не, не говорим за тяхELBI написа:освен ако не говорим за сифона на мивката ти или тръба на съседа ти на горния етаж...
съсед... да беше казал съседка поне егати, ма то па с таз тръба и съседка не звучи добре...
кой раздава хапченцатаesti написа:Менопауза, андропауза и лют пубертет съчетан със старческа деменция в едно.
Напоследък така ми изглежда зочо.
Нищо лично.
И извинявайте ако има нещо.

Елби,ELBI написа:освен ако не говорим за сифона на мивката ти или тръба на съседа ти на горния етаж...Remmivs написа:...Каквото е било - пак ще бъде, където е ъ-ъ текло - пак ще тече.
Само напоследък, ли....esti написа:Менопауза, андропауза и лют пубертет съчетан със старческа деменция в едно.
Нищо лично.

Писна ми от теб да знаеш!Green Light написа:Ести, тоя път за една бройка да ти се обидя и да те обвиня в заговор с джипито ми. При мен, слава богу са само три в едно. Имам акне откак се помня, ум остана, колкото да преценя че съм дементирал, в критическата съм по няколко показателя. Единственото, което ме крепи и убеждава че нямаш медицинския ми картон е, че от известно време имам хемороиди, та не излизам от менцис.
Ми да, имало е времена, когато тук се усещаше някаква младост, лудост, дори леко хулиганство и чаровна палавост наред с умни, интересни и задълбочени разговори.[unknown] написа: Само напоследък, ли....
Така е то, човек остарява, и все му се струва, че когато е бил по-млад " цените са били поносими, политиците благородни, а децата са уважавали възрастните. ":rotfl24:esti написа:Ми да, имало е времена, когато тук се усещаше някаква младост, лудост, дори леко хулиганство и чаровна палавост наред с умни, интересни и задълбочени разговори.[unknown] написа: Само напоследък, ли....
А сега имам чувството, че седя с дъртаците на пейката пред блока, където по цял ден политиканстват, оплюват света и международното положение и търсят непрекъснато някой виновен за нещо - дори за лошото време....
И нищо не ги радва.
Еми да, то това свят ли е.esti написа:Ми да, имало е времена, когато тук се усещаше някаква младост, лудост, дори леко хулиганство и чаровна палавост наред с умни, интересни и задълбочени разговори.[unknown] написа: Само напоследък, ли....
А сега имам чувството, че седя с дъртаците на пейката пред блока, където по цял ден политиканстват, оплюват света и международното положение и търсят непрекъснато някой виновен за нещо - дори за лошото време....
И нищо не ги радва.
Ести, аз опъвам ластика в моментаesti написа:Менопауза, андропауза и лют пубертет съчетан със старческа деменция в едно.
Нищо лично.
бичам Ей, любоФникооооооо.....Кент написа:
бичам

Тва е щото останаха дъртаците. А който не е дъртак, се съобразява с тях. Мдааааа....esti написа: А сега имам чувството, че седя с дъртаците на пейката пред блока, където по цял ден политиканстват, оплюват света и международното положение и търсят непрекъснато някой виновен за нещо - дори за лошото време....
И нищо не ги радва.

