Heroes
Heroes
Някой гледа ли го?? Аз бях луднала преди да го пуснат тук, та съмишленици... нещо 
Re: Heroes
Мойте дяца.4avdar4e написа:Някой гледа ли го?? Аз бях луднала преди да го пуснат тук, та съмишленици... нещо
Аз не успявам да стигна.
Panta rhei...
А, благодаря, нема нуждаМнемозина написа: Мойте дяца.
Аз не успявам да стигна.
Само това предлагаме засега.4avdar4e написа:А, благодаря, нема нуждаМнемозина написа: Мойте дяца.
Аз не успявам да стигна.И аз имам такива фенове домА..
Горките, опитаха няколко пъти да ме въведат в интригата, обаче мойта главица е на друго място и...
Panta rhei...
Мога да предложа резюме, но не баш сега... Вчера поработих до 2,30, днес .. от 8.. Няма значение.Мнемозина написа: Горките, опитаха няколко пъти да ме въведат в интригата, обаче мойта главица е на друго място и...
Филмът е като (по) комикс, но е ужасно интересно да си сравнявам усещанията (с децата) за героите и да споря.. Ми така де, за кво съм ги хранила толкоз години, ако не могат да спорят с мен:rotfl24:
П.П. Съвременните приказки - комиксите...
Ами благодаря, ама и аз не съм способна сега да восприимам резюме.4avdar4e написа:Мога да предложа резюме, но не баш сега... Вчера поработих до 2,30, днес .. от 8.. Няма значение.Мнемозина написа: Горките, опитаха няколко пъти да ме въведат в интригата, обаче мойта главица е на друго място и...
Филмът е като (по) комикс, но е ужасно интересно да си сравнявам усещанията (с децата) за героите и да споря.. Ми така де, за кво съм ги хранила толкоз години, ако не могат да спорят с мен:rotfl24:
П.П. Съвременните приказки - комиксите...
И изобщо каквото и да било, свързано с телевизия.
Нищо де, ще ми мине.
Чакай да видим, Елби обикновено е в час с тия неща.
Panta rhei...
- Green Light
Ние с Бейби. Много е готин, да. Изгледахме и двата сезона за няма пет съботи и недели + някакви празници (Коледа ли да беше..?).
Ама да ти кажа, сега подкарах Старгейт. Тва е десет сезона, мамка му, никога няма да го изгледам. Уишеса е виновен и Щрунца, ще ви го върна някак си, момченца, аз кога да спя, бе?! Но друга ми е мисълта. От серия на серия все по як става. Страшна краста.
Ама да ти кажа, сега подкарах Старгейт. Тва е десет сезона, мамка му, никога няма да го изгледам. Уишеса е виновен и Щрунца, ще ви го върна някак си, момченца, аз кога да спя, бе?! Но друга ми е мисълта. От серия на серия все по як става. Страшна краста.
- Dark Angel
много як. Понякога го гледам отново (щото съм изгледал всичко до най-последния пускан епизод - да ти го разкажа ли?4avdar4e написа:Някой гледа ли го?? Аз бях луднала преди да го пуснат тук, та съмишленици... нещо
освен екшъна и мистериите, има много хубави идеи за хората, за смисъла на живота, за борбата в него, за героизма ... а и хубаво играят.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
различни са. Има много интересни и философски моменти в Герои, просто са подметнати на фона на останалото. А четвърти сезон на Lost е до 7-ми епизод вече... да ти кажа какво става?vyara написа:Бе не знам що, не ме грабна този сериал и това е.
Само Lost!!!Изтеглихме снощи първите четири серии на четвърти сезон и довечера ще гледаме. Кееееееф.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
схемите са сходни при всички сериали. Както американски, така и руските (сега гледам и последните епизоди на бандитския питер - и той е хубав сериал). Все пак всеки си има своята особеност и аромат. И са чудесно направени, с хубава игра и режисура. Е - намирват се епизоди с по-малко динамизъм или изненада, но като цяло са хубави. В къщи ги гледам с момчетата и се кефим.pocti_bezobidna написа:Схемата е една и съща, то и по друг начин не може - все пак е сериал, не кино.vyara написа:Мъжа ми е голям фен. Аз бях запалена само първия сезон. После все едно и също.pocti_bezobidna написа:Аз гледам 24. (Съмишленици?)
