Еваларка!

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа: Една от причинете страната ни да е на това дередже е липсата на твърдост.
За щастие.
Ми кво цирикаш тогава - живей си безгрижно и щастливо, и не се оплаквай от корупция, престъпност и тн.:cool:
Боев, докато цирикам всичко е ОК.
Свири-и-и, свири щурче...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
doktorka написа: няма ли хора,които да са лидери да му се не види!?
Има разбира се, но по някакво неписано правило след тях се движат по няколко почти_безобидни и ги заливат от утрин до сдрач с помия.:winkw:
Това много прилича, не ами направо е копие на лафа- "той лидера, не е виновен, на него съветниците му пречат" Само добави декаденти и контрареволюционери и влизаме в "да се върнем години назад."
Хич не е по спора, бе Боев, как да говорим конструктивно? "Помия", стига бе, егати!
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:
Има разбира се, но по някакво неписано правило след тях се движат по няколко почти_безобидни и ги заливат от утрин до сдрач с помия.:winkw:
О, партиоте, простете поведението на една объркала се продажница.
Разчитам на вроденото Ви великодушие.
Простено да ти е!:cool:
Достатъчно е, по примера на Мария Магдалена да отриеш нозете ми с коси.:cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа: Съжалявм, че се чувстваш обиден. През цялото време и по принцип, аз всякак се опитвам да видя и другата гледна точка. Само това казвам- има друга гледна точка и тя е интересна
истината е, пич, че българите (не 100%, но клонящо натам или поне клонящо към 90%) са възпитани в нетолерантност и незачитане на други / чужди мнения. Това си е лесно обяснимо, като се погледне обществото и пропагандата в него. И като се вземе предвид човешката природа (че не полага много усилия да разбере по-сложни връзки и въздействия, по-объркани концепции, а кара по минималното съпротивление - това си е за всички хора навсякъде).

Което, разбира се не прави всяка друга гл. точка (за която си мислил и вече си имаш мнение) интересна.

Поне за мен де - има гл. точки, добре познати, добре обсъждани, на които знам до 10-то коляно обясненията и ... да ти кажа не са ми интересни. Това последното е общ коментар и не се отнася към конкретната тема.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
БоЕВ написа:
Това много прилича, не ами направо е копие на лафа- "той лидера, не е виновен, на него съветниците му пречат" Само добави декаденти и контрареволюционери и влизаме в "да се върнем години назад."
Хич не е по спора, бе Боев, как да говорим конструктивно? "Помия", стига бе, егати!
Леко трасирам пътя на темата, времее да "хваща гората", продължим ли да спорим, неминуемо ще зациклим.:winkw:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа:
БоЕВ написа:
Леко трасирам пътя на темата, времее да "хваща гората", продължим ли да спорим, неминуемо ще зациклим.:winkw:
ОК

П.П. но не съжалявм, задето я вдигнах вчера :-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:
Green Light написа: Съжалявм, че се чувстваш обиден. През цялото време и по принцип, аз всякак се опитвам да видя и другата гледна точка. Само това казвам- има друга гледна точка и тя е интересна
истината е, пич, че българите (не 100%, но клонящо натам или поне клонящо към 90%) са възпитани в нетолерантност и незачитане на други / чужди мнения. Това си е лесно обяснимо, като се погледне обществото и пропагандата в него. И като се вземе предвид човешката природа (че не полага много усилия да разбере по-сложни връзки и въздействия, по-объркани концепции, а кара по минималното съпротивление - това си е за всички хора навсякъде).

Което, разбира се не прави всяка друга гл. точка (за която си мислил и вече си имаш мнение) интересна.

Поне за мен де - има гл. точки, добре познати, добре обсъждани, на които знам до 10-то коляно обясненията и ... да ти кажа не са ми интересни. Това последното е общ коментар и не се отнася към конкретната тема.
Е, да. Всяко нещо, ако е прекалено, става вредно. Има различни гледни точки, но има такива които са си само мои. А знаем, че "мое" значи "вярно" :-)
Аватар
Глас в пустиня

ELBI написа: Това последното е общ коментар и не се отнася към конкретната тема.
Стига че уточни, защото взех да гледам ей така:blink: и трябваше да ми обясниш как да бъда "толерантен" и да "зачитам" мнението на среднокулци. И въобще не ми е ясно как се връзва "пропаганда" с опитите да се намери съвременно и човешко решение на проблем избягван с години. А па тва със сложните връзки и концепции пътуващи по най-малкото съпротивление направо ми е мъгла - отнесено към конкретният случай.
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
П.П. но не съжалявм, задето я вдигнах вчера :-)
И аз също.
Убеден съм че трябва много да се говори за тия неща и процеси, полуистините вредят много на всяка кауза.
Разкалчищването на казуса могилино-средна кула доказва само едно - моята правота и липсата на какъвто и да е конструктивен елемент в претенциите на среднокулци.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

О, БоЕВ - нямам намерение да обяснявам нещо или да те убеждавам в каквото и да е. И по темата среднокулци не взимам отношение, макар да съм убеден, че едно 80% от България ще лъсне като среднокулци. Ти най-вероятно си от другите 20%.

