шЪ видиш ти...Quid написа:
през уйкенда а познай кой филм ще дават по тв:rotfl24:
добро утро виетнам:blum:
не съм
Re: не съм
Re: :)))
кво се стряскаш е саMila написа:Стига бе, стряскате ме направо.Stranniche написа:Това ми беше първата идея като си помислих за тотото.Баба Яга написа:Това Тото побърка половината народ - ако спечеля ще си осиновя дете.
Впрочем самото осиновяване е достатъчно скъп процес.
Въобще не е скъпо, сестра ми си осинови в момент, когато беше доста зле финансово, но се справи. Други са проблемите.
3 ътакова са си като 3 кинта
само че малко по бавно става харченето:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
стегнал съм примкатаMila написа:шЪ видиш ти...Quid написа:
през уйкенда а познай кой филм ще дават по тв:rotfl24:
добро утро виетнам:blum::blum:
5 тройки ги резнах вчера:blum:
Абе зависи, знам един, дето с печалбата от тотото си оправи бизнеса, и увеличи многократно първоначалната печалба,Quid написа:
кво се стряскаш е са
чух и за друг, дето профукал всичко и сега живее все едно нищо не му се е случило.
А колко похарчи за фишове? На + ли си, все още?:blum:Quid написа:
стегнал съм примката
Re: :))
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
- сър Айвънхоу
Аз пък, познавам трима (двама бармани и един бензинджия), дето още по Татово време печелИха по 2-3 пъти от тотото...Mila написа:Абе зависи, знам един, дето с печалбата от тотото си оправи бизнеса, и увеличи многократно първоначалната печалба,
чух и за друг, дето профукал всичко и сега живее все едно нищо не му се е случило.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
с тотото съм на +Mila написа:А колко похарчи за фишове? На + ли си, все още?:blum:Quid написа:
стегнал съм примката
а в по общ план
най големия удар по татово време направи един пияница в русеМарвин написа:Аз пък, познавам трима (двама бармани и един бензинджия), дето още по Татово време печелИха по 2-3 пъти от тотото...Mila написа:Абе зависи, знам един, дето с печалбата от тотото си оправи бизнеса, и увеличи многократно първоначалната печалба,
напива се ама яко
и иска да играе тото
скарва се с продавачаката защото тя иска да затваря
и тоя долен пияница пуска 10 еднакви фиша
и 10 шестици:rotfl24:
такива неща може до утре да пускам:blum:
с такива пари за къв бизнес говоримеMila написа:Абе зависи, знам един, дето с печалбата от тотото си оправи бизнеса, и увеличи многократно първоначалната печалба,Quid написа:
кво се стряскаш е са
малиииииииии
да изучава човек живота на насекомите , изследвания за врабчетата , промяна в климата.........
науката иска жертви:blum:
- сър Айвънхоу
Quid написа:такива неща може до утре да пускам:blum:
През 1989 година, бях 4-ти курс в техникума. Решаваме четирима идиота да играем "Вълчи капан". Това беше най-скъпата комбинация, ама пък мноого яка. стига да хванеш поне тройка. Защото играеш с 5, а не със 6 числа. както и да е... сложно е за обяснение.
Фиша струваше 16 кинта. И затова четирима събирахме по 4 лева. Първите две седмици нищо не спечелихме. На третата даваме парите на единия да пусне фиша. В неделята аз чинно се настанявам пред телевизора с лист и молив в ръка. И о, щастие! Излезна ЧЕТВОРКА! Това си беше голям удар, защото печелехме с този фиш около 41 или 42 четворки и една петица... или две ли бяха... Абе не помня, много пари бяха.
В понеделника "нападаме" пича с фиша да отиваме да го "осребрим"...
Човека в паника! В събота изпил парите с неква кучка... (То 16 кинта тогава си бяха мнооого пари, мамка му!)...
От тогава не играя тото...
Bella Ciao
Bella Ciao
Абе колко са 3милиона, аз вече ги наместих.Quid написа:
с такива пари за къв бизнес говориме
малиииииииии
да изучава човек живота на насекомите , изследвания за врабчетата , промяна в климата.........
науката иска жертви:blum:
Ся мъ обхвана притеснение как шсъ справя, ако и друг уцели и требе да делиме.
Марвин написа:Quid написа:такива неща може до утре да пускам:blum:Аз имам един "челен" опит с тотото...
През 1989 година, бях 4-ти курс в техникума. Решаваме четирима идиота да играем "Вълчи капан". Това беше най-скъпата комбинация, ама пък мноого яка. стига да хванеш поне тройка. Защото играеш с 5, а не със 6 числа. както и да е... сложно е за обяснение.
