хм

Все същите
jazz

хм

Мнение от jazz »

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Не печелим нищо материално от това, което вършим, даже обратното
Не ми стиска. Един от кошмарите, с който се боря е да оставя семейството си необезпечено.
jazz

Мнение от jazz »

а какво е обезпечено
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

zmeu написа:а какво е обезпечено
http://www.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Всеки луд с номера си. Един се прави на герой като се катери по Еверест докато местните му носят багажа, друг си чеше крастата в Америка или Африка и се изживява като спасител.

Не ги осъждам. Това е техния избор. Но не е моя. И не е въпрос на стискане.
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.05.08, 12:01, променено общо 1 път.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

чак до там за момента не ми стиска
стиска ми за други неща обаче
след 10-ина години ще видим
esti

Мнение от esti »

Капинчо написа:Всеки луд с номера си. Един се прави на герой като се катери по Еверест докато местните му носят багажа, друг си чеше крастата в Америка или Африка и се изживява като спасител.

Не ги осъждам. Това е техния избор. Но е е моя. И не е въпрос на стискане.
И аз нещо такова си мисля...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Re: хм

Мнение от Kent »

zmeu написа:стиска ли ви

не звучи безинтересно това:-)
п.п. не ми стиска
още:shy:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа:Всеки луд с номера си. Един се прави на герой като се катери по Еверест докато местните му носят багажа, друг си чеше крастата в Америка или Африка и се изживява като спасител.

еее, не си прав, толкова сме се вживяли в битовизма и материалното, и наистина отскачаме през отпуската до някое екзотично място и това е...

точно до стискане е, ама и на мен не ми стиска или пък не знам, трябва да съм млада и без деца... иначе мнооого трудно.

ако почнем да гледаме малко по-спокойно на света, може и да се окаже, че тази лудница наистина е за нищо...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

те не са луди
те правят неща които искат/харесват
не се изживяват като спасители, те са спасители
esti

Мнение от esti »

Dark Angel написа: не се изживяват като спасители, те са спасители
А аз виждам някакво противоречие във всичко това.
Уж се борят с порочната и гнила цивилизация, а тръгнали да ги изучават, да им правят пицарии в които да работят...
Това не са ли условия за създаване именно на тази "безсмислена" материална цивилизация срещу която се борят?
:roll:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

на кой квото му е писано
нямам никво желание да ходя при латиносите за квото и да е
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Dark Angel написа:

те не са луди
те правят неща които искат/харесват
не се изживяват като спасители, те са спасители
Написах ти дълъг оговор ама експлоръра ми се бъгна и го изтри. Сега не ми се пише пак. С две думи. Не казвам, че са луди. Просто ползвам израза. Според мен, когато някой върши нещо изключително по свое желание, колкото и трудно или опасно да е то, не е коректно да се питат останалите "А на вас стиска ли ви". Може би на тях им стискат други неща, не толкова фрапиращи, като например да се ожениш за едно момиче, за което знваеш, че ще умре след седмица-две и да пръснеш няколко десетки хиляди евро за да продължиш живота му с тези две седмици, при това виждайко каква агония и мъка са те за него.

Ако толкова ви интересува моя отговор - Не го искам ии не ми стиска. Ако го исках, сигурно щеше и да ми стиска.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

latrevw написа:

еее, не си прав, толкова сме се вживяли в битовизма и материалното, и наистина отскачаме през отпуската до някое екзотично място и това е...

точно до стискане е, ама и на мен не ми стиска или пък не знам, трябва да съм млада и без деца... иначе мнооого трудно.

ако почнем да гледаме малко по-спокойно на света, може и да се окаже, че тази лудница наистина е за нищо...

Еееее, ма и ти не си права. Решил някой да преплува Ламанша. Ми плува му се, нека си плува. Що да е герой и аз да се сравнявам с него. Ако искаш, вземи футболистите. Ми те като играят (от дъжд на вятър) на световно, аз требе по пет пъти да се кланям на аллаха, че съм жив и известен, благодарение на тях. Имам една позната. Като бяхме в гимназията най-голямата й мечта беше да се грижи з нещастните африканчета. Е, ходи в Либия, ма не беше същото. Сега се бори за живота (или по скоро се опитва да облекчи дните) на раково болните. Демек обикновен медицински работник с битово досадна биография. Ми на мен не ми стиска да гледам толкова смърт, колкото тя гледа всеки ден. А, що тя не е героиня и никой не пита спрямо нея "Стиска ли ви". Забелязваме само екзотиката, а тези дето всеки божи ден ринат л...та ...?
jazz

Мнение от jazz »

"стискането" беше идея да напрваиш нещо което ти се иска
не от сорта да отидеш да пиеш бира
както и да е
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

zmeu написа:"стискането" беше идея да напрваиш нещо което ти се иска
както и да е
Да, да. Аз така ти отговорих. Не ми стиска. Да се хвана да разглеждам Африка- животни, места, джунгли. Бернхард Гжимек ме запали, като дете и още не ме отпуснало. Ама не ми стиска.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

zmeu написа:"стискането" беше идея да напрваиш нещо което ти се иска
както и да е
Мен, например, "не ми стиска" да ида да пия бира, щото не пия бира. Дори ако трябва да се насиля, пак не бих пил, щото се напивам и не се чувствам добре.

