Сульо и Пульо
- Green Light
Не, бе, не мълчи, срещал се с Барозу и се изказал за бат Серго в духа на "Освен, че не взима никакво решение, премиерът говори откровени лъжи"Green Light написа:Абе защо Бойко Борисов мълчи за скандала в МВР? Нещо гузен ли е? Уязвим ли се усеща и го е страх да вземе думата? Той да мълчи? Ума ми не го побира! Как човек да си състави мнение какво се случва, без бат Бойко да му каже? Не знам какво да мисля, сега
на биби кинга щото му горят и неговите бикини тогаваGreen Light написа:Абе защо Бойко Борисов мълчи за скандала в МВР? Нещо гузен ли е? Уязвим ли се усеща и го е страх да вземе думата? Той да мълчи? Ума ми не го побира! Как човек да си състави мнение какво се случва, без бат Бойко да му каже? Не знам какво да мисля, сега
аз се кефя на такива скандали, значи още сме живи мамка му:twisted:
вчера научих, че преди време най-компетентните провадийски милиционери крими-спецове и корифеи
/като бибито беше станало секретутка главна на меверето/
напуснали мълниеносно
казали.....
бе тоя до вчера го разследвахме
пък ся шефче:shocked:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
бат бойков е не мое да е уязвимGreen Light написа:Абе защо Бойко Борисов мълчи за скандала в МВР? Нещо гузен ли е? Уязвим ли се усеща и го е страх да вземе думата? Той да мълчи? Ума ми не го побира! Как човек да си състави мнение какво се случва, без бат Бойко да му каже? Не знам какво да мисля, сега
той е железен
с такива дребни неща не се занимава изобщоооооооо
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
железен, ама те само го лъскатQuid написа:бат бойков е не мое да е уязвимGreen Light написа:Абе защо Бойко Борисов мълчи за скандала в МВР? Нещо гузен ли е? Уязвим ли се усеща и го е страх да вземе думата? Той да мълчи? Ума ми не го побира! Как човек да си състави мнение какво се случва, без бат Бойко да му каже? Не знам какво да мисля, сега
той е железен
няма антикорозионна боя отгоре
утре ше гу утилизират
гато почне да ръждавей
не говори така за бъдещия мин председателКент написа:железен, ама те само го лъскатQuid написа:бат бойков е не мое да е уязвимGreen Light написа:Абе защо Бойко Борисов мълчи за скандала в МВР? Нещо гузен ли е? Уязвим ли се усеща и го е страх да вземе думата? Той да мълчи? Ума ми не го побира! Как човек да си състави мнение какво се случва, без бат Бойко да му каже? Не знам какво да мисля, сега
той е железен
няма антикорозионна боя отгоре
утре ше гу утилизират
гато почне да ръждавей
хората го предпочитат
а тва че некви ченгета от провадия го разследвали ........
то цяла бг знае варненци къде си търсят колите
у провадия
баси автоджамбазите са тия там:-)
- Green Light
Не, бе, аз знам това. Но защо мълчи не ми е ясно. За САПАРТ се изказа, за учителската стачка се изказа, за катастрофата във влака не само се изказа ми направо отмени 3ти март, природни бедствия, ремонти, престъпления, нищо не става без бат Бойко да знае и да има мнение, само сега - нищо.Quid написа:бат бойков е не мое да е уязвимGreen Light написа:Абе защо Бойко Борисов мълчи за скандала в МВР? Нещо гузен ли е? Уязвим ли се усеща и го е страх да вземе думата? Той да мълчи? Ума ми не го побира! Как човек да си състави мнение какво се случва, без бат Бойко да му каже? Не знам какво да мисля, сега
той е железен
така е4avdar4e написа:Мдааа, а софиянци - у ДупницаQuid написа: а тва че некви ченгета от провадия го разследвали ........
то цяла бг знае варненци къде си търсят колите
у провадия
баси автоджамбазите са тия там:-)После викат, че тва било град-държава..
е щом един тир не могат да открият то кво остава за една колица малка:rotfl24:
Бе, пропуснал си, нали ти казах. Ето на първо четене намерих това: ББGreen Light написа: Не, бе, аз знам това. Но защо мълчи не ми е ясно. За САПАРТ се изказа, за учителската стачка се изказа, за катастрофата във влака не само се изказа ми направо отмени 3ти март, природни бедствия, ремонти, престъпления, нищо не става без бат Бойко да знае и да има мнение, само сега - нищо.
Четох и другаде някъде, ама се не сещам..
П.П. Сетих се.. Агенция "Фокус"
- Green Light
Да, да, ама на мене ми се струва недостатъчно. Щото няма развети знамена, митинги, оставка, оставка. Де да знам. Може да не съм прав4avdar4e написа:Бе, пропуснал си, нали ти казах. Ето на първо четене намерих това: ББGreen Light написа: Не, бе, аз знам това. Но защо мълчи не ми е ясно. За САПАРТ се изказа, за учителската стачка се изказа, за катастрофата във влака не само се изказа ми направо отмени 3ти март, природни бедствия, ремонти, престъпления, нищо не става без бат Бойко да знае и да има мнение, само сега - нищо.
щото работата взе да загрубяваGreen Light написа:Да, да, ама на мене ми се струва недостатъчно. Щото няма развети знамена, митинги, оставка, оставка. Де да знам. Може да не съм прав4avdar4e написа:Бе, пропуснал си, нали ти казах. Ето на първо четене намерих това: ББGreen Light написа: Не, бе, аз знам това. Но защо мълчи не ми е ясно. За САПАРТ се изказа, за учителската стачка се изказа, за катастрофата във влака не само се изказа ми направо отмени 3ти март, природни бедствия, ремонти, престъпления, нищо не става без бат Бойко да знае и да има мнение, само сега - нищо.
ама може и да съм оптимист:shy: