам, ама точно преди два дни даваха пак по телевизията два случай на нахапани от бездомни кучета хора.4avdar4e написа:Оня ден по телевизията имаше репортаж... Едно от отровените кучета беше страхотна немска овчарка, водач на сляп човекpocti_bezobidna написа: E, не ги знам "жълтурковците" какви са, знам че тука белия човек пръска отрова за бездомни кучета. Вчера ме предупредиха да си пазя животното, щото хвърляли отровни кренвирши.
Това ще да е от високия ни Ентелект на бели хора. Друго си е, придава самочуствие.Б@си "хората":evil:
Проблема е, че по въпроса с бездомните кучета нещата са оставени на самотек и хората се спасяват както могат. Ако си вършеха работата "отговорните фактори" нямаше да се стига до тровене и прочие.
Аз и преди съм казвал руснаците кво казват по въпроса: Не е важно всяка къща да има куче, но е важно всяко куче да си има къща.
И съм много раздвоен по въпроса. Имаме бездомни кучета пред блока. Майката е там от 10 и повече години. Малките, които оцелеят, обикновено зачезват... някои остават. Никога не са налитали на човек. Храним ги понякога. Никога не би ми дошло на ум да ги ритна, камоли отровя. Обаче ако налетят на някое от дяцата ще ги утрепя отма, вярвай ми. Та така - медала винаги има поне 2 страни.
Тъпото е, че като ги отнемат любимците в полза на държавата просто ще увеличат популацията бездомни кучета. Да не би държавата да има приюти за кучета? Или други любимци? Да да :)
Баси темата е тва - като нищо изпива няколко бутилки вино
Възрастният чичка беше нахапан от ДОМАШНИТЕ десетина кучета на съседа сиGaspode написа: Сори, че ще контрирам, ама точно преди два дни даваха пак по телевизията два случай на нахапани от бездомни кучета хора.
Иначе - спор няма..
Тва за геронтофили, бреКент написа: насъщото място имаше и ала пугачова дори
И на мен ми казаха, че са видели репортаж.4avdar4e написа:Оня ден по телевизията имаше репортаж... Едно от отровените кучета беше страхотна немска овчарка, водач на сляп човекpocti_bezobidna написа: E, не ги знам "жълтурковците" какви са, знам че тука белия човек пръска отрова за бездомни кучета. Вчера ме предупредиха да си пазя животното, щото хвърляли отровни кренвирши.
Това ще да е от високия ни Ентелект на бели хора. Друго си е, придава самочуствие.Б@си "хората":evil:
Само да ги фана кои са - преди няколко години бяха разхвърляли отрова на една поляна, където ходеха кучкарите, а там и майки с деца минават - дребните пълзят, лапат тревички, смучат си пръстите - такава беля може да стане, че не ми се мисли
трахат можно всиоvyara написа:
И как такое можно трахать? На сколько надо быть отчаяным, чтобы представлять, что это Лара Крофт? Нада иметь или шикарную фантазию или полный похуизм.
имаше ена песен дито пееха
"мы не пили только гвозди
и не е..ли ежа":rotfl24::rotfl24:
- сър Айвънхоу
4avdar4e написа:Оня ден по телевизията имаше репортаж... Едно от отровените кучета беше страхотна немска овчарка, водач на сляп човекpocti_bezobidna написа: E, не ги знам "жълтурковците" какви са, знам че тука белия човек пръска отрова за бездомни кучета. Вчера ме предупредиха да си пазя животното, щото хвърляли отровни кренвирши.
Аз от опит и от стари кучкари знам, че добре обученото куче яде САМО храната, която му дава стопанина. Значи не е добре обучено това куче!!!!
Ако нечий помияр се ровчи из боклука докато го разхождат, това не означава, че не си е заслужило отровата.
Не мислите, че могат деца да се отровят, а за кучетата се притеснявате!!!
Ама така е! Гласуват закони за защита на животните, ама закони за защита на хората няма!
Последно промяна от сър Айвънхоу на 24.01.08, 14:30, променено общо 2 пъти.
Bella Ciao
Bella Ciao
Бойко ги хваща, а ме те пак ги пускат4avdar4e написа:Възрастният чичка беше нахапан от ДОМАШНИТЕ десетина кучета на съседа сиGaspode написа: Сори, че ще контрирам, ама точно преди два дни даваха пак по телевизията два случай на нахапани от бездомни кучета хора.
Иначе - спор няма..
Институциите трябва да си свършат работата. Иначе моя пес го прибрах от улицата. И от приятелите ми 3-4 души така си "взеха" кучета.
а добре обичаната булкаАз от опит и от стари кучкари знам, че добре обиченото куче яде САМО храната, която му дава стопанина. Значи не е добре обучено това куче!!!!
Ако нечий помияр се ровчи из боклука докато го разхождат, това не означава, че не си е заслужило отровата.
си ляга само с мъжа си:rotfl24:
И по таз логика и децата не са възпитавани, тъй ли?Марвин написа:
Аз от опит и от стари кучкари знам, че добре обиченото куче яде САМО храната, която му дава стопанина. Значи не е добре обучено това куче!!!!
- сър Айвънхоу
Ами, тъй излиза!Пипи написа:И по таз логика и децата не са възпитавани, тъй ли?Марвин написа:
Аз от опит и от стари кучкари знам, че добре обиченото куче яде САМО храната, която му дава стопанина. Значи не е добре обучено това куче!!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
Чшшш, алооо! Не ми е обучено кучето и какво от това? И кво като не е породисто?Марвин написа: Аз от опит и от стари кучкари знам, че добре обиченото куче яде САМО храната, която му дава стопанина. Значи не е добре обучено това куче!!!!
Не мислите, че могат деца да се отровят, а за кучетата се притеснявате!!!
