Heroes

Все същите
Аватар
4avdar4e

Heroes

Мнение от 4avdar4e »

Някой гледа ли го?? Аз бях луднала преди да го пуснат тук, та съмишленици... нещо :winkw:
Аватар
Мнемозина

Re: Heroes

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:Някой гледа ли го?? Аз бях луднала преди да го пуснат тук, та съмишленици... нещо :winkw:
Мойте дяца.
Аз не успявам да стигна. :shy:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Мойте дяца.
А, благодаря, нема нужда :grin: И аз имам такива фенове домА..
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Мойте дяца.
А, благодаря, нема нужда :grin: И аз имам такива фенове домА..
Само това предлагаме засега. :grin:

Горките, опитаха няколко пъти да ме въведат в интригата, обаче мойта главица е на друго място и... :crying:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Горките, опитаха няколко пъти да ме въведат в интригата, обаче мойта главица е на друго място и... :crying:
Мога да предложа резюме, но не баш сега... Вчера поработих до 2,30, днес .. от 8.. Няма значение.

Филмът е като (по) комикс, но е ужасно интересно да си сравнявам усещанията (с децата) за героите и да споря.. Ми така де, за кво съм ги хранила толкоз години, ако не могат да спорят с мен:rotfl24:

П.П. Съвременните приказки - комиксите...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Горките, опитаха няколко пъти да ме въведат в интригата, обаче мойта главица е на друго място и... :crying:
Мога да предложа резюме, но не баш сега... Вчера поработих до 2,30, днес .. от 8.. Няма значение.

Филмът е като (по) комикс, но е ужасно интересно да си сравнявам усещанията (с децата) за героите и да споря.. Ми така де, за кво съм ги хранила толкоз години, ако не могат да спорят с мен:rotfl24:

П.П. Съвременните приказки - комиксите...
Ами благодаря, ама и аз не съм способна сега да восприимам резюме.
И изобщо каквото и да било, свързано с телевизия.
Нищо де, ще ми мине.
Чакай да видим, Елби обикновено е в час с тия неща. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ние с Бейби. Много е готин, да. Изгледахме и двата сезона за няма пет съботи и недели + някакви празници (Коледа ли да беше..?).
Ама да ти кажа, сега подкарах Старгейт. Тва е десет сезона, мамка му, никога няма да го изгледам. Уишеса е виновен и Щрунца, ще ви го върна някак си, момченца, аз кога да спя, бе?! Но друга ми е мисълта. От серия на серия все по як става. Страшна краста.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ние го изгледахме накуп
сега събираме отново серии и пак ще гледаме
големи сме му фенове

сега не щем нищо да гледаме след AppleSeedExMachina
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Бе не знам що, не ме грабна този сериал и това е.
Само Lost!!! :metal: Изтеглихме снощи първите четири серии на четвърти сезон и довечера ще гледаме. Кееееееф. :cool:
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Аз гледам 24. (Съмишленици?)
Брей! Четири серии вече изгледах, не вярвам на себе си направо - така да се курдисвам пред ТВ-то най-редовно. Мислех да видя нещо и от "Герои" ама не сколасвам. Това не е ли нещо като X-men?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

pocti_bezobidna написа:Аз гледам 24. (Съмишленици?)
Мъжа ми е голям фен. Аз бях запалена само първия сезон. После все едно и също. :lol:
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:
Мъжа ми е голям фен. Аз бях запалена само първия сезон. После все едно и също. :lol:
Схемата е една и съща, то и по друг начин не може - все пак е сериал, не кино.
Ама си ме кефи.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:Някой гледа ли го?? Аз бях луднала преди да го пуснат тук, та съмишленици... нещо :winkw:
много як. Понякога го гледам отново (щото съм изгледал всичко до най-последния пускан епизод - да ти го разкажа ли? :rotfl24:)

освен екшъна и мистериите, има много хубави идеи за хората, за смисъла на живота, за борбата в него, за героизма ... а и хубаво играят.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

vyara написа:Бе не знам що, не ме грабна този сериал и това е.
Само Lost!!! :metal: Изтеглихме снощи първите четири серии на четвърти сезон и довечера ще гледаме. Кееееееф. :cool:
различни са. Има много интересни и философски моменти в Герои, просто са подметнати на фона на останалото. А четвърти сезон на Lost е до 7-ми епизод вече... да ти кажа какво става? :rotfl24: Мистериите продължават...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:
vyara написа:
Схемата е една и съща, то и по друг начин не може - все пак е сериал, не кино.
Ама си ме кефи.
схемите са сходни при всички сериали. Както американски, така и руските (сега гледам и последните епизоди на бандитския питер - и той е хубав сериал). Все пак всеки си има своята особеност и аромат. И са чудесно направени, с хубава игра и режисура. Е - намирват се епизоди с по-малко динамизъм или изненада, но като цяло са хубави. В къщи ги гледам с момчетата и се кефим.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

