Понеже ви няма,

Все същите
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Капинчо написа: Може и от новите да има добри, но аз не ги знам, а и някак си нарочно не ги допускам до себе си.
Ооо, има, има.. Просто (почти) няма кино, а то е най-масовият разпространител на изкуството, тъй да се каже :winkw:

П.П. Тооо, "нови" ми е малко смешно определение... Имам предвид, че все се чудя, ние (примерно 40-45-годишните) от "новите" ли сме или от "средните" :grin: Но пък ти може да си имал предвид съвсем новите :winkw:

П.П. П. На мен пък ми става ужасно тъжно за артистите, за които голяма част от народонаселението научи, благодарение на рекламите. А това са хора играли ... с години .. в театъра :crying:
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:
П.П. П. На мен пък ми става ужасно тъжно за артистите, за които голяма част от народонаселението научи, благодарение на рекламите. А това са хора играли ... с години .. в театъра :crying:
По-скоро е тъжно за хората, които не са ги гледали.
Много от артистите предпочитат театъра, защото за тях това е истинското изкуство - не киното.
Те сигурно са щастливи, че години наред са се отдали само на театъра.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 30.12.08, 22:43, променено общо 1 път.
leonsio

Мнение от leonsio »

Капинчо написа:
4avdar4e написа: П.П. П. На мен пък ми става ужасно тъжно за артистите, за които голяма част от народонаселението научи, благодарение на рекламите. А това са хора играли ... с години .. в театъра :crying:
И на мен ми е ужасно мъчно. Излизам от кожата си като гледам Емилия Радева смело да захапва ябълка с протезата си, залепена с Корега. Живот, живот ...
Вярно! Ако я отгризне с незалепена протеза ще е по-голям сеир!
Публикувай отговор