Егати и гадовете!
- сър Айвънхоу
Егати и гадовете!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Егати и гадовете!
Аман от софийските ви проблеми - по тв, по радио, по преса, по форуми.....
Само с вас ще се занимаваме, ама-ха!
- сър Айвънхоу
Ей, ч'ш, я си сънувай пророческите сънища и не се заядай!esti написа:Аман от софийските ви проблеми - по тв, по радио, по преса, по форуми.....
Този въпрос е жизнено важен за част от клубарите, които редовно водят децата си в тази градинка!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
я да не говориш за усилията на градоначалника ни да направи града за чудо и приказ...Марвин написа:Обезобразиха градинката пред НДК!
некви градинки, некви дреболии... ке ти врътне той един тупаник, дето пускаш дезиноформация... долу ръцете от ББ!!!! това е кампания за дискредитирането му!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Изобщо не се заяждам, а съвсем чистосърдечно си споделям, че ми е доста досадно, когато форума започне да прилича на вестник. Обикновено софийски.Марвин написа:
Ей, ч'ш, я си сънувай пророческите сънища и не се заядай!
Този въпрос е жизнено важен за част от клубарите, които редовно водят децата си в тази градинка!
В края на краищата всички имаме интернет и можем да си четем вестници и без да има дежурен информатор тук.
Това си е от години така, ако не се лъжа на снимката е участъка под пясъчника, там имаше едно заведение преди, сега - само спринцовки, бутилки, презервативи, превръзки и други остатъци от човешката жизнедеятелностМарвин написа:Обезобразиха градинката пред НДК!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Добре че не могат да публикуват в Интернет и миризмата...Марвин написа:Обезобразиха градинката пред НДК!
Представяш ли си, кликваваш на някоя страница, а там снимка от градинката и от нея се понася смрадта...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А какво е било преди, че не става ясно от снимките?Марвин написа:Ей, ч'ш, я си сънувай пророческите сънища и не се заядай!esti написа:Аман от софийските ви проблеми - по тв, по радио, по преса, по форуми.....
Да ви имам проблемите:lol::lol::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Green Light
- Dark Angel
- Green Light
Що па да не е с фолк_цветелината. Ама не е щото сигурно е била в проект, аз като съм бил 9ти клас. Не знам какво се е случило с оная Цветелина. Аз ползвам и фърлям.esti написа:Ама тва с Цветелина на ББ ли бе?Green Light написа:Мдааа. Пък аз там се целувах с Цветелина в 8ми клас. Като имах нужда, градинката си беше ОК, сега за какво да я поддържат, само пари да харчат
Или 9ти беше? 9ти, 9ти!
П.П. Ама тия които бяха с мене всичките са в манастир, никоя няма да земе да земе ББ. След мене. Тва са факти, аз никога не лъжа
- Green Light
Бе, аз не съм чак толку млада и съм си изкарала детството в парка дето (да им го... слона:mad:) направиха тъпото НДК, ама Монте не помняELBI написа:Млади сте - не помните Монтето... добре, че във филми като Всичко е любов го дават... много готино си беше Монтето...
П.П. Пък с Маготича имаме сходни приключения с моторни лодчици в езерцето
- Green Light
- Green Light
Пък аз имах платноходка. Истинска дървена, поне три педи(на голям, не детски). Страшно готино езеро, ходехме с деди. Имаше лукчета в джобовете на сакото. На връщане ми купуваше снежанка. По едно време ми писнаха тия снежанки, но лукчета и до ден днешен обичам4avdar4e написа:Бе, аз не съм чак толку млада и съм си изкарала детството в парка дето (да им го... слона:mad:) направиха тъпото НДК, ама Монте не помняELBI написа:Млади сте - не помните Монтето... добре, че във филми като Всичко е любов го дават... много готино си беше Монтето...Кво тва бе???
П.П. Пък с Маготича имаме сходни приключения с моторни лодчици в езерцетоЕх, спомениииии.. И лятното кино, дето зимата се пързаляхме...
Монтето се казваше градинката и театъра, дето е сега паметника (или малко по-наляво). Беше едно от традиционните места за срещи - нещо като Попа, но по-голямо. Имаше 2 възпоменателните плочи (големи - сигурно 20 метра широки на 10 м. високи ...не помня точно, но си бяха големи) на загиналите/ранените в Балканските войни... кой ги знае къде са. Иначе построеното в чест на червената армия, която въвежда тоталитаризъм и лагери в България не се пипа...4avdar4e написа:Бе, аз не съм чак толку млада и съм си изкарала детството в парка дето (да им го... слона:mad:) направиха тъпото НДК, ама Монте не помняELBI написа:Млади сте - не помните Монтето... добре, че във филми като Всичко е любов го дават... много готино си беше Монтето...Кво тва бе???
П.П. Пък с Маготича имаме сходни приключения с моторни лодчици в езерцетоЕх, спомениииии.. И лятното кино, дето зимата се пързаляхме...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
и пуканките бяха много вкусни... и едни цветни сокове...Green Light написа:Пък аз имах платноходка. Истинска дървена, поне три педи(на голям, не детски). Страшно готино езеро, ходехме с деди. Имаше лукчета в джобовете на сакото. На връщане ми купуваше снежанка. По едно време ми писнаха тия снежанки, но лукчета и до ден днешен обичам4avdar4e написа:Бе, аз не съм чак толку млада и съм си изкарала детството в парка дето (да им го... слона:mad:) направиха тъпото НДК, ама Монте не помняELBI написа:Млади сте - не помните Монтето... добре, че във филми като Всичко е любов го дават... много готино си беше Монтето...Кво тва бе???
- Green Light
Сетих се. Не знаех че така се е казвало. Жалко че не ги възстановиха тия плочиELBI написа:Монтето се казваше градинката и театъра, дето е сега паметника (или малко по-наляво). Беше едно от традиционните места за срещи - нещо като Попа, но по-голямо. Имаше 2 възпоменателните плочи (големи - сигурно 20 метра широки на 10 м. високи ...не помня точно, но си бяха големи) на загиналите/ранените в Балканските войни... кой ги знае къде са. Иначе построеното в чест на червената армия, която въвежда тоталитаризъм и лагери в България не се пипа...4avdar4e написа:Бе, аз не съм чак толку млада и съм си изкарала детството в парка дето (да им го... слона:mad:) направиха тъпото НДК, ама Монте не помняELBI написа:Млади сте - не помните Монтето... добре, че във филми като Всичко е любов го дават... много готино си беше Монтето...Кво тва бе???
Точно там имам една снимка, ще да съм на около 2, с едни такива кончета с педали, дядо ми ги донесе от СССР, и сред ято гълъбиELBI написа: Монтето се казваше градинката и театъра, дето е сега паметника (или малко по-наляво). Беше едно от традиционните места за срещи - нещо като Попа, но по-голямо. Имаше 2 възпоменателните плочи (големи - сигурно 20 метра широки на 10 м. високи ...не помня точно, но си бяха големи) на загиналите/ранените в Балканските войни... кой ги знае къде са. Иначе построеното в чест на червената армия, която въвежда тоталитаризъм и лагери в България не се пипа...
Плочите ги помня много добре, мисля, че сега са в новия Военно-исторически...