ELBI написа: А четвърти сезон на Lost е до 7-ми епизод вече... да ти кажа какво става? :rotfl24: Мистериите продължават...
Кеееф :grin:
Ще трябва да те убия, ако ми кажеш. :grin:
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:Ние с Бейби. Много е готин, да. Изгледахме и двата сезона за няма пет съботи и недели + някакви празници (Коледа ли да беше..?).
Ама да ти кажа, сега подкарах Старгейт. Тва е десет сезона, мамка му, никога няма да го изгледам. Уишеса е виновен и Щрунца, ще ви го върна някак си, момченца, аз кога да спя, бе?! Но друга ми е мисълта. От серия на серия все по як става. Страшна краста.
о, пич - не те е завъртял Prison break или Lost - според мен са по-яки от Heroes... Затвора е най-динамичния и спиращ дъха ти екшън с доста елементи на политика, човешки отношения, а Изгубени си е всичко останало + семейни отношения, любов и раздели, драми обвити в неизвестности и развиващи се бързо екшънчета...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

vyara написа:
ELBI написа: А четвърти сезон на Lost е до 7-ми епизод вече... да ти кажа какво става? :rotfl24: Мистериите продължават...
Кеееф :grin:
Ще трябва да те убия, ако ми кажеш. :grin:
ще трябва да използваш силите от Герои, а това е друг сериал...:rotfl24:

Този четвъртък ще излезе 8-ми епизод. Между другото е голям кеф да се гледат по 2-3 епизода наведнъж. Та - Кейт и Джак...

айде, приятелче си - няма да ти разказвам...

наистина има нови мистерии, но сякаш почва леко да избледнява. Усещам как този ще е последния сезон...или макс. още 1...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Dark Angel написа:...след AppleSeedExMachina
кой туй?
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа:Между другото е голям кеф да се гледат по 2-3 епизода наведнъж.
Мен пък не ми е гот. Мъжовете така изгледаха Призъна - на един дъх, пък аз обичам бааааавничко, на хапки :winkw:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Брей! Четири серии вече изгледах, не вярвам на себе си направо - така да се курдисвам пред ТВ-то най-редовно. Мислех да видя нещо и от "Герои" ама не сколасвам. Това не е ли нещо като X-men?
О, 24 е готин. Май пропуснах 1-2 сезона (стана ми леко досаден), но сега се опитвам да следя настоящия. X-men не съм го гледал, но Герои е определено интересен - не само със свръхспособностите на този и онзи, на тичането и летенето, но и с чисто човешките аспекти, побутвани на много места във филма.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
ELBI написа:Между другото е голям кеф да се гледат по 2-3 епизода наведнъж.
Мен пък не ми е гот. Мъжовете така изгледаха Призъна - на един дъх, пък аз обичам бааааавничко, на хапки :winkw:
това си е природа - мъжете исках на един дъх, жените - бааавничкоооооо....:rotfl24:
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа:
О, 24 е готин. Май пропуснах 1-2 сезона (стана ми леко досаден), но сега се опитвам да следя настоящия. X-men не съм го гледал, но Герои е определено интересен - не само със свръхспособностите на този и онзи, на тичането и летенето, но и с чисто човешките аспекти, побутвани на много места във филма.
X-men не е сериал.
По комикс е също, първите два филма ме изкефиха, третия не ми хареса (пък режисьора му работил по Prison Break).
И там има срвъхспособности (обичайно за комикс) и бла-бла аспекти, не е зле.
има конкретни епизоди, които много ми харесват, заради финалната "партия" шах дори съм склонна да сложа плюсче на тройката :-)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:По комикс е също, първите два филма ме изкефиха, третия не ми хареса (пък режисьора му работил по Prison Break).
И там има ...:-)
ахам. 10х.

Различните серии в сериалите са различни, защото всеки се прави от различен екип сценаристи. Поради това някои са леко досадни, а други - много напрегнати. Режисурата според мен е една и съща, но пълнежа на всеки епизод е различен, въпреки че се стараят да държат една и съща линия... просто някои епизоди са претупани със събития, а други - стават много малко неща (иначе запазват динамика и интереса).
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Как ги гледате тез сериали бе хора? :huhthink: :dunno:
На Лост-а изтраях някъде докъмто 12-та серия с много мъка... призъна ми изглупя още в началото... още един-два сериала май захващах по ваши препоръки, ама твърде сапунено ми се вижда всичко. Аз ли нещо? Или пък вие? Все едно де...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа:
pocti_bezobidna написа:По комикс е също, първите два филма ме изкефиха, третия не ми хареса (пък режисьора му работил по Prison Break).
И там има ...:-)
ахам. 10х.

