Егати и гадовете!

Все същите
esti

Re: Егати и гадовете!

Мнение от esti »

Аман от софийските ви проблеми - по тв, по радио, по преса, по форуми.....
Само с вас ще се занимаваме, ама-ха!
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

esti написа:Аман от софийските ви проблеми - по тв, по радио, по преса, по форуми.....
Ей, ч'ш, я си сънувай пророческите сънища и не се заядай! :blum:
Този въпрос е жизнено важен за част от клубарите, които редовно водят децата си в тази градинка! :mad:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

я да не говориш за усилията на градоначалника ни да направи града за чудо и приказ...

некви градинки, некви дреболии... ке ти врътне той един тупаник, дето пускаш дезиноформация... долу ръцете от ББ!!!! това е кампания за дискредитирането му!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
esti

Мнение от esti »

Марвин написа:
Този въпрос е жизнено важен за част от клубарите, които редовно водят децата си в тази градинка! :mad:
Изобщо не се заяждам, а съвсем чистосърдечно си споделям, че ми е доста досадно, когато форума започне да прилича на вестник. Обикновено софийски.
В края на краищата всички имаме интернет и можем да си четем вестници и без да има дежурен информатор тук.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

тая градинка я оставям на мъненките да я чистят залесяват окопават и поливат:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Това си е от години така, ако не се лъжа на снимката е участъка под пясъчника, там имаше едно заведение преди, сега - само спринцовки, бутилки, презервативи, превръзки и други остатъци от човешката жизнедеятелност :bad:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Добре че не могат да публикуват в Интернет и миризмата...

Представяш ли си, кликваваш на някоя страница, а там снимка от градинката и от нея се понася смрадта...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Марвин написа:
esti написа:Аман от софийските ви проблеми - по тв, по радио, по преса, по форуми.....
А какво е било преди, че не става ясно от снимките?

Да ви имам проблемите:lol::lol::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

альо...

това е тигър/тигрица. Не е лъвица!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

ELBI написа:альо...

това е тигър/тигрица. Не е лъвица!!!
Само т'ва имаше у склада
Все е котка
да не издиряваме много:lol::lol:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мдааа. Пък аз там се целувах с Цветелина в 8ми клас. Като имах нужда, градинката си беше ОК, сега за какво да я поддържат, само пари да харчат
Или 9ти беше? 9ти, 9ти!
esti

Мнение от esti »

Green Light написа:Мдааа. Пък аз там се целувах с Цветелина в 8ми клас. Като имах нужда, градинката си беше ОК, сега за какво да я поддържат, само пари да харчат
Или 9ти беше? 9ти, 9ти!
Ама тва с Цветелина на ББ ли бе? :shocked:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Млади сте - не помните Монтето... добре, че във филми като Всичко е любов го дават... много готино си беше Монтето...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

из тази градинка и аз бая съм се целувала (и натискала):lol:
сега в близост водя малките да се правят на катерачи, джедаи, каратисти, нинджи и т.н.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа:
Green Light написа:Мдааа. Пък аз там се целувах с Цветелина в 8ми клас. Като имах нужда, градинката си беше ОК, сега за какво да я поддържат, само пари да харчат
Или 9ти беше? 9ти, 9ти!
Ама тва с Цветелина на ББ ли бе? :shocked:
Що па да не е с фолк_цветелината. Ама не е щото сигурно е била в проект, аз като съм бил 9ти клас. Не знам какво се е случило с оная Цветелина. Аз ползвам и фърлям.

П.П. Ама тия които бяха с мене всичките са в манастир, никоя няма да земе да земе ББ. След мене. Тва са факти, аз никога не лъжа
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:Млади сте - не помните Монтето... добре, че във филми като Всичко е любов го дават... много готино си беше Монтето...
Кое Монте, бе? Дупката ли беше Монтето? Пак на тва място?
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
П.П. Ама тия които бяха с мене всичките са в манастир, никоя няма да земе да земе ББ. След мене. Тва са факти, аз никога не лъжа
:rotfl24:
just perfect
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа:Млади сте - не помните Монтето... добре, че във филми като Всичко е любов го дават... много готино си беше Монтето...
Бе, аз не съм чак толку млада и съм си изкарала детството в парка дето (да им го... слона:mad:) направиха тъпото НДК, ама Монте не помня :blink: Кво тва бе???

