По време
По време
на празниците, освен чукане ... с яйца и малко ремонти в къщи (вече съм мнооо добър на правене и поставяне на первази (от вътрешната страна) на дограма - за по-сложните случаи на дограма сложена в старата дървена каса (ако искате да си спестите къртене и мазане, свързано с цялата мръстотия от това) гледах и няколко филма.
И този още ме държи...
просто да ви го кажа. Пък и преди време (май лейди бийд - не помня точно) беше пуснала една тема ... до някъде свързана с това.
Гледах и PS. I love you , който също си заслужава. Според мен.
Е - такива ми ти работи.
И този още ме държи...
просто да ви го кажа. Пък и преди време (май лейди бийд - не помня точно) беше пуснала една тема ... до някъде свързана с това.
Е - такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: По време
Дай съвет с малко повече подробности, плийз, че и аз трябва да правя такова первазче. Проблемът е, че е тясно - 2-3 пръста и не мога да намеря подходящ перваз. Не знам и с какво е най-добре да се закрепи - основата е цимент. Дай акъл, моля.ELBI написа:(вече съм мнооо добър на правене и поставяне на первази (от вътрешната страна) на дограма -
има и тесни алуминиеви первази. Поне в тукашните складове. Идете до някой склад за такива неща - може да намерите. А върху цимента закрепяте със силикон (монтажен) - ползвам един "Quick fix" на Хенкел. Ала може да има и други подходящи.vyara написа:Дай съвет с малко повече подробности, плийз, че и аз трябва да правя такова первазче. Проблемът е, че е тясно - 2-3 пръста и не мога да намеря подходящ перваз. Не знам и с какво е най-добре да се закрепи - основата е цимент. Дай акъл, моля.ELBI написа:(вече съм мнооо добър на правене и поставяне на первази (от вътрешната страна) на дограма -
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ahm daaa...ELBI написа:на празниците, освен чукане ... с яйца и малко ремонти в къщи (вече съм мнооо добър на правене и поставяне на первази (от вътрешната страна) на дограма - за по-сложните случаи на дограма сложена в старата дървена каса (ако искате да си спестите къртене и мазане, свързано с цялата мръстотия от това) гледах и няколко филма.
И този още ме държи...
Е - такива ми ти работи.
как няма да те държи,
аз откога казах да го гледате?!
п.с. гледай "Must love dogs"
Мерси!ELBI написа: има и тесни алуминиеви первази. Поне в тукашните складове. Идете до някой склад за такива неща - може да намерите. А върху цимента закрепяте със силикон (монтажен) - ползвам един "Quick fix" на Хенкел. Ала може да има и други подходящи.
ми... сори на теб и док... или не съм ви прочел, или съм проспал... не се сърдете. Много.4avdar4e написа:Ех, Елби, Елби, преди поне две седмици писах за тоз филм
Аз пък прочетох 2 книги за 3 дни и дочетох една трета
напротив,радвам се че ти е харесал.ELBI написа:ми... сори на теб и док... или не съм ви прочел, или съм проспал... не се сърдете. Много.4avdar4e написа:Ех, Елби, Елби, преди поне две седмици писах за тоз филм
Аз пък прочетох 2 книги за 3 дни и дочетох една трета
аз бях възхитена от играта им...
п.с. гледал ли си " a walk in the clouds"?
Не съм го гледал. Слагам го в списъкаdoktorka написа:...напротив,радвам се че ти е харесал.
аз бях възхитена от играта им...
п.с. гледал ли си " a walk in the clouds"?
играта им бе превъзходна, но репликите и идеите във филма ме впечатлиха. Всъщност - не - просто затвърдиха други мисли и идеи дето си ги имах...
мачът бе трепач.Quid написа:а челси и ман юнаците а?
баси мача
прозорци,филми....
пич да не си хванал температура бре
А тази вечер? Ще е шоу...
мислех да резервирам маса в Мърфис, но нещо не мога да събера желаещи
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За "камбаната" четох доста добри отзиви, ама сигурно ще рева, нали?ELBI написа:на празниците, освен чукане ... с яйца и малко ремонти в къщи (вече съм мнооо добър на правене и поставяне на первази (от вътрешната страна) на дограма - за по-сложните случаи на дограма сложена в старата дървена каса (ако искате да си спестите къртене и мазане, свързано с цялата мръстотия от това) гледах и няколко филма.
И този още ме държи...
Е - такива ми ти работи.
Умират, нали?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
[За "камбаната" четох доста добри отзиви, ама сигурно ще рева, нали?
Умират, нали?[/quote]
тц
Умират, нали?[/quote]
тц
- frisky lioness
- Обратна връзка:
тц[/quote]doktorka написа:[За "камбаната" четох доста добри отзиви, ама сигурно ще рева, нали?
Умират, нали?
Ц
не умират?!:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Цfrisky lioness написа:тцdoktorka написа:[За "камбаната" четох доста добри отзиви, ама сигурно ще рева, нали?
Умират, нали?
не умират?!:-)[/quote]
но не съм казала,че няма да ревеш...
Не знам, аз не рИвах.. Напротив, остана ми едно такова светло и леко усещане..frisky lioness написа: За "камбаната" четох доста добри отзиви, ама сигурно ще рева, нали?
П.П. Обаче пак ще кажа, че преводът на заглавието е отвратителен!!!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти как би го превела?4avdar4e написа:Не знам, аз не рИвах.. Напротив, остана ми едно такова светло и леко усещане..frisky lioness написа: За "камбаната" четох доста добри отзиви, ама сигурно ще рева, нали?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
но не съм казала,че няма да ревеш...doktorka написа:Цfrisky lioness написа:тцdoktorka написа:[За "камбаната" четох доста добри отзиви, ама сигурно ще рева, нали?
Умират, нали?
не умират?!:-)
Тогава...ще се пробвам да го гледам:winkw:

