Аз така викам на колата.Green Light написа: Маман вика на пералнята "Минка"
Великден
за червени бабички ли говорите?esti написа:Ми то всяка година едно и също, кво да говорим....4avdar4e написа:Те, като гледам, и другите се държат като от компартиятаМнемозина написа:Тази година на Великденски теми ще мълча като комунист.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ъхъ, довечера ще наплескаме някак с децата няколко яйца,esti написа:
Ми то всяка година едно и също, кво да говорим....
и това ще е.
Единственото ми развлечение е, че този път купих някакви бои, каквито не съм ползвала до сега. Може и нищо да не се получи.
Една година месих козунаци, стига ми толкова, достатъчно е да знам, че няма да си ида от тоя свят ей така, без нито един омесен козунак.
Последните две години шарех част от яйцата с желатинови бои.Амаранта написа:Ъхъ, довечера ще наплескаме някак с децата няколко яйца,esti написа:
Ми то всяка година едно и също, кво да говорим....
и това ще е.
Единственото ми развлечение е, че този път купих някакви бои, каквито не съм ползвала до сега. Може и нищо да не се получи.
Една година месих козунаци, стига ми толкова, достатъчно е да знам, че няма да си ида от тоя свят ей така, без нито един омесен козунак.
Не си спомням вече защо, но в крайна сметка се налагаше да мажа всяко яйце с ръце. Голям кеф!
Абе щях да мълча.
Panta rhei...
Точно такива бои съм взела, много ясновидци се навъдихте нещо напоследък.Мнемозина написа:
Последните две години шарех част от яйцата с желатинови бои.
Не си спомням вече защо, но в крайна сметка се налагаше да мажа всяко яйце с ръце. Голям кеф!
Абе щях да мълча.
....на упътването така пише - че се мажат с ръце. Надявам се да се изпират лесно от дрехите, че като си знам лапетата...
Да, прихванали сме от телевизора.Амаранта написа: Точно такива бои съм взела, много ясновидци се навъдихте нещо напоследък.
....на упътването така пише - че се мажат с ръце. Надявам се да се изпират лесно от дрехите, че като си знам лапетата...
Хубави стават, обаче е крайно недостатъчна златистата боя - която всъщност ги прави такива седефени.
Аааа, лапетата вързани за стола с ръцете отзад!
Panta rhei...
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вчера се бях сетила за твоето возилоRemmivs написа:пък аз на моята понякога - доброто старо момичеvyara написа:Аз така викам на колата.
и така силно си пожелах да си купиш ново и много готино и хубаво, защото
.....
защото ....
Не защото съм много готина и мисля за добруването на другите, а
защото не съм забравила какво си ми обещал:lol::lol:
да ми подариш старата си ...както там и викаш (айде да не е трошка, че може да ме чуе и да ми се обиди и после да не иска да я карам:lol::lol:)
Аз обещаното си го търся като наследство

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
пияници и извратеняци са тия в бургаската община?! кой е луд секи ден яйца, агнешко и козунаци да маа?!?!?!!!Green Light написа:http://www.dnevnik.bg/lib/showimg.php?f ... 491062.jpg
just perfect