Ама не идват хората при теб, нали, а се врът в софето. Е, що е така, а? Май там стандарта е по- висок, повече възможности, повече се печели, по- бърза и лесна кариера, почти няма безработица и вместо това да се отчита от софиянци, те мрънкат, че им разваляли рахата, разбираш ли...БоЕВ написа: Права си - това важи за всяко населено място.
Пак за ОНАЯ тема...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Пак за ОНАЯ тема...
Аре, бе- верно ли...БоЕВ написа:
За софианци незнам - аз обичам софианки щот са разкрепостени, едни тигрици същи...

- Глас в пустиня
Това мисля, са проблеми на всеки мегаполис и там роптаят, но срещу емигранти, латиноси, чернокожи...Ангел написа:Простотията не зависи от това дали си селянин или гражданин. В Пловдив има цели квартали с първо поколение граждани (родителите им са селяни, но те вече са граждани и се държат като такива). Има и такива, които са си останали селяндури, макар да са трето поколение вече в града.
За експанзията на София са виновни преди всичко софиянци (за тези ми думи преди време тук някой клубари ми се обидиха), но това е истината. Представителствата на големите компании, централните офиси на фирмите, всичко е в София. И от тези фирми изискват служителите им да работят в София. Е, не може хем оная работа вътре - хем душата в рая. Столица сте, имате най- високият стандарт (що софиянци не идвате да работите в Пловдив примерно), а мрънкате, че било пренаселено и мръсно и т.н.
Знаем люде, които достойно, години наред не се предаваха! гы-гы-гы -Ангел написа: (що софиянци не идвате да работите в Пловдив примерно), а мрънкате, че било пренаселено и мръсно и т.н.
...пътуваха сутринЪ от Пловдив, вечер към Пловдив,.. кУо са някви си 300 на ден за един добре платен енергичен работник.
Като станА невъзможно да се пътува тихо и кротко по магистралкен - оп едно апартаментче в Младост 4 - на гъза на "града" и по-блризо до Пловдив.
Сега дори и виртуално работата пъпли към София, не знам що, ама ни текАт поръчки от Пловдив, от Русе, от Варна. НИ/ма НЯ/ма хора, които на място да отработят същото?
Личните впечатления са много важни, мани статистики, пропаганди и т.н. Аз имам доволно количество познати, които бяха ПРИНУДЕНИ от работодателите си да се преместят да живеят в София, ако искат да продължат да работят ня този пост.* написа:
Знаем люде, които достойно, години наред не се предаваха! гы-гы-гы -
...пътуваха сутринЪ от Пловдив, вечер към Пловдив,.. кУо са някви си 300 на ден за един добре платен енергичен работник.
Като станА невъзможно да се пътува тихо и кротко по магистралкен - оп едно апартаментче в Младост 4 - на гъза на "града" и по-блризо до Пловдив.
Сега дори и виртуално работата пъпли към София, не знам що, ама ни текАт поръчки от Пловдив, от Русе, от Варна. НИ/ма НЯ/ма хора, които на място да отработят същото?ъйй уфлякох съ

Приеми, че за болшинството софиянци, ние (не софиянците) сме "емигранти, латиноси, чернокожи..."БоЕВ написа:
Това мисля, са проблеми на всеки мегаполис и там роптаят, но срещу емигранти, латиноси, чернокожи...
Тук списващите софиянци, са изключение...разбира се....