коя е тази камбана бе?frisky lioness написа:Ти как би го превела?4avdar4e написа:Не знам, аз не рИвах.. Напротив, остана ми едно такова светло и леко усещане..frisky lioness написа: За "камбаната" четох доста добри отзиви, ама сигурно ще рева, нали?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ритни камбаната с финесlatrevw написа:коя е тази камбана бе?frisky lioness написа:Ти как би го превела?4avdar4e написа:Не знам, аз не рИвах.. Напротив, остана ми едно такова светло и леко усещане..frisky lioness написа: За "камбаната" четох доста добри отзиви, ама сигурно ще рева, нали?
The Bucket List

В първия пост на Елби има линк.. "Ритни камбаната с финес", пфуlatrevw написа: коя е тази камбана бе?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Свалих го:-)doktorka написа:
Да видим него кога:lol::lol:

Не знам, в общи линии не ми е й работаfrisky lioness написа: Ти как би го превела?
Ух, че го харесвам тоя Джон Кюсак..frisky lioness написа:Свалих го:-)doktorka написа:
Да видим него кога:lol::lol:
И аз ще си го потърся..
уф, че съм загубена, хем си заплюх да го гледам, но пък и bucket нали не е камбана и не можах да зацепя
но подкрепям Чавето, че преводът е ужасен, въпреки че не съм гледала филма; предполагам, че тъй като пише жанр "комедия" е трябвало да е едно такова "забавно" заглавие
но подкрепям Чавето, че преводът е ужасен, въпреки че не съм гледала филма; предполагам, че тъй като пише жанр "комедия" е трябвало да е едно такова "забавно" заглавие
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тя, понякога смъртта си е забавнаlatrevw написа:уф, че съм загубена, хем си заплюх да го гледам, но пък и bucket нали не е камбана и не можах да зацепя
зависи за кого:lol::lol:
въпрос на гледна точка:winkw:
Обожавам черни комедии, предполагам, че този филм не е такава
но пък и са ми много слаби нервите да гледам филми за болни и умиращи хора:?:(:shy:

и моите, но някак ми се предаде положителното усещане на Елби, а и само като видях имената Морган и Никълсън, готвя се за нещо велико:-)frisky lioness написа: но пък и са ми много слаби нервите да гледам филми за болни и умиращи хора:?:(:shy:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
разбира се, че ще ревеш. Щом и аз поплаках... умират, но това не е най-важното - всички умираме. Не е в това въпроса, а какво е преди това - какво е днес, утре, как си с хората и т.н. и т.н. Гледай го. Играта е фантастична, идеите са готини и ... мисля, че е и много готин филм... абе виж го - ако не ти хареса, ще ти върна парите :)frisky lioness написа: За "камбаната" четох доста добри отзиви, ама сигурно ще рева, нали?
Умират, нали?
Абе ... както си прецениш. Да знаеш, че е въздействащ и запомнящ се. И пускащ сълзички...frisky lioness написа: Обожавам черни комедии, предполагам, че този филм не е такава
но пък и са ми много слаби нервите да гледам филми за болни и умиращи хора:?:(:shy:
Аз, принципно разбирам защо така са го превели. Нали to kick the bucket е фразеологизъм със значение "умирам", т.е. ритвам камбаната, гушвам букета/босилека, гътвам се и т.н. (ако правилно си спомням, деlatrevw написа: но подкрепям Чавето, че преводът е ужасен, въпреки че не съм гледала филма; предполагам, че тъй като пише жанр "комедия" е трябвало да е едно такова "забавно" заглавие
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да си отидеш с финес?4avdar4e написа:Аз, принципно разбирам защо така са го превели. Нали to kick the bucket е фразеологизъм със значение "умирам", т.е. ритвам камбаната, гушвам букета/босилека, гътвам се и т.н. (ако правилно си спомням, деlatrevw написа: но подкрепям Чавето, че преводът е ужасен, въпреки че не съм гледала филма; предполагам, че тъй като пише жанр "комедия" е трябвало да е едно такова "забавно" заглавие), но продължавам да си мисля, че е можело да е по-елегантно заглавието, с повече финес
Гушни букета елегантно?
Ритни камбаната със замах?
Предсмъртен списък?

Аз предлагам "Умирай чудно"frisky lioness написа:Да си отидеш с финес?4avdar4e написа:Аз, принципно разбирам защо така са го превели. Нали to kick the bucket е фразеологизъм със значение "умирам", т.е. ритвам камбаната, гушвам букета/босилека, гътвам се и т.н. (ако правилно си спомням, деlatrevw написа: но подкрепям Чавето, че преводът е ужасен, въпреки че не съм гледала филма; предполагам, че тъй като пише жанр "комедия" е трябвало да е едно такова "забавно" заглавие), но продължавам да си мисля, че е можело да е по-елегантно заглавието, с повече финес
Гушни букета елегантно?
Ритни камбаната със замах?
Предсмъртен списък?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сигурно ще го гледамELBI написа:Абе ... както си прецениш. Да знаеш, че е въздействащ и запомнящ се. И пускащ сълзички...frisky lioness написа: Обожавам черни комедии, предполагам, че този филм не е такава

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мани ги тия бе4avdar4e написа:Мисля, че е крайно време кино- и книгоразпространителите да почнат да се допитват до зочовечествотоfrisky lioness написа:Готино:-):winkw: еvyara написа:
Аз предлагам "Умирай чудно":rotfl24:
задръстеняци