Фиша струваше 16 кинта. И затова четирима събирахме по 4 лева. Първите две седмици нищо не спечелихме. На третата даваме парите на единия да пусне фиша. В неделята аз чинно се настанявам пред телевизора с лист и молив в ръка. И о, щастие! Излезна ЧЕТВОРКА! Това си беше голям удар, защото печелехме с този фиш около 41 или 42 четворки и една петица... или две ли бяха... Абе не помня, много пари бяха.
В понеделника "нападаме" пича с фиша да отиваме да го "осребрим"...
Човека в паника! В събота изпил парите с неква кучка... (То 16 кинта тогава си бяха мнооого пари, мамка му!)...
Абре момче, отде толкоз злоба към жените? Да не тъ е раждал баща ти?
- Dark Angel
хм, на мен също ми стана едно такова особено като прочетох....Пипи написа: Абре момче, отде толкоз злоба към жените? Да не тъ е раждал баща ти?
- сър Айвънхоу
Буквалистка!Пипи написа:Абре момче, отде толкоз злоба към жените? Да не тъ е раждал баща ти?
Bella Ciao
Bella Ciao
Да ама не, и друг път съм се впечатлявала от изказа ти за жените. сега му е било времето да се обадя.Марвин написа:Буквалистка!Пипи написа:Абре момче, отде толкоз злоба към жените? Да не тъ е раждал баща ти?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това в подкрепа на твърдението, че жената е (в) корена на всяко зло:lol::lol::lol:Марвин написа: В събота изпил парите с неква кучка... (То 16 кинта тогава си бяха мнооого пари, мамка му!)...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Я ми кажи аз какво съм виновен, че пича беше попаднал на кучка? А и беше явно тъп, за да опука общи пари по такава жена.Пипи написа:Да ама не, и друг път съм се впечатлявала от изказа ти за жените. сега му е било времето да се обадя.Марвин написа:Буквалистка!Пипи написа:Абре момче, отде толкоз злоба към жените? Да не тъ е раждал баща ти?
Да съм казал, че всички жени са кучки?
Да съм заявявал, че всички мъже са ангелчета небесни или са жертва на жените?
Мисля, че съм се изказвал и за много мъже отрицателно!
За мен глупостта, простотията и т.н. нямат пол, възраст, цвят и народност!
П.П. Между другото... хм!... никога не съм харесвал войнствения феминизъм, нито пък мачизма. Ама карай!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
И ти ли, Бруте?frisky lioness написа:Това в подкрепа на твърдението, че жената е (в) корена на всяко зло:lol::lol::lol:Марвин написа: В събота изпил парите с неква кучка... (То 16 кинта тогава си бяха мнооого пари, мамка му!)...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз се смея, ако не забелязваш:winkw:Марвин написа:И ти ли, Бруте?frisky lioness написа:Това в подкрепа на твърдението, че жената е (в) корена на всяко зло:lol::lol::lol:Марвин написа: В събота изпил парите с неква кучка... (То 16 кинта тогава си бяха мнооого пари, мамка му!)...
:rotfl24:
В тази случка не и прави впечатление, че някоя "женка" е "кучка" (това изобщо не ме интересува), а това, че онзи пич опелено е с лейка на мястото на главата си и то категорично празна:lol::rotfl24::rotfl24: Връщайки се към началото на повествованието, можем да не сме толкова стоги, предвид възрастта му. За жалост (а може би не

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аха, значи тъпанар кат попадне на жена, то тя задължително е кучка тъй ли? щото ми прилича на "кат не ми пуска е курва, кат ми пуска и ме зареже, пак е курва"Марвин написа:Я ми кажи аз какво съм виновен, че пича беше попаднал на кучка? А и беше явно тъп, за да опука общи пари по такава жена.Пипи написа:Да ама не, и друг път съм се впечатлявала от изказа ти за жените. сега му е било времето да се обадя.Марвин написа:Буквалистка!Пипи написа:Абре момче, отде толкоз злоба към жените? Да не тъ е раждал баща ти?
Да съм казал, че всички жени са кучки?
Да съм заявявал, че всички мъже са ангелчета небесни или са жертва на жените?
Мисля, че съм се изказвал и за много мъже отрицателно!
За мен глупостта, простотията и т.н. нямат пол, възраст, цвят и народност!
П.П. Между другото... хм!... никога не съм харесвал войнствения феминизъм, нито пък мачизма. Ама карай!
