Хм! Оправдание ли надушвам?vyara написа:Аз съм нипричьом.
Някой от Вас
- сър Айвънхоу
Абе спри се бе!Марвин написа:Нали ти казвам: дръпни една бърза цигарка за успокоение!vyara написа:Да. Като се концентрираш върху ползите от вредите...пу пу, заразна си!Мнемозина написа:Съжалявам, но за мен цигарите имат доста плюсове в комуникативен план и не смятам още да се лишавам от тях.
Аз ще я изпуша вместо нея.
Panta rhei...
Мнемо, а що неМнемозина написа:Не, не, аз само ви казвам да не ме агитирате, защото няма смисъл.vyara написа:Да. Като се концентрираш върху ползите от вредите...пу пу, заразна си!Мнемозина написа:Съжалявам, но за мен цигарите имат доста плюсове в комуникативен план и не смятам още да се лишавам от тях.
Иначе много ме напира да напиша някои... ескизи по въпроса, но няма да го направя. Или поне не сега. И не в тази тема.
тука е мястото да ги нахвърляш
да се уплюят и скорошните дезертьори
от цигарения фронт
аре газ
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
О, никого не агитирам. Тези неща зреят в главата на всеки. Трябва да узреят, че да има полза. Мен като ме агитират става по-лошо. Заинатявам се.Мнемозина написа: Не, не, аз само ви казвам да не ме агитирате, защото няма смисъл.
Иначе много ме напира да напиша някои... ескизи по въпроса, но няма да го направя. Или поне не сега. И не в тази тема.
- сър Айвънхоу
Айде, среща на балкона за по цигарка?Мнемозина написа:Аз ще я изпуша вместо нея.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Хм.Кент написа:Мнемо, а що неМнемозина написа: Не, не, аз само ви казвам да не ме агитирате, защото няма смисъл.
тука е мястото да ги нахвърляш
да се уплюят и скорошните дезертьори
от цигарения фронт
аре газ
Ти си в провокативна фаза от едно известно време насам, забелязвам.
Но аз не съм.
Бих го направила единствено като самозащита, така че...
Panta rhei...
Виж ся, да те светна една тайна.Марвин написа:Хм! Оправдание ли надушвам?vyara написа:Аз съм нипричьом.
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:Айде.Марвин написа:Айде, среща на балкона за по цигарка?Мнемозина написа:Аз ще я изпуша вместо нея.
Bella Ciao
Bella Ciao
мене ми узря мисълта тогаваvyara написа:О, никого не агитирам. Тези неща зреят в главата на всеки. Трябва да узреят, че да има полза. Мен като ме агитират става по-лошо. Заинатявам се.Мнемозина написа: Не, не, аз само ви казвам да не ме агитирате, защото няма смисъл.
че и тъй като шсе мре
от инсултче или миокардно инфарктище
/вероятноста е голяма щото сме абс еврошампинньони/
пуне да не инвестирам в мъчителната инсултна смърт
щото от инсулт се мре гадно
ако на пукнеш веднага де
просто
преди агитирах много без да ме питат против цигарите
сега надявам се по малко
и по рядко
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- сър Айвънхоу
vyara написа:Виж ся, да те светна една тайна.Марвин написа:Хм! Оправдание ли надушвам?vyara написа:Аз съм нипричьом.От теб почти нищо не зависи. Доказано е научно. Като са изследвали мозъка и гледали кога импулса от тялото стига до кората. И са установили, че още преди ти да поискаш да си вдигнеш ръката или да се почешеш, мозъкът ти вече го знае. Да бе. Тъй че и ти си нипричьом. Сички сме проводници на разни работи. Ама не казвай на никого, де.
Верче, нали знаеш, че те обичам?! (
Bella Ciao
Bella Ciao
О, не, с агитация не става. Пак ще кажа: цяла седмица му се подигравах на моя любим. Всъщност, аз забелязах, че не пуши едва на 2-3 денМнемозина написа:Не, не, аз само ви казвам да не ме агитирате, защото няма смисъл.vyara написа:Да. Като се концентрираш върху ползите от вредите...пу пу, заразна си!Мнемозина написа:Съжалявам, но за мен цигарите имат доста плюсове в комуникативен план и не смятам още да се лишавам от тях.
Само ще кажа, че днес след един ненормален ден излязох на балкона!!! (моля това също да се отбележи), запалих и още преди да съм дръпнала, се разплаках. Със сълзи и с глас. Изобщо не знам как стана. И разбира се още преди първото сериозно дръпване, загасих... Затова си мисля за нещо като хипноза, нещо на дълбоко подсъзнателно ниво. Обаче действа. Цигарата ми липсва по-скоро именно ти дето викаш - като вид комуникатор, като нещо, което да държа и т.н. Нямам усещане, че "ми се пуши". А това, вярвайте ми, е адски странно за мен. Кафе без цигара - оказва се, че е страхотно. След ядене без цигара?? Брей, какъв хубав вкус. И понеже това ми е ужасно странно и за мен, и за ЗВ., затова ви го разказвам. Пък доколко, докога... Божа работа
П.П. Засилила съм се да пера пердета и завивки, два дни само паля пръчки и пръскам с дезодоранти, защото .... ми мирише на цигари...
Разказвам си само, адски е странно
Да, именно.vyara написа:О, никого не агитирам. Тези неща зреят в главата на всеки. Трябва да узреят, че да има полза. Мен като ме агитират става по-лошо. Заинатявам се.Мнемозина написа: Не, не, аз само ви казвам да не ме агитирате, защото няма смисъл.
