Свири-и-и, свири щурче...pocti_bezobidna написа:Боев, докато цирикам всичко е ОК.БоЕВ написа:Ми кво цирикаш тогава - живей си безгрижно и щастливо, и не се оплаквай от корупция, престъпност и тн.pocti_bezobidna написа:За щастие.БоЕВ написа: Една от причинете страната ни да е на това дередже е липсата на твърдост.
Еваларка!
- Глас в пустиня
- Green Light
Това много прилича, не ами направо е копие на лафа- "той лидера, не е виновен, на него съветниците му пречат" Само добави декаденти и контрареволюционери и влизаме в "да се върнем години назад."БоЕВ написа:Има разбира се, но по някакво неписано правило след тях се движат по няколко почти_безобидни и ги заливат от утрин до сдрач с помия.doktorka написа: няма ли хора,които да са лидери да му се не види!?
Хич не е по спора, бе Боев, как да говорим конструктивно? "Помия", стига бе, егати!
- Глас в пустиня
Простено да ти е!pocti_bezobidna написа:О, партиоте, простете поведението на една объркала се продажница.БоЕВ написа:Има разбира се, но по някакво неписано правило след тях се движат по няколко почти_безобидни и ги заливат от утрин до сдрач с помия.doktorka написа: няма ли хора,които да са лидери да му се не види!?
Разчитам на вроденото Ви великодушие.
Достатъчно е, по примера на Мария Магдалена да отриеш нозете ми с коси.
истината е, пич, че българите (не 100%, но клонящо натам или поне клонящо към 90%) са възпитани в нетолерантност и незачитане на други / чужди мнения. Това си е лесно обяснимо, като се погледне обществото и пропагандата в него. И като се вземе предвид човешката природа (че не полага много усилия да разбере по-сложни връзки и въздействия, по-объркани концепции, а кара по минималното съпротивление - това си е за всички хора навсякъде).Green Light написа: Съжалявм, че се чувстваш обиден. През цялото време и по принцип, аз всякак се опитвам да видя и другата гледна точка. Само това казвам- има друга гледна точка и тя е интересна
Което, разбира се не прави всяка друга гл. точка (за която си мислил и вече си имаш мнение) интересна.
Поне за мен де - има гл. точки, добре познати, добре обсъждани, на които знам до 10-то коляно обясненията и ... да ти кажа не са ми интересни. Това последното е общ коментар и не се отнася към конкретната тема.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Леко трасирам пътя на темата, времее да "хваща гората", продължим ли да спорим, неминуемо ще зациклим.Green Light написа:Това много прилича, не ами направо е копие на лафа- "той лидера, не е виновен, на него съветниците му пречат" Само добави декаденти и контрареволюционери и влизаме в "да се върнем години назад."БоЕВ написа:Има разбира се, но по някакво неписано правило след тях се движат по няколко почти_безобидни и ги заливат от утрин до сдрач с помия.doktorka написа: няма ли хора,които да са лидери да му се не види!?
Хич не е по спора, бе Боев, как да говорим конструктивно? "Помия", стига бе, егати!
- Green Light
ОКБоЕВ написа:Леко трасирам пътя на темата, времее да "хваща гората", продължим ли да спорим, неминуемо ще зациклим.Green Light написа:Това много прилича, не ами направо е копие на лафа- "той лидера, не е виновен, на него съветниците му пречат" Само добави декаденти и контрареволюционери и влизаме в "да се върнем години назад."БоЕВ написа:Има разбира се, но по някакво неписано правило след тях се движат по няколко почти_безобидни и ги заливат от утрин до сдрач с помия.doktorka написа: няма ли хора,които да са лидери да му се не види!?
П.П. но не съжалявм, задето я вдигнах вчера
- Green Light
Е, да. Всяко нещо, ако е прекалено, става вредно. Има различни гледни точки, но има такива които са си само мои. А знаем, че "мое" значи "вярно"ELBI написа:истината е, пич, че българите (не 100%, но клонящо натам или поне клонящо към 90%) са възпитани в нетолерантност и незачитане на други / чужди мнения. Това си е лесно обяснимо, като се погледне обществото и пропагандата в него. И като се вземе предвид човешката природа (че не полага много усилия да разбере по-сложни връзки и въздействия, по-объркани концепции, а кара по минималното съпротивление - това си е за всички хора навсякъде).Green Light написа: Съжалявм, че се чувстваш обиден. През цялото време и по принцип, аз всякак се опитвам да видя и другата гледна точка. Само това казвам- има друга гледна точка и тя е интересна
Което, разбира се не прави всяка друга гл. точка (за която си мислил и вече си имаш мнение) интересна.