Пропагандата дълги години ни правеше да живеем в един стерилен, комунистически свят - без кадри и информация за такива деца, за техните проблеми и т.н. Като не знаеш и познаваш нещо - най-често ставаш нетолерантен към него. Сегашните благотворителни кампании не рядко са (без да отричам ефекта им и прекрасните резултати и намерения) показност на дадена институтция, телевизия и т.н.

И други такива работи, но не ми се обяснява повече сега.

Наздраве!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа: Е, да. Всяко нещо, ако е прекалено, става вредно. Има различни гледни точки, но има такива които са си само мои. А знаем, че "мое" значи "вярно" :-)
Ми за такива ми ти работи говорим :cool:

Аз нещо пропуснах разговорите БоЕВ-други и го виждам много разпален, ама се поставям на негово място и го разбирам.

Иначе е наистина кофти за дечицата -и тези, и всички в подобно положение. Кофти е и за незнамквисикули и всички мислещи така - кофти е за тях самите, както и за бъдещото отношение към тях. Щото ще останат като нарицателно за безчовечие. И с право. Обаче дали е така спрямо (истинската реакция на) всички останали?
Аватар
Глас в пустиня

ELBI написа:О, БоЕВ - нямам намерение да обяснявам нещо или да те убеждавам в каквото и да е. И по темата среднокулци не взимам отношение, макар да съм убеден, че едно 80% от България ще лъсне като среднокулци. Ти най-вероятно си от другите 20%.

Пропагандата дълги години ни правеше да живеем в един стерилен, комунистически свят - без кадри и информация за такива деца, за техните проблеми и т.н. Като не знаеш и познаваш нещо - най-често ставаш нетолерантен към него. Сегашните благотворителни кампании не рядко са (без да отричам ефекта им и прекрасните резултати и намерения) показност на дадена институтция, телевизия и т.н.

И други такива работи, но не ми се обяснява повече сега.

Наздраве!
Наздраве!
С това вече съм съгласен и моето мнение не е по-различно. Вярвам в това което се прави и се надявам да даде добри резултати, вярвам че е нещо по-различно и се надявам да е едно добро начало. Затова "измислени" проблеми и спънки(протести) леко...ми нагарчат.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа: Простено да ти е!:cool:
:crazy: Подозирах, че се мислиш за герой, ама чак и за Господ...
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

всичко друго ще го обсъдим на онази ракийка, за която говореше...

само да не си я свършил, че станааме на кълбета...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

vyara написа:
Господ герой ли е?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

ELBI написа:
vyara написа:
Господ герой ли е?
Що за въпрос?!
Какво е герой? Какво е Господ? Не ме вълнува. Но за мен Боев не е нито едното, нито другото. Това ми беше мисълта, да не се отплесвам твърде.
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

относно въпроса и отговора му - :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Звенения

Мнение от Звенения »

vyara написа:... да не се отплесвам твърде.
кАжи нещо по темата за 7х7х7х7 :rotfl24:

Аре беж оттука, че форума станА взривоопасен!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

ELBI написа:относно въпроса и отговора му - :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Въпроса беше твой. Ти относно кой въпрос го задаваш?
Бе айде стига. Ще спра да се впрягам за днес.
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:
Сал едно голо подозрение не е достатъчно. Да ме беше видяла оня ден как се справих с един паяк докато тъщата врещеше неистово, ей на, размазах го на стената...сега щеше да си убедена че съм герой, а кой дава и кой отнема живот, не е ли господ? => съм и господ или поне богоравен.:cool: :wbee:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

* написа:

Що бе? Дискомфорт ли ти образувам, като се пеня? Други като се пенят, не обръщаш внимание.
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

ELBI написа:всичко друго ще го обсъдим на онази ракийка, за която говореше...