Това са си лични решения - и може би сигнали на организма.
На мен не ми е дошъл моментът и толкова.
Panta rhei...
Re: Някой от Вас
Кент написа:да е спирал цигарите /към пушачите е въпросът/...е как е, трудно ли става? Живей ли се без цигари, а?:twisted: Някви помощни средстава да сте ползвали / таблетки, пластири/?
Питам щото от 1 месец в мозъка ми си сви гнездо идеята да ги спра:oops: насовсем:-)
П.П. пуша от 10 години, покрай судентския стаж в Детска Хематология пропуших, навремето:roll:
щото темата е сирьозна
има още волонтьори
3:0 за нас
общо
за сега
някой друг да се обозначи?
мини на пури или на лула
ако не ти пречи тютюна си пуши
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- сър Айвънхоу
Брей, много си бърза, бре! Аз още не съм станал да пуша, а ти вече се върна!Мнемозина написа: Да, именно.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Хм! Палавница!vyara написа: Пък мъжжжж така и така го няма, няма да ви бие.
Bella Ciao
Bella Ciao
Звучи много интересно... без да си искала... Абе думите правят чудеса, сигурно и хипнози предават. Когато човек знае за какво говори..4avdar4e написа: О, не, с агитация не става. Пак ще кажа: цяла седмица му се подигравах на моя любим. Всъщност, аз забелязах, че не пуши едва на 2-3 денТой само казваше: нищо не казвай, прочети книгата. Сега като се замисля, тя сякаш хипнотизира. Не знам. След като аз (мин. 2 кутии на ден) можах да издържа 3 дни почти без да помисля за цигара... Не знам. А аз дори не исках да спирам цигарите, исках само да разбера какво го мотивира мъж ми толкова. Туйто. Не знам дали ще издържа, не знам колко, нищо не се заричам и нищо не обещавам. Но усетих ефекта.
Само ще кажа, че днес след един ненормален ден излязох на балкона!!! (моля това също да се отбележи), запалих и още преди да съм дръпнала, се разплаках. Със сълзи и с глас. Изобщо не знам как стана. И разбира се още преди първото сериозно дръпване, загасих... Затова си мисля за нещо като хипноза, нещо на дълбоко подсъзнателно ниво. Обаче действа. Цигарата ми липсва по-скоро именно ти дето викаш - като вид комуникатор, като нещо, което да държа и т.н. Нямам усещане, че "ми се пуши". А това, вярвайте ми, е адски странно за мен. Кафе без цигара - оказва се, че е страхотно. След ядене без цигара?? Брей, какъв хубав вкус. И понеже това ми е ужасно странно и за мен, и за ЗВ., затова ви го разказвам. Пък доколко, докога... Божа работа
П.П. Засилила съм се да пера пердета и завивки, два дни само паля пръчки и пръскам с дезодоранти, защото .... ми мирише на цигари...
Разказвам си само, адски е странно
Оооо, ти къде се губиш, бе?Quid написа:
мини на пури или на лула
Заподозрях те, че пиеш от мъка по джакпота.
Или - по-добре - от радост!
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Моят мотив е да направя двата бели дроба черни, та да има как да си пия на воля!Мнемозина написа:И си имам своите мотиви за това.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:Ами чаках, чаках...Марвин написа:Брей, много си бърза, бре! Аз още не съм станал да пуша, а ти вече се върна!Мнемозина написа: Да, именно.
Bella Ciao
Bella Ciao
бръмчим по задачки некви по цял ден:blum:Мнемозина написа:Оооо, ти къде се губиш, бе?Quid написа:
мини на пури или на лула
Заподозрях те, че пиеш от мъка по джакпота.
Или - по-добре - от радост!
джако си е джако
няма къде да ходи на майка си в .......
Бръмчиш като бъмъвъ?Quid написа:
бръмчим по задачки некви по цял ден:blum:
джако си е джако
Ама отиде точно там някъде...
Последно промяна от Мнемозина на 28.01.08, 22:38, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Ааа, не! Тоз не са ли го гръмнали още?!4avdar4e написа::rotfl24:
Апропо, същият тоя Кар, казват, имал бил и книга "Как да спрем пиенето"
Bella Ciao
Bella Ciao
тия цифри са доста ангажиращиМнемозина написа:Бръмчиш като бъмъвъ?Quid написа:
бръмчим по задачки некви по цял ден:blum:
джако си е джако
Ама отиде точно там някъде...
яки катаклизми и клизми следват след тва
я кво си ни е гот така
малиииииии
- сър Айвънхоу
Един пита доктора:Quid написа:e като се спре тютюна пиенето и секса
ебати и живота
- Докторе, как да живея по-дълго?
- Спрете пиенето, секса и цигарите.
- И ще живея по-дълго ли?
- Не, ама живота ще ви се види безкраен!
Bella Ciao
Bella Ciao
Така си е.Quid написа: тия цифри са доста ангажиращи
яки катаклизми и клизми следват след тва
я кво си ни е гот така
малиииииии
Абе отдавна се каня да те питам, даже бях ти пуснала една бележка, ама ти не я видя три дни и я изтрих, та сега ще те стрелям в ефир:
Като какъв си чувал Хьоне-Вронски (ако си го чувал).
Panta rhei...