Ама така е! Гласуват закони за защита на животните, ама закони за защита на хората няма!
Случва са да чопне нещо от земята.
За децата виж по-горе.
Брей, селекционер на породи!
Ма не бе! Аз щото имах яйца. Иначе току виж някой ме попитал и как са яйцата, пък аз да не знам. Разбийш?Пипи написа:И правилно, отде да знаеш кат са свободни дали не пушат трева и правят безопасен секс. Много хипарски ми се струват тези кокошки.vyara написа:Оня ден гледах в Била яйца от свободни кокошки... ма не си купих.
- сър Айвънхоу
Пипи написа:И правилно, отде да знаеш кат са свободни дали не пушат трева и правят безопасен секс. Много хипарски ми се струват тези кокошки.
Сетих се за оня виц:
Две кокошки си говорят през плета и едната пита другата:
- Как е новият ви петел?
- Абе, супер е! Такъв секс въртим с него, че от една седмица снасям яйцата бъркани.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Те ви и още по темата!Пипи написа:"Ако собственикът се държи зле с любимеца си, животното ще бъде отнемано в полза на държавата."
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Не знам за ТВОЕТО куче, но мен повече ме притеснява това!pocti_bezobidna написа:Чшшш, алооо! Не ми е обучено кучето и какво от това? И кво като не е породисто?
За децата виж по-горе.
Bella Ciao
Bella Ciao
аз ще цитирам тренера на моето куче (който си бачка това като професия, а не като хоби само), който явно знае по-малко от теб и останалите кучкари, щото ми каза, че е възможно да се научи на това, но кат огладнее повечеко кучето, или ако има нещо много привлекателно - хич нямало гаранция, че ще яде само от храната на стопанина. Демек - при повече глад или супер-деликатес (друг е въпросът кое точно е деликатес за всяко куче) - ще си мушне, каквото е докопало.Марвин написа:...
Аз от опит и от стари кучкари знам, че добре обученото куче яде САМО храната, която му дава стопанина. Значи не е добре обучено това куче!!!!
...!
Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Интересно, ако е с каишка и намордник, как би докопало въпросните неща...ELBI написа:
аз ще цитирам тренера на моето куче (който си бачка това като професия, а не като хоби само), който явно знае по-малко от теб и останалите кучкари, щото ми каза, че е възможно да се научи на това, но кат огладнее повечеко кучето, или ако има нещо много привлекателно - хич нямало гаранция, че ще яде само от храната на стопанина. Демек - при повече глад или супер-деликатес (друг е въпросът кое точно е деликатес за всяко куче) - ще си мушне, каквото е докопало.
Такива ми ти работи.
п.п. С което не подкрепям никак тровенето на псета, само отбелязвам нЕкои обстоятелства.
- сър Айвънхоу
Не претендирам, че знам повече от някой кучкар!ELBI написа:аз ще цитирам тренера на моето куче (който си бачка това като професия, а не като хоби само), който явно знае по-малко от теб и останалите кучкари, щото ми каза, че е възможно да се научи на това, но кат огладнее повечеко кучето, или ако има нещо много привлекателно - хич нямало гаранция, че ще яде само от храната на стопанина. Демек - при повече глад или супер-деликатес (друг е въпросът кое точно е деликатес за всяко куче) - ще си мушне, каквото е докопало.
Такива ми ти работи.
Ама пък, хвала на такъв стопанин, дето ще си остави кучето гладно до толкова, че да налита на първото срещнато нещо.
А за суперделикатеса... хм!...
Знам само, че кучетата и децата трябва да се наблюдават, именно заради такива неща. Както е нормално да не разрешиш на едно дете да рови из боклука, така е нормално и да си наблюдаваш кучето какви ги върши.
В тази връзка се сещам, че никак, ама никак не е хубаво да си пускат някои кучетата без надзор по улиците. А това си е направо ежедневие. Да не говорим, че е недопустимо някои подори кучета да се разхождат без намордник и то на места, където играят деца!
Много трогателно се хванахте да защитавате кучетата. Супер! Ама поне ти, дето си обиколил доста по света (поне останах с такова впечатление), трябва много добре да си забелязал разликата между начините на разхождане на кучета в Европа и у нас!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Благодаря Ви, мадам! Уместен въпрос!Mila написа:Интересно, ако е с каишка и намордник, как би докопало въпросните неща...ELBI написа:
аз ще цитирам тренера на моето куче (който си бачка това като професия, а не като хоби само), който явно знае по-малко от теб и останалите кучкари, щото ми каза, че е възможно да се научи на това, но кат огладнее повечеко кучето, или ако има нещо много привлекателно - хич нямало гаранция, че ще яде само от храната на стопанина. Демек - при повече глад или супер-деликатес (друг е въпросът кое точно е деликатес за всяко куче) - ще си мушне, каквото е докопало.
Такива ми ти работи.
п.п. С което не подкрепям никак тровенето на псета, само отбелязвам нЕкои обстоятелства.
П.П. И аз съм против тровенето на животните! (Това само като допълнение...)
Bella Ciao
Bella Ciao
Това е така от години. И трябва да ти кажа, че 3-4 шамара в БГ семейството, обикновено се считат за нормален възпитателен подход.Марвин написа:Не знам за ТВОЕТО куче, но мен повече ме притеснява това!pocti_bezobidna написа:Чшшш, алооо! Не ми е обучено кучето и какво от това? И кво като не е породисто?
За децата виж по-горе.
Тъй като очевидно говориш без да си запознат - има сравнително приличен закон за закрила на детето.
Проблема е в хората - някой трябва да подаде сигнал - било един от родителите, било съсед. Ама в масовия случай, това, което се случва зад вратата ни, не ни касае.