Поне за мен де - има гл. точки, добре познати, добре обсъждани, на които знам до 10-то коляно обясненията и ... да ти кажа не са ми интересни. Това последното е общ коментар и не се отнася към конкретната тема.
- Глас в пустиня
Стига че уточни, защото взех да гледам ей така:blink: и трябваше да ми обясниш как да бъда "толерантен" и да "зачитам" мнението на среднокулци. И въобще не ми е ясно как се връзва "пропаганда" с опитите да се намери съвременно и човешко решение на проблем избягван с години. А па тва със сложните връзки и концепции пътуващи по най-малкото съпротивление направо ми е мъгла - отнесено към конкретният случай.ELBI написа: Това последното е общ коментар и не се отнася към конкретната тема.
- Глас в пустиня
И аз също.Green Light написа:
П.П. но не съжалявм, задето я вдигнах вчера
Убеден съм че трябва много да се говори за тия неща и процеси, полуистините вредят много на всяка кауза.
Разкалчищването на казуса могилино-средна кула доказва само едно - моята правота и липсата на какъвто и да е конструктивен елемент в претенциите на среднокулци.
О, БоЕВ - нямам намерение да обяснявам нещо или да те убеждавам в каквото и да е. И по темата среднокулци не взимам отношение, макар да съм убеден, че едно 80% от България ще лъсне като среднокулци. Ти най-вероятно си от другите 20%.
Пропагандата дълги години ни правеше да живеем в един стерилен, комунистически свят - без кадри и информация за такива деца, за техните проблеми и т.н. Като не знаеш и познаваш нещо - най-често ставаш нетолерантен към него. Сегашните благотворителни кампании не рядко са (без да отричам ефекта им и прекрасните резултати и намерения) показност на дадена институтция, телевизия и т.н.
И други такива работи, но не ми се обяснява повече сега.
Наздраве!
Пропагандата дълги години ни правеше да живеем в един стерилен, комунистически свят - без кадри и информация за такива деца, за техните проблеми и т.н. Като не знаеш и познаваш нещо - най-често ставаш нетолерантен към него. Сегашните благотворителни кампании не рядко са (без да отричам ефекта им и прекрасните резултати и намерения) показност на дадена институтция, телевизия и т.н.
Наздраве!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ми за такива ми ти работи говоримGreen Light написа: Е, да. Всяко нещо, ако е прекалено, става вредно. Има различни гледни точки, но има такива които са си само мои. А знаем, че "мое" значи "вярно"
Аз нещо пропуснах разговорите БоЕВ-други и го виждам много разпален, ама се поставям на негово място и го разбирам.
Иначе е наистина кофти за дечицата -и тези, и всички в подобно положение. Кофти е и за незнамквисикули и всички мислещи така - кофти е за тях самите, както и за бъдещото отношение към тях. Щото ще останат като нарицателно за безчовечие. И с право. Обаче дали е така спрямо (истинската реакция на) всички останали?
- Глас в пустиня
Наздраве!ELBI написа:О, БоЕВ - нямам намерение да обяснявам нещо или да те убеждавам в каквото и да е. И по темата среднокулци не взимам отношение, макар да съм убеден, че едно 80% от България ще лъсне като среднокулци. Ти най-вероятно си от другите 20%.
Наздраве!
С това вече съм съгласен и моето мнение не е по-различно. Вярвам в това което се прави и се надявам да даде добри резултати, вярвам че е нещо по-различно и се надявам да е едно добро начало. Затова "измислени" проблеми и спънки(протести) леко...ми нагарчат.
Що за въпрос?!ELBI написа:Господ герой ли е?vyara написа:БоЕВ написа: Простено да ти е!
Достатъчно е, по примера на Мария Магдалена да отриеш нозете ми с коси.Подозирах, че се мислиш за герой, ама чак и за Господ...
Какво е герой? Какво е Господ? Не ме вълнува. Но за мен Боев не е нито едното, нито другото. Това ми беше мисълта, да не се отплесвам твърде.