Боев, не сравнявай едно твое/мое ходене до планина за 5-10 дена и това ти/аз да живеем по 1 година в Х град!
Местни данъци и такси за хотели са различни от тези за жилища, та не сравнявай ябълки с круши.
Изобщо, не знам защо се занимавам с тази безмислена тема...
А за политика - говори, ще говоря и аз - никви проблеми. Ама не за сегашна (тя е лайно и половина), а за история.
Местни данъци и такси за хотели са различни от тези за жилища, та не сравнявай ябълки с круши.
А за политика - говори, ще говоря и аз - никви проблеми. Ама не за сегашна (тя е лайно и половина), а за история.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Много хора заминават в чужбина, други гледат да са по-наблизо и няма лошо в това. Нещо подобно се опитах да обясня и в поста си към Елби, проблемите не са в прииждащото и нарастващо население, а в организацията, планирането и изпълнението на работите по чистота, транспорт, развитие и облагородяване на инфраструктура...а що се отнася до хартишката от дъФка в джоба - то това си до възпитание.Ангел написа:Ама не идват хората при теб, нали, а се врът в софето. Е, що е така, а? Май там стандарта е по- висок, повече възможности, повече се печели, по- бърза и лесна кариера, почти няма безработица и вместо това да се отчита от софиянци, те мрънкат, че им разваляли рахата, разбираш ли...БоЕВ написа: Права си - това важи за всяко населено място.
- Глас в пустиня
Е де, що се нервищ - дуднем си туканка.ELBI написа:Боев, не сравнявай едно твое/мое ходене до планина за 5-10 дена и това ти/аз да живеем по 1 година в Х град!
Беше ми интересно - вече не ми е.
Ох, разбирам Звездичко какво иска да каже... Примерът с Пловдив. Имам колеги, които се оплакват, че нямат работа там, че цените ниски и т.н, а в същото време работа от там затрупва мен... На софийски цени... Това по повод виртуалното изместване. Не знам, има ли някаква вероятност, когато си на някое по-малко проветриво място да "улягаш", да забравяш, че лактите имат и други функции???Ангел написа: Личните впечатления са много важни, мани статистики, пропаганди и т.н. Аз имам доволно количество познати, които бяха ПРИНУДЕНИ от работодателите си да се преместят да живеят в София, ако искат да продължат да работят ня този пост.
Абе, разсъждавам си, взела повод от *. Я марш на кюфтетата
- Глас в пустиня
У-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а, чудо - чудо ти казвам и...и...и...Ангел написа:Аре, бе- верно ли...БоЕВ написа:
За софианци незнам - аз обичам софианки щот са разкрепостени, едни тигрици същи...
Не, няма такъв шанс. Аз винаги съм на проветриво място. Нямаш си представа даже, колко ме духа пустият му вятър...4avdar4e написа: Не знам, има ли някаква вероятност, когато си на някое по-малко проветриво място да "улягаш", да забравяш, че лактите имат и други функции???
Един приятел бачка в нета, живее на забутано място, клиенти са му хамериканци основно, чиракуват му руснаци, украинци... и прави луди пари...
Вашата работа не я сравнявайте с другите.
Иди при твоя зъболекар и го попитай колко струва при него една металокерамична коронка, след това питай при мен колко струва и тогава ще говорим...
Последно промяна от Ън на 10.02.08, 20:32, променено общо 1 път.

Бе, човек, аз ти казах, че си разсъждавам само на глас...Ангел написа: Не, няма такъв шанс. Аз винаги съм на проветриво място. Нямаш си представа даже, колко ме духа пустият му вятър...
Един приятел бачка в нета, живее на забутано място, клиенти са му хамериканци основно, чиракуват му руснаци, украинци... и прави луди пари...
Иди при твоя зъболекар и го попитай колко струва при него една металокерамична коронка, след това питай при мен колко струва и тогава ще говорим...
Апропо, оня ден, в 9 сутринта в Пловдив, на центъра, питах сума ти народ за интернет кафе, клуб, място, дето да има интернет.. Б@си, или сички, дето срещнах бяха препили, или такова няма. Не намерих!
Хъс за работа и да имаш, не е достатъчен, ако си на майната, далеч от платежоспособните хора (става въпрос за професии несвързани с интернет)4avdar4e написа:Бе, човек, аз ти казах, че си разсъждавам само на глас...Ангел написа: Не, няма такъв шанс. Аз винаги съм на проветриво място. Нямаш си представа даже, колко ме духа пустият му вятър...
Иди при твоя зъболекар и го попитай колко струва при него една металокерамична коронка, след това питай при мен колко струва и тогава ще говорим...Не сравнявам работата, сравнявам хъса, борбата и други такива...
Апропо, оня ден, в 9 сутринта в Пловдив, на центъра, питах сума ти народ за интернет кафе, клуб, място, дето да има интернет.. Б@си, или сички, дето срещнах бяха препили, или такова няма. Не намерих!
Интернет клубове навсякъде в Пловдив. Не знам, защо не са те упътили. Сигурно, защото са знаели, че не си се обадила на мен...