Ей, ревнивецооооо.....[unknown] написа:Ей, любоФникооооооо.....Кент написа:
бичам
Имаш право!esti написа:Ми да, имало е времена, когато тук се усещаше някаква младост, лудост, дори леко хулиганство и чаровна палавост наред с умни, интересни и задълбочени разговори.[unknown] написа: Само напоследък, ли....
И нищо не ги радва.
шмъ прощаваш!БоЕВ написа:Имаш право!esti написа:Ми да, имало е времена, когато тук се усещаше някаква младост, лудост, дори леко хулиганство и чаровна палавост наред с умни, интересни и задълбочени разговори.[unknown] написа: Само напоследък, ли....
И нищо не ги радва.
Но времето си върви и годинките с него - хората се променят в 3о4о попаднах на 36, а сега съм почти прекрачил горния праг. Дали пък това не е проблема и дали дираджийте не са прави като са определили граници? Различни възрасти-различни любови - различни терзания...
дарки..следващия път като решиш да пишеш..дай да са уговаряме...един път ти един път аз...Dark Angel написа:работата е премного
проблемите премного
живота е адски напоследък
като някаква безумна, дяволска въртележка
ем ти е гот, ем те е страх, ем искаш да скочиш, ем ти харесва вятъра
като човек реши да се държи както му е кеф и да напише точно каквото му е на душата и тука скачат разни дами и господа като ощипани:
а/ тема "Х" не позволява в нея да се пишат мнения като постинг 1, 5, 9 ,28, 36, 47 и т.н. Неморално е
б/ тема "Бира" е тъпа и само тъпанари могат да пускат такива теми. кви са тия неща. тука ттрябва да се пишат само умности
в/ тема "Насилие" е травмираща - защо трябва да се пускат такива теми. достатъчно се травмираме в ежедневието
г/ тема "Секс " - това е тема само за извратеняци и пияници
д/ тема "Анкета" е вредна и ни връща в периода 4-6 клас
т.н. т.н. т.н.
ахъм, може да назначим редакторdoktorka написа:
дарки..следващия път като решиш да пишеш..дай да са уговаряме...един път ти един път аз...
да не се повтаряме..щото...
![]()
![]()
глей как добре сме си...
Ти пък къде се буташ в групата на скучните...Кент написа: Ести, аз опъвам ластика в момента
и така ще съм скучен още време
може и години
докато не ме изстрелне прашката:winkw:
после ще стана забавен пак, ако доживея:rotfl24:
обяснявам ти се
щото тебичам
Айде сега, като че ли вие не ме обичате...[unknown] написа:Ей, любоФникооооооо.....Кент написа:
бичам
Dark Angel написа:работата е премного
проблемите премного
живота е адски напоследък
като някаква безумна, дяволска въртележка
ем ти е гот, ем те е страх, ем искаш да скочиш, ем ти харесва вятъра
като човек реши да се държи както му е кеф и да напише точно каквото му е на душата и тука скачат разни дами и господа като ощипани:
а/ тема "Х" не позволява в нея да се пишат мнения като постинг 1, 5, 9 ,28, 36, 47 и т.н. Неморално е
б/ тема "Бира" е тъпа и само тъпанари могат да пускат такива теми. кви са тия неща. тука ттрябва да се пишат само умности
в/ тема "Насилие" е травмираща - защо трябва да се пускат такива теми. достатъчно се травмираме в ежедневието
г/ тема "Секс " - това е тема само за извратеняци и пияници
д/ тема "Анкета" е вредна и ни връща в периода 4-6 клас
т.н. т.н. т.н.

esti написа: Айде сега, като че ли вие не ме обичате...

Вижте сега, в тази тема просто си споделих усещането, което имам в последно време.[unknown] написа:
Абсолютно. Хайде сега, проста задачка- прибавете съответните никчета към темите срещу които роптаят и картинката ще е по- ясна.
На всички им е позволено да ме обичат.[unknown] написа:esti написа: Айде сега, като че ли вие не ме обичате...
П.П. На мен ми е позволено, ама защо и на Марвина, а?
Малийййй, не само, че си ревнивец, а и си завистник![unknown] написа:esti написа: Айде сега, като че ли вие не ме обичате...
П.П. На мен ми е позволено, ама защо и на Марвина, а?
esti написа:На всички им е позволено да ме обичат.
А къде е споделено и къде не, това е друг въпрос.
Нищо човешко не ми е чуждо.Марвин написа:
Малийййй, не само, че си ревнивец, а и си завистник!

Добре, другарю... Маркс!...[unknown] написа:Нищо човешко не ми е чуждо.
Много хора обичат да размахват пръст. Нима не си забелязала. Това е проблем. Някой като размахва пръст ми иде да му го счупя.esti написа:Вижте сега, в тази тема просто си споделих усещането, което имам в последно време.[unknown] написа:
Абсолютно. Хайде сега, проста задачка- прибавете съответните никчета към темите срещу които роптаят и картинката ще е по- ясна.
И няма място за упреци или размахване на пръст.
Не можеш да се сърдиш на някой, че е остарял примерно или, че се е променил и е заменил предишните си вълненията с някакви други...
Все пак това е нормалния ход на времето.

[unknown] написа:Много хора обичат да размахват пръст. Нима не си забелязала. Това е проблем. Някой като размахва пръст ми иде да му го счупя.