Преводачи, помощ!
- Житената Питка
- BOFH
Преводачи, помощ!
Може ли някой да ми даде адекватна дума за аутсорсинг (Outsourcing)?
Не искам да се използва такава зверска чуждица.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- сър Айвънхоу
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Преводачи, помощ!
Вече е възприето така, не се притеснявай. Много е сложно за обяснение, затова директно биде привнесено аутсорсинг.Житената Питка написа:Може ли някой да ми даде адекватна дума за аутсорсинг (Outsourcing)?
дали ще е чорапи ,гащи или софт все те тая
то па голямата работа тва софта
що код сме писали на ишлеме ехееееееееееее/що .ехе сме ебнали/
ти са ЕЛБИ ако си програмист кажи само:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
кво са да се хващаме за члена ли:rotfl24:bead_ написа:тебе да не би да ти чарджват пълните членове двойно, че ги пестиш така упорито?!? /заяжда се бийд/Quid написа:ми даМарвин написа:Quid написа:на ишлеме:blum::rotfl24::rotfl24:
богат ми е речника:blum:
а кажи са кой е най добрия:rotfl24:
в нетя краснописа ми е малко по така иначе го слагам члена:-)
- сър Айвънхоу
Re: Преводачи, помощ!
така е4avdar4e написа:Вече е възприето така, не се притеснявай. Много е сложно за обяснение, затова директно биде привнесено аутсорсинг.Житената Питка написа:Може ли някой да ми даде адекватна дума за аутсорсинг (Outsourcing)?
иначе трябва да сглобяваме нещо от рода на драснипалниклечица
е кво мислят и други
начуках у гъглата ишлеменце и те кво ми повърна
http://www.eenk.com/?p=396
нищо ново
начуках у гъглата ишлеменце и те кво ми повърна
http://www.eenk.com/?p=396
нищо ново
- сър Айвънхоу
защото англичаните го слагат отпред, ние отзад, а турците пък нямат... затова питам... граматическия член...zmeu написа:заинтересовано звучишМарвин написа:Къде?Quid написа:иначе го слагам члена:-)
А ти, перверзнико, какво си помисли?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
кво ти требе? Писал съм код ... колкото за разни модели, дисертации и тем подобни.Quid написа:дали ще е чорапи ,гащи или софт все те тая
нещо предлагаш
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
предлагам няколко идеиELBI написа:кво ти требе? Писал съм код ... колкото за разни модели, дисертации и тем подобни.Quid написа:дали ще е чорапи ,гащи или софт все те тая
нещо предлагаш
по 5000 еуро парчето
важното е мотика и желание да имаQuid написа: иначе мое да си копам и у дос
никва разлика няма
виж какво излезе от линка с аутсорсинга - http://www.eenk.com/?p=397
аз имам и по-скъпиQuid написа:предлагам няколко идеиELBI написа:кво ти требе? Писал съм код ... колкото за разни модели, дисертации и тем подобни.Quid написа:дали ще е чорапи ,гащи или софт все те тая
нещо предлагаш
по 5000 еуро парчето
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
извади ли го да му го покажешRemmivs написа:на мен хп не ми позна диска преди година на ноутбука
бе кофти е с това судо мудо
да инсталираш един плъг ин си ибалу мамата
пък и всеки шофьор различен
пък такъв пък онакъв
пък деб пък не
обиновения юзър му се разгонва фамилията
ще видим на 24-ти какво става
далеч съм от мисълта да се убеждаваме едни другиRemmivs написа:на мен хп не ми позна диска преди година на ноутбука
както и да е
не боядисвам никой
просто имам позиция
и тя е, че свободата е прекрасно нещо
и не е в ничия вреда, най-малкото
бахти колко работа имам
гледаме нещата от различен ъгъл
свободата и линукс имат малко общи неща
идеализирането на линукс че е безлпатен е прекалено
кво лошо има и у платения секс
да бе, не било важно дали някой няма да те опъне или ти да опънеш някого... малей, много си го закъсал с работата...Remmivs написа:момчета (и момичета),
не е важно кой кого
важното е да има любов между хората
наздраве!
gone
откъде се измъдри в перфектната ти китара тази идеяELBI написа:да бе, не било важно дали някой няма да те опъне или ти да опънеш някого... малей, много си го закъсал с работата...
може да съм далдисал в работа но на артодоксалното си лесбийство никога няма да изневеря
не и в този живот
не и в никой друг
with the wind(ows)
кво общо има лесбийството с това някой да те опъне... без значение в кой животRemmivs написа:откъде се измъдри в перфектната ти китара тази идеяELBI написа:да бе, не било важно дали някой няма да те опъне или ти да опънеш някого... малей, много си го закъсал с работата...![]()
:blink::shocked:
може да съм далдисал в работа но на артодоксалното си лесбийство никога няма да изневеря
не и в този живот
не и в никой друг
with the wind(ows)