Само за протокола: ТИ беше във ВарнаАнгел написа:Сигурно, защото са знаели, че не си се обадила на мен...
За протокола- www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=118909#1189094avdar4e написа:Само за протокола: ТИ беше във ВарнаАнгел написа:Сигурно, защото са знаели, че не си се обадила на мен...
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=117834#117834

- Dark Angel
Не разбрах, но както и да е..Ангел написа:За протокола- www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=118909#1189094avdar4e написа:Само за протокола: ТИ беше във ВарнаАнгел написа:Сигурно, защото са знаели, че не си се обадила на мен...
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=117834#117834
Датите.4avdar4e написа:
Не разбрах, но както и да е..
Кога аз бях във Варна и кога ти в Пловдив.

- Dark Angel
- Глас в пустиня
явно - а пък други са се смалили - нали нищо в природата не се губи...Dark Angel написа:май да, може би съм пораснала малкоELBI написа:
альо... напоследък с теб до такова единомислие ли го докарваме?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Хич не се нервя - не мога да взимам чужди характериБоЕВ написа:...Е де, що се нервищ - дуднем си туканка.
Беше ми интересно - вече не ми е.
Аз си дуднех от началото, макар и темата да не ми е интересна - всъщност в последното си мнение ти каза точно това, което изложих на няколко места по-рано... некво единомислие
Леле, що нещо сте изписали!
Абе хора, но кого му пука? Аз имам приятели от прованса, дошли тука от студентските си години, прекрасни хора. Никога, ама никога не ми се е случвало някой да се държи кофти с мен, щото съм от София - не само въпросните приятели, по принцип. Или си пич, или не ставаш. Кво значение има къде си роден във века на глобализацията?
Живота става номадски - мен лично това страшно ме кефи, защото дава възможности за избор.
Абе хора, но кого му пука? Аз имам приятели от прованса, дошли тука от студентските си години, прекрасни хора. Никога, ама никога не ми се е случвало някой да се държи кофти с мен, щото съм от София - не само въпросните приятели, по принцип. Или си пич, или не ставаш. Кво значение има къде си роден във века на глобализацията?
Живота става номадски - мен лично това страшно ме кефи, защото дава възможности за избор.
тва го кажи на катаджиите извън софияpocti_bezobidna написа:Леле, що нещо сте изписали!
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Ооо, аз не шофирам!Quid написа:тва го кажи на катаджиите извън софияpocti_bezobidna написа:Леле, що нещо сте изписали!
За късмет на себе си и околните.
с 25% + пътния данък в софия
7000 деца не могат да се запишат в детските градини
.........
при 2 мил жители и милион коли......
мисля си че е необходима крайна дясна политика по въпроса
другото е романтика
7000 деца не могат да се запишат в детските градини
.........
при 2 мил жители и милион коли......
мисля си че е необходима крайна дясна политика по въпроса
другото е романтика
крайно дясно е ако има нон стоп плащане
и срещу тва плащане отчетност кво получаваш и кво не
аз няма да плащам да не пълнят дупките по улиците и да вися с часове у задръствания щото някои си не плащат
на околовръстното винетки по 350 кинта на кола да си слагат и да си карат месец време
то ми писна
тва е дясно яко
и срещу тва плащане отчетност кво получаваш и кво не
аз няма да плащам да не пълнят дупките по улиците и да вися с часове у задръствания щото някои си не плащат
на околовръстното винетки по 350 кинта на кола да си слагат и да си карат месец време
то ми писна
тва е дясно яко