само да не си я свършил, че станааме на кълбета...
Количествата са подсигурени и гарантирани.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа: Но за мен Боев не е нито едното, нито другото.
Остава да съм третото!:rotfl24:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

vyara написа:
ELBI написа:относно въпроса и отговора му - :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Въпроса беше твой. Ти относно кой въпрос го задаваш?
Бе айде стига. Ще спра да се впрягам за днес.
Аз зададох фундаменталния въпрос дали Господ е герой :blum:

Имаш още час да се впрягаш - после може да минеш на другата тарифа :cool:
Звенения

Мнение от Звенения »

vyara написа:
* написа:

Що бе? Дискомфорт ли ти образувам, като се пеня? Други като се пенят, не обръщаш внимание.
Ако имате какво да кажете - добре. Пишете.
Ако нямате какво да кажете - пак добре. Но не пишете
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

реших и аз да погледна в темата
егати, 9 страници се карате и си образувате нерви за нещо, което не можете да промените с магическа пръчка
достатъчно е да възпитате собствените си деца на толерантност към различното, те да възпитат своите деца... и така няколко поколения
Мойсей е водил народа си 40 години из пустинята докато умре и последния роб
Изображение
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

snowprincess написа:реших и аз да погледна в темата
егати, 9 страници се карате и си образувате нерви за нещо, което не можете да промените с магическа пръчка
достатъчно е да възпитате собствените си деца на толерантност към различното, те да възпитат своите деца... и така няколко поколения

Водил ги е щот е бил надрусан извратеняк:rotfl24:

http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1169876
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Пипи написа: Водил ги е щот е бил надрусан извратеняк:rotfl24:

Четох го тва. Народа от зор да напише нещо интересно все повече и повече се напъва и съответно все повече се осира, мене ако питаш
Аватар
Глас в пустиня

Много си права Сноу - благодаряти!

пп Като спомена Мойсей, та се сетих, мислех даже и тема да пускам ама няма да стане, лека-полека митовете се рушат и нещата си идват на място. Много от нещата за които говорех и твърдях в една отдавнашна тема свързана с филма "Списъкът на Шиндлер" вече се потвърждават и от официалната наука.

Израелски учени: Мойсей е взимал халюциногенни, еврейска нация няма
Аватар
Глас в пустиня

Пипи написа:

Водил ги е щот е бил надрусан извратеняк:rotfl24:

Хе-хе-е-е-е, пак съм на опашката.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
Пипи написа: Водил ги е щот е бил надрусан извратеняк:rotfl24:

Четох го тва. Народа от зор да напише нещо интересно все повече и повече се напъва и съответно все повече се осира, мене ако питаш
Сори, ама ми звучиш като йезуит на процеса срещу Галилей>>>
Подобна е и историята на "древните" гърци.
Но новостите трудно си пробиват път.
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

Green Light написа:
Нали им плащат за избърсването. Който отсява-отсява. Между другото преди години имаше нещо по Дискавъри за това как евреите били изплагиатствали всичко от египтяните и т.н.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

аз се въздържах от писане, щото аз като Сноу - гледам да възпитам децата да бъдат Хора, а това не е лесна работа...
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

БоЕВ написа:
Хе-хе-е-е-е, пак съм на опашката.:lol:
Ей сега ми се прищя да направя троен аксел. Не знам що:rotfl24:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Пипи написа: Ей сега ми се прищя да направя троен аксел. Не знам що:rotfl24:
а можеш ли?
или само прищявка :lol:
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

Dark Angel написа:
Пипи написа: Ей сега ми се прищя да направя троен аксел. Не знам що:rotfl24:
а можеш ли?
или само прищявка :lol:
Ам чи как! Разбира се, че не мога, ама ми се прищя:-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Пък на мен лично ми писна да гледам темата как набъбва и въобще не си правя труд да я чета, не, че имам и това време де.

Просто няма да я отварям повече егати. Аз каквото имах да казвам го казах, всъщност - показах.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Темата красиво мина във фигурно пързаляне, библейски истории и долни / извратени пияници.

Мен пък ми хареса, че в един момент спадна напрежението и клубарите почнаха да се майтапят. Стига сръдни и цупеници, ядосваници ...

наздраве и този път - наистина лека нощ, приятно гледане на Бербо и

такива ми ти работи...
jazz

Мнение от jazz »

ELBI написа:наздраве и този път - наистина лека нощ, приятно гледане на Бербо ...
коя е тая Бербо
някоя нова розова звезда
пропуснАл съм :lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

ELBI написа:
vyara написа:
Господ герой ли е?
Не, не е. Поне ако съдим по "Битие", Глава І. Правил си е кефа, просто.:rotfl24:
Публикувай отговор