Ама си ме кефи.
о, пич - не те е завъртял Prison break или Lost - според мен са по-яки от Heroes... Затвора е най-динамичния и спиращ дъха ти екшън с доста елементи на политика, човешки отношения, а Изгубени си е всичко останало + семейни отношения, любов и раздели, драми обвити в неизвестности и развиващи се бързо екшънчета...Green Light написа:Ние с Бейби. Много е готин, да. Изгледахме и двата сезона за няма пет съботи и недели + някакви празници (Коледа ли да беше..?).
ще трябва да използваш силите от Герои, а това е друг сериал...vyara написа:КееефELBI написа: А четвърти сезон на Lost е до 7-ми епизод вече... да ти кажа какво става?Мистериите продължават...
Ще трябва да те убия, ако ми кажеш.
Този четвъртък ще излезе 8-ми епизод. Между другото е голям кеф да се гледат по 2-3 епизода наведнъж. Та - Кейт и Джак...
айде, приятелче си - няма да ти разказвам...
наистина има нови мистерии, но сякаш почва леко да избледнява. Усещам как този ще е последния сезон...или макс. още 1...
О, 24 е готин. Май пропуснах 1-2 сезона (стана ми леко досаден), но сега се опитвам да следя настоящия. X-men не съм го гледал, но Герои е определено интересен - не само със свръхспособностите на този и онзи, на тичането и летенето, но и с чисто човешките аспекти, побутвани на много места във филма.pocti_bezobidna написа:Аз гледам 24. (Съмишленици?)
Брей! Четири серии вече изгледах, не вярвам на себе си направо - така да се курдисвам пред ТВ-то най-редовно. Мислех да видя нещо и от "Герои" ама не сколасвам. Това не е ли нещо като X-men?
това си е природа - мъжете исках на един дъх, жените - бааавничкоооооо....4avdar4e написа:Мен пък не ми е гот. Мъжовете така изгледаха Призъна - на един дъх, пък аз обичам бааааавничко, на хапкиELBI написа:Между другото е голям кеф да се гледат по 2-3 епизода наведнъж.
X-men не е сериал.ELBI написа:О, 24 е готин. Май пропуснах 1-2 сезона (стана ми леко досаден), но сега се опитвам да следя настоящия. X-men не съм го гледал, но Герои е определено интересен - не само със свръхспособностите на този и онзи, на тичането и летенето, но и с чисто човешките аспекти, побутвани на много места във филма.pocti_bezobidna написа:Аз гледам 24. (Съмишленици?)
Брей! Четири серии вече изгледах, не вярвам на себе си направо - така да се курдисвам пред ТВ-то най-редовно. Мислех да видя нещо и от "Герои" ама не сколасвам. Това не е ли нещо като X-men?
По комикс е също, първите два филма ме изкефиха, третия не ми хареса (пък режисьора му работил по Prison Break).
И там има срвъхспособности (обичайно за комикс) и бла-бла аспекти, не е зле.
има конкретни епизоди, които много ми харесват, заради финалната "партия" шах дори съм склонна да сложа плюсче на тройката
ахам. 10х.pocti_bezobidna написа:По комикс е също, първите два филма ме изкефиха, третия не ми хареса (пък режисьора му работил по Prison Break).
И там има ...
Различните серии в сериалите са различни, защото всеки се прави от различен екип сценаристи. Поради това някои са леко досадни, а други - много напрегнати. Режисурата според мен е една и съща, но пълнежа на всеки епизод е различен, въпреки че се стараят да държат една и съща линия... просто някои епизоди са претупани със събития, а други - стават много малко неща (иначе запазват динамика и интереса).
Нямам много опит със сериалите, само 24 следя с интерес.ELBI написа:ахам. 10х.pocti_bezobidna написа:По комикс е също, първите два филма ме изкефиха, третия не ми хареса (пък режисьора му работил по Prison Break).
