Мнемозина написа:Дарки като каза, че се хващам за думите, какво ли значи "приличен форумен живот"?Demon написа:мен ме усмихна...
Този ник хич не ни е чел Фнимателно...
...........
- snowprincess
Re: Четете Зочовци...

животът на форума, който разказвате на децата си и мъжете сиМнемозина написа:Дарки като каза, че се хващам за думите, какво ли значи "приличен форумен живот"?Demon написа:мен ме усмихна...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Това е една непреходна ценностМнемозина написа: "приличен форумен живот"?
Green Light написа:Това е една непреходна ценностМнемозина написа: "приличен форумен живот"?
Вечна, вечна.
Ама що не ми каза тогава като питах...
Panta rhei...
и тия и ония и другите ги чакам да узреят[unknown] написа:Не знам, нали ти щеше да събираш парите. Явно не се е получило щом си тук...Quid написа:ония платиха ли че едни кинти се губят нещо?
тикви
може ли да садиш тикви и да ядеш банани
е не стааа
са едни други
малиииииии
аз искам да ми платят едно а те не
искаме да платиме друго
едни други искат аз да им платя и ок
си еба майката
пълен абсурд стана
и са едните ше ми платят тва което не искам
и аз ще платя на други тва което ми трябва
идиотизъм от който остават и пари даже
и са всички зрееме
а и тия са като виатнамци у тръстика
вместо да кажат
искаме някои и друг лиценз да купиме
некви отстъпки има ли няма ли
няма такова нещо
и ще се подбереме яко
майтап си играят
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
и аз мислех че е сложно[unknown] написа:Баси, сложна е твойта... Тия, ония, абсурди, майки, зреене, тикви, виетнамци, тръстики...яко се обърках...Quid написа:
Аре, Наздраве!
но пак стаа дума за 200 кинта:rotfl24:
поне да бяха 500 евро а то
и са въпроса стана принципен
кой да ги плати
пълна простотия:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Мдааа, обичам принципните неща. Днес ни подариха едно нещо. Което струваше точно толкова (мааааалко повече, ама много малко), колкото платихме, за да почерпим за него. Обаче!!! Едно е да пиеш Финландия и бири разни, и да си лафиш с готините хора, дето са ти го харизали, друго е - парите на ръка и чао, адиос и лека нощQuid написа: и аз мислех че е сложно
но пак стаа дума за 200 кинта:rotfl24:
поне да бяха 500 евро а то
и са въпроса стана принципен
кой да ги плати
пълна простотия:rotfl24:
Та така, просто е всъщност