- Глас в пустиня
Сал едно голо подозрение не е достатъчно. Да ме беше видяла оня ден как се справих с един паяк докато тъщата врещеше неистово, ей на, размазах го на стената...сега щеше да си убедена че съм герой, а кой дава и кой отнема живот, не е ли господ? => съм и господ или поне богоравен.vyara написа:БоЕВ написа: Простено да ти е!
Достатъчно е, по примера на Мария Магдалена да отриеш нозете ми с коси.Подозирах, че се мислиш за герой, ама чак и за Господ...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Аз зададох фундаменталния въпрос дали Господ е геройvyara написа:Въпроса беше твой. Ти относно кой въпрос го задаваш?ELBI написа:относно въпроса и отговора му -:rotfl24::rotfl24:
Бе айде стига. Ще спра да се впрягам за днес.
Имаш още час да се впрягаш - после може да минеш на другата тарифа
Ако имате какво да кажете - добре. Пишете.vyara написа:Що бе? Дискомфорт ли ти образувам, като се пеня? Други като се пенят, не обръщаш внимание.* написа:кАжи нещо по темата за 7х7х7х7vyara написа:... да не се отплесвам твърде.![]()
Аре беж оттука, че форума станА взривоопасен!
Ако нямате какво да кажете - пак добре. Но не пишете
- snowprincess
реших и аз да погледна в темата
егати, 9 страници се карате и си образувате нерви за нещо, което не можете да промените с магическа пръчка
достатъчно е да възпитате собствените си деца на толерантност към различното, те да възпитат своите деца... и така няколко поколения
Мойсей е водил народа си 40 години из пустинята докато умре и последния роб
егати, 9 страници се карате и си образувате нерви за нещо, което не можете да промените с магическа пръчка
достатъчно е да възпитате собствените си деца на толерантност към различното, те да възпитат своите деца... и така няколко поколения

snowprincess написа:реших и аз да погледна в темата
Водил ги е щот е бил надрусан извратеняк:rotfl24:
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1169876
- Green Light
Четох го тва. Народа от зор да напише нещо интересно все повече и повече се напъва и съответно все повече се осира, мене ако питашПипи написа: Водил ги е щот е бил надрусан извратеняк:rotfl24:
- Глас в пустиня
Много си права Сноу - благодаряти!snowprincess написа:реших и аз да погледна в темата
пп Като спомена Мойсей, та се сетих, мислех даже и тема да пускам ама няма да стане, лека-полека митовете се рушат и нещата си идват на място. Много от нещата за които говорех и твърдях в една отдавнашна тема свързана с филма "Списъкът на Шиндлер" вече се потвърждават и от официалната наука.
Израелски учени: Мойсей е взимал халюциногенни, еврейска нация няма
- Глас в пустиня
Хе-хе-е-е-е, пак съм на опашката.Пипи написа:snowprincess написа:реших и аз да погледна в темата
Водил ги е щот е бил надрусан извратеняк:rotfl24:
- Глас в пустиня
Сори, ама ми звучиш като йезуит на процеса срещу Галилей>>>Green Light написа:Четох го тва. Народа от зор да напише нещо интересно все повече и повече се напъва и съответно все повече се осира, мене ако питашПипи написа: Водил ги е щот е бил надрусан извратеняк:rotfl24:
Подобна е и историята на "древните" гърци.
Но новостите трудно си пробиват път.
Нали им плащат за избърсването. Който отсява-отсява. Между другото преди години имаше нещо по Дискавъри за това как евреите били изплагиатствали всичко от египтяните и т.н.Green Light написа:
Четох го тва. Народа от зор да напише нещо интересно все повече и повече се напъва и съответно все повече се осира, мене ако питаш
- Dark Angel
- Dark Angel
Темата красиво мина във фигурно пързаляне, библейски истории и долни / извратени пияници.
Мен пък ми хареса, че в един момент спадна напрежението и клубарите почнаха да се майтапят. Стига сръдни и цупеници, ядосваници ...
наздраве и този път - наистина лека нощ, приятно гледане на Бербо и
такива ми ти работи...
Мен пък ми хареса, че в един момент спадна напрежението и клубарите почнаха да се майтапят. Стига сръдни и цупеници, ядосваници ...
наздраве и този път - наистина лека нощ, приятно гледане на Бербо и
такива ми ти работи...