- сър Айвънхоу
И ти май не забеляза, че и аз се смея!frisky lioness написа:Аз се смея, ако не забелязваш:winkw:
В тази случка не и прави впечатление, че някоя "женка" е "кучка" (това изобщо не ме интересува), а това, че онзи пич опелено е с лейка на мястото на главата си и то категорично празна:lol::rotfl24::rotfl24: Връщайки се към началото на повествованието, можем да не сме толкова стоги, предвид възрастта му. За жалост (а може би не), някой си остават тъпи до старини
П.П. Все повече забелязвам, че направо сме си родени един за друг, мадам!
Bella Ciao
Bella Ciao
Пипи написа: "кат не ми пуска е курва, кат ми пуска и ме зареже, пак е курва"
А сега пробвайте, мили деца, да заместите женското курва-начало с мЪжко курва !
И кво се получава?
пп Отивам за пуканки!
- сър Айвънхоу
Мдааам... никога не съм предполагал, че си толкова войнстваща феминистка...Пипи написа: Аха, значи тъпанар кат попадне на жена, то тя задължително е кучка тъй ли? щото ми прилича на "кат не ми пуска е курва, кат ми пуска и ме зареже, пак е курва"
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
остава и фриски да забележи...Марвин написа:...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Да се върнем на темата!ELBI написа:остава и фриски да забележи...Марвин написа:...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ай' сега някой да каже, че си женомразец:winkw:Марвин написа:
П.П. Ни мъ познаваш:winkw: може яко да изгориш:blum:

И аз така. три пъти го прочетох да разбера за мен ли е или неМарвин написа:Мдааам... никога не съм предполагал, че си толкова войнстваща феминистка...Пипи написа: Аха, значи тъпанар кат попадне на жена, то тя задължително е кучка тъй ли? щото ми прилича на "кат не ми пуска е курва, кат ми пуска и ме зареже, пак е курва"
- сър Айвънхоу
Е, поне докато изгарям, ще светя! Пак е нещо!frisky lioness написа:П.П. Ни мъ познаваш:winkw: може яко да изгориш:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ами... от теб се уча, мила моя съклубарке! Правя разни изводи, дето не си си ги и помисляла... Нъл и ти така внемяваш на мен мисли, дето не съм ги и мислил.Пипи написа:И аз така. три пъти го прочетох да разбера за мен ли е или неМарвин написа:Мдааам... никога не съм предполагал, че си толкова войнстваща феминистка...Пипи написа: Аха, значи тъпанар кат попадне на жена, то тя задължително е кучка тъй ли? щото ми прилича на "кат не ми пуска е курва, кат ми пуска и ме зареже, пак е курва"
Bella Ciao
Bella Ciao
"кат не ми пуска е курва, кат ми пуска и ме зареже, пак е курва, кат ми пуска и не ме зареже, ептен е курва, шоту и тъщата влачи!"Пипи написа:И аз така. три пъти го прочетох да разбера за мен ли е или неМарвин написа:Мдааам... никога не съм предполагал, че си толкова войнстваща феминистка...Пипи написа: Аха, значи тъпанар кат попадне на жена, то тя задължително е кучка тъй ли? щото ми прилича на "кат не ми пуска е курва, кат ми пуска и ме зареже, пак е курва"
- сър Айвънхоу
Това Чавето прочете ли го?* написа:"кат не ми пуска е курва, кат ми пуска и ме зареже, пак е курва, кат ми пуска и не ме зареже, ептен е курва, шоту и тъщата влачи!"![]()
![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
Естествено, не ставай смешенМарвин написа: Това Чавето прочете ли го?
Освен това по-добре да си курва, отколкото да ти правят курвенски номера
кого влачи тъщата* написа:"кат не ми пуска е курва, кат ми пуска и ме зареже, пак е курва, кат ми пуска и не ме зареже, ептен е курва, шоту и тъщата влачи!"![]()
![]()
или какво:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Кент написа:кого влачи тъщата
или какво:rotfl24:
Аз моЕ да не съм случИл на тъща, ам иначе жена ми е "пич та дрънка"!Марвин написа:Това Чавето прочете ли го?
Марвин написа:Ами... от теб се уча, мила моя съклубарке! Правя разни изводи, дето не си си ги и помисляла... Нъл и ти така внемяваш на мен мисли, дето не съм ги и мислил.Пипи написа:И аз така. три пъти го прочетох да разбера за мен ли е или неМарвин написа:Мдааам... никога не съм предполагал, че си толкова войнстваща феминистка...Пипи написа: Аха, значи тъпанар кат попадне на жена, то тя задължително е кучка тъй ли? щото ми прилича на "кат не ми пуска е курва, кат ми пуска и ме зареже, пак е курва"
- сър Айвънхоу
4avdar4e написа:Естествено, не ставай смешенМарвин написа: Това Чавето прочете ли го?
Освен това по-добре да си курва, отколкото да ти правят курвенски номера
Bella Ciao
Bella Ciao