И там има ...
Различните серии в сериалите са различни, защото всеки се прави от различен екип сценаристи. Поради това някои са леко досадни, а други - много напрегнати. Режисурата според мен е една и съща, но пълнежа на всеки епизод е различен, въпреки че се стараят да държат една и съща линия... просто някои епизоди са претупани със събития, а други - стават много малко неща (иначе запазват динамика и интереса).
Ама това си е екипна работа - и режисьора е важен, и сценаристите, и тия дето пишат диалога, и актьорите. Все се каня да ги видя и Lost с Бягстовото - любопитно ми е, ама забравям.
Гледай ги X–Mеn и кажи дали и е харесал - аз ги имам за пример за добро касово холивудско кино извън общата плява.
виж и с Батманите кво става - комикс, блокбастар, ама като пипне на Бъртан ръчичката, веднага си личи.
Ей, аз преди доста годинки се бях зазяпала в един енглички - Mr. Profit - за един гаден, гаден тип, ама адски умен и амбициозен. И кво - купиха само 1 сезонGaspode написа:Как ги гледате тез сериали бе хора?![]()
![]()
На Лост-а изтраях някъде докъмто 12-та серия с много мъка... призъна ми изглупя още в началото... още един-два сериала май захващах по ваши препоръки, ама твърде сапунено ми се вижда всичко. Аз ли нещо? Или пък вие? Все едно де...
- Green Light
Старгейт не е сапунен. Еле па след Египет, направо ми идва дюшеш, като научно популярен филм ми идва. Ми как ги гледаме, събота- неделя по десет серии и така, да не мислиш, че гледам програмата и се курдисвам пред тв-то?Gaspode написа:Как ги гледате тез сериали бе хора?![]()
![]()
На Лост-а изтраях някъде докъмто 12-та серия с много мъка... призъна ми изглупя още в началото... още един-два сериала май захващах по ваши препоръки, ама твърде сапунено ми се вижда всичко. Аз ли нещо? Или пък вие? Все едно де...
На тия им се клатят декорите, бе!Green Light написа: Старгейт не е сапунен.
то бива еФтинджос, бива, ама чак пък толкоз...
Преди няколко седмици гледах една серия от нещо-си космическо по една от националните.
Имаше някаква мацка в червено, дето с нещо ми напомня Мила Йовович и някакви с дръпнати очи и някаква кака тип жената-мъж. Еееее - на част от актьорите им бяха тесни костюмите, може ли така?! Не обичам мърлящини, значи... Може нещо да не ми допада като стилистика и жанр - не е проблем. Проблем е, когато го правят като в БНТ през 1979.
Ние точно така изгледахме пропуснатите епизоди на Lost и Prison Break. Голям кеф е като намериш време да се откъснеш от простотиите дето те заливат каналите на родните тивита... А сега, като ги имам на дискове - като остане време, дето не съм заспал от умора и ми се гледа - диска вътре и кеф ми 10 мин, кеф ми 120 минути гледане...Green Light написа:...Ми как ги гледаме, събота- неделя по десет серии и така, да не мислиш, че гледам програмата и се курдисвам пред тв-то?
Тиви по поискване. Нещо като интернет - имаш време - гледаш, пишеш. Нямаш - пас по дясното крило и чакаш да се върне ... времето
- Piqndurnik
стар гейтPiqndurnik написа:На мен пък не ми хареса. Ама и загубените и те не ми харесаха...
За сметка на това, редовно гледам звездните порти.
- Piqndurnik
- Piqndurnik
виж пък мен портата не ме плени ...
може би някой ден.
А знам, че е много популярна.
Хем е гот, че не всички харесваме едно и също (представяш ли си - никви спорове по никакви теми), хем е леко гъделичкащо, че има и други сходни вкусове/души...
Такива ми ти работи.
може би някой ден.
А знам, че е много популярна.
Хем е гот, че не всички харесваме едно и също (представяш ли си - никви спорове по никакви теми), хем е леко гъделичкащо, че има и други сходни вкусове/души...
Такива ми ти работи.
- Piqndurnik