Различните серии в сериалите са различни, защото всеки се прави от различен екип сценаристи. Поради това някои са леко досадни, а други - много напрегнати. Режисурата според мен е една и съща, но пълнежа на всеки епизод е различен, въпреки че се стараят да държат една и съща линия... просто някои епизоди са претупани със събития, а други - стават много малко неща (иначе запазват динамика и интереса).
Нямам много опит със сериалите, само 24 следя с интерес.
Ама това си е екипна работа - и режисьора е важен, и сценаристите, и тия дето пишат диалога, и актьорите. Все се каня да ги видя и Lost с Бягстовото - любопитно ми е, ама забравям.
Гледай ги X–Mеn и кажи дали и е харесал - аз ги имам за пример за добро касово холивудско кино извън общата плява.
виж и с Батманите кво става - комикс, блокбастар, ама като пипне на Бъртан ръчичката, веднага си личи.
annonymus

Мнение от annonymus »

Gaspode написа:Как ги гледате тез сериали бе хора? :huhthink: :dunno:
На Лост-а изтраях някъде докъмто 12-та серия с много мъка... призъна ми изглупя още в началото... още един-два сериала май захващах по ваши препоръки, ама твърде сапунено ми се вижда всичко. Аз ли нещо? Или пък вие? Все едно де...
Ей, аз преди доста годинки се бях зазяпала в един енглички - Mr. Profit - за един гаден, гаден тип, ама адски умен и амбициозен. И кво - купиха само 1 сезон :mad:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: Все се каня да ги видя и Lost с Бягстовото - любопитно ми е, ама забравям.
Призъна го има в Замундата. Мойте хора само чакаха да пуснат поредния епизод в Щатите, до ден-два вече го имаше. Гледай поне първия сезон, много го бива.

А Лост-а :grin: след 1-и сезон ми доскуча :shy:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:Как ги гледате тез сериали бе хора? :huhthink: :dunno:
Старгейт не е сапунен. Еле па след Египет, направо ми идва дюшеш, като научно популярен филм ми идва. Ми как ги гледаме, събота- неделя по десет серии и така, да не мислиш, че гледам програмата и се курдисвам пред тв-то?
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа: Старгейт не е сапунен.
На тия им се клатят декорите, бе!
то бива еФтинджос, бива, ама чак пък толкоз...
Преди няколко седмици гледах една серия от нещо-си космическо по една от националните.
Имаше някаква мацка в червено, дето с нещо ми напомня Мила Йовович и някакви с дръпнати очи и някаква кака тип жената-мъж. Еееее - на част от актьорите им бяха тесни костюмите, може ли така?! Не обичам мърлящини, значи... Може нещо да не ми допада като стилистика и жанр - не е проблем. Проблем е, когато го правят като в БНТ през 1979.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:...Ми как ги гледаме, събота- неделя по десет серии и така, да не мислиш, че гледам програмата и се курдисвам пред тв-то?
Ние точно така изгледахме пропуснатите епизоди на Lost и Prison Break. Голям кеф е като намериш време да се откъснеш от простотиите дето те заливат каналите на родните тивита... А сега, като ги имам на дискове - като остане време, дето не съм заспал от умора и ми се гледа - диска вътре и кеф ми 10 мин, кеф ми 120 минути гледане...

Тиви по поискване. Нещо като интернет - имаш време - гледаш, пишеш. Нямаш - пас по дясното крило и чакаш да се върне ... времето :cool:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

На мен пък не ми хареса. Ама и загубените и те не ми харесаха...
За сметка на това, редовно гледам звездните порти.
Наздраве :cool:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Piqndurnik написа:На мен пък не ми хареса. Ама и загубените и те не ми харесаха...
За сметка на това, редовно гледам звездните порти.
стар гейт
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Пак пуснаха от сряда некви стари серии...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Piqndurnik написа:Пак пуснаха от сряда некви стари серии...
на вкусе на свет товарищи нет (чаве и кент - поправяйте падежите...)

иначе - баси скуката...:cool:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

ELBI написа:
Piqndurnik написа:Пак пуснаха от сряда некви стари серии...
на вкусе на свет товарищи нет (чаве и кент - поправяйте падежите...)

иначе - баси скуката...:cool:
За портата ми беше приказката. Гледам нова серия, пък като минаха 15 мин. се сетих че съм я гледал и си взех книжката.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

виж пък мен портата не ме плени ...

може би някой ден.

А знам, че е много популярна.

Хем е гот, че не всички харесваме едно и също (представяш ли си - никви спорове по никакви теми), хем е леко гъделичкащо, че има и други сходни вкусове/души...

Такива ми ти работи.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Да пием за различните вкусове тогава :beer: :drink:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Piqndurnik написа:Да пием за различните вкусове тогава :beer: :drink:
пък аз една серия не съм гледала.
само видях тази статия в новините,тъкмо когато вие тук си пишете за това.
аз гледам
law & order:CI,SVU
CSI:miami
понякога Scrubs

ама определено заради артистите...
щото ми харееееесват...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Piqndurnik написа:Да пием за различните вкусове тогава :beer: :drink:
по този пункт вкусовете ни напълно съвпадат:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Публикувай отговор