П.П. Пък с Маготича имаме сходни приключения с моторни лодчици в езерцето :rotfl24: Ех, спомениииии.. И лятното кино, дето зимата се пързаляхме...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа:Аз ползвам и фърлям.
Ово е стАндарт :rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
Green Light написа:
:rotfl24:
Гледай, начи, моля ти се.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

4avdar4e написа:
Бе, аз не съм чак толку млада и съм си изкарала детството в парка дето (да им го... слона:mad:) направиха тъпото НДК, ама Монте не помня :blink: Кво тва бе???

П.П. Пък с Маготича имаме сходни приключения с моторни лодчици в езерцето :rotfl24: Ех, спомениииии.. И лятното кино, дето зимата се пързаляхме...
Пък аз имах платноходка. Истинска дървена, поне три педи(на голям, не детски). Страшно готино езеро, ходехме с деди. Имаше лукчета в джобовете на сакото. На връщане ми купуваше снежанка. По едно време ми писнаха тия снежанки, но лукчета и до ден днешен обичам
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:

Монтето се казваше градинката и театъра, дето е сега паметника (или малко по-наляво). Беше едно от традиционните места за срещи - нещо като Попа, но по-голямо. Имаше 2 възпоменателните плочи (големи - сигурно 20 метра широки на 10 м. високи ...не помня точно, но си бяха големи) на загиналите/ранените в Балканските войни... кой ги знае къде са. Иначе построеното в чест на червената армия, която въвежда тоталитаризъм и лагери в България не се пипа...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
4avdar4e написа:

Пък аз имах платноходка. Истинска дървена, поне три педи(на голям, не детски). Страшно готино езеро, ходехме с деди. Имаше лукчета в джобовете на сакото. На връщане ми купуваше снежанка. По едно време ми писнаха тия снежанки, но лукчета и до ден днешен обичам
и пуканките бяха много вкусни... и едни цветни сокове...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:
4avdar4e написа:

Монтето се казваше градинката и театъра, дето е сега паметника (или малко по-наляво). Беше едно от традиционните места за срещи - нещо като Попа, но по-голямо. Имаше 2 възпоменателните плочи (големи - сигурно 20 метра широки на 10 м. високи ...не помня точно, но си бяха големи) на загиналите/ранените в Балканските войни... кой ги знае къде са. Иначе построеното в чест на червената армия, която въвежда тоталитаризъм и лагери в България не се пипа...
Сетих се. Не знаех че така се е казвало. Жалко че не ги възстановиха тия плочи
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа: Монтето се казваше градинката и театъра, дето е сега паметника (или малко по-наляво). Беше едно от традиционните места за срещи - нещо като Попа, но по-голямо. Имаше 2 възпоменателните плочи (големи - сигурно 20 метра широки на 10 м. високи ...не помня точно, но си бяха големи) на загиналите/ранените в Балканските войни... кой ги знае къде са. Иначе построеното в чест на червената армия, която въвежда тоталитаризъм и лагери в България не се пипа...
Точно там имам една снимка, ще да съм на около 2, с едни такива кончета с педали, дядо ми ги донесе от СССР, и сред ято гълъби :grin: Но не знаех, че така са му викали.

Плочите ги помня много добре, мисля, че сега са в новия Военно-исторически...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

не знаех, че са в Историческия... поне преди цяла София можеше да ги види, а сега - кой ходи до Историческия?

А ... сетих се за кончетата с педали. Да. Определено!!!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:не знаех, че са в Историческия... поне преди цяла София можеше да ги види, а сега - кой ходи до Историческия?

А ... сетих се за кончетата с педали. Да. Определено!!!
Военно историческият. :lol:
Тъй каза Чавето, де, аз не знам.
Panta rhei...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

нищо не казахте за катерушките :rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Публикувай отговор