За мен моментът на стискането идва, както поясняваш, когато има желание. Например, искам да скоча с бънджи, искам , ама ме е шубе - не ми стиска. Ама да гледам циганета по света не съм се и сетил и следоватилно този въпрос за мен не е въпрос на стискане.
jazz

Мнение от jazz »

Green Light написа: Да, да. Аз така ти отговорих. Не ми стиска.
теб те разбрах както обикновено
къде се губи нишката в преследването на нещо
което за тебе означава всичко а за други няма никакво значение
и как намаляват нещата които правим импулсивно
с извинения - заради децата, годините и тинтири минтири
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа:
Еееее, ма и ти не си права. Решил някой да преплува Ламанша. Ми плува му се, нека си плува. Що да е герой и аз да се сравнявам с него. Ако искаш, вземи футболистите. Ми те като играят (от дъжд на вятър) на световно, аз требе по пет пъти да се кланям на аллаха, че съм жив и известен, благодарение на тях. Имам една позната. Като бяхме в гимназията най-голямата й мечта беше да се грижи з нещастните африканчета. Е, ходи в Либия, ма не беше същото. Сега се бори за живота (или по скоро се опитва да облекчи дните) на раково болните. Демек обикновен медицински работник с битово досадна биография. Ми на мен не ми стиска да гледам толкова смърт, колкото тя гледа всеки ден. А, що тя не е героиня и никой не пита спрямо нея "Стиска ли ви". Забелязваме само екзотиката, а тези дето всеки божи ден ринат л...та ...?
не виждам защо разграничаваш така нещата, същото важи и за тази жена, която се грижи за раково болните, даже нейната работа вероятно е и по-трудна, но общо взето и двете са един вид спасителки

а за Ламанша и за футболистите тук място няма въобще, не разбрах къде е връзката, те не са герои за мен
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
jazz

Мнение от jazz »

Капинчо написа:За мен моментът на стискането идва, както поясняваш, когато има желание.
прекалено много анализираш :lol:
кога за последен път си правил нешо без да се замисляш за последиците
кое те кара да се чустваш жив
jazz

Мнение от jazz »

Капинчо написа:....Забелязваме само екзотиката, а тези дето всеки божи ден ринат л...та ...?
затова ринем лайната
защото не ни стиска
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

zmeu написа:
Капинчо написа:За мен моментът на стискането идва, както поясняваш, когато има желание.
прекалено много анализираш :lol:
кога за последен път си правил нешо без да се замисляш за последиците
кое те кара да се чустваш жив
Преди месец направих една огромна глупост, без да се замислям за последиците. След това ми се наложи доста да мисля и още не съм изчистил последиците.
А иначе, аз см Риба (колкото и да не вярвам в зодии) и винги дълго мисля за последиците.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

zmeu написа:
Green Light написа: Да, да. Аз така ти отговорих. Не ми стиска.
теб те разбрах както обикновено
къде се губи нишката в преследването на нещо
Може би в годините си правим вид автотренинг. Постоянно и упорито се научаваме на намираме тръпка в успеха, парите, кариера в обществото. Вместо например в пътуване с подводница, изследване на южния полюс, летене. На който му липсва качеството автотрениг, той заминава за Африка. Другите - пишат и се чешат по главите.
Обидно е, мамка му. Бях такова интересно лапе.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

zmeu написа:
Капинчо написа:....Забелязваме само екзотиката, а тези дето всеки божи ден ринат л...та ...?
затова ринем лайната
защото не ни стиска
Е, все някой трябва да рине л...ната. (Не казвам, че съм аз. Слава богу до там не съм я докарал)
jazz

Мнение от jazz »

Капинчо написа: А иначе, аз см Риба (колкото и да не вярвам в зодии) и винги дълго мисля за последиците.
ние сме били една зодия
да не повярва човек :lol:
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

НЕ! Много са големи комарите и другите насекоми.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
esti

Мнение от esti »

zmeu написа:кога за последен път си правил нешо без да се замисляш за последиците
Хм...аз пък винаги мисля за последствията.
Може и грешно да преценям и да сгреша, но винаги мисля. :lol:
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

esti написа:
zmeu написа:кога за последен път си правил нешо без да се замисляш за последиците
Хм...аз пък винаги мисля за последствията.
Може и грешно да преценям и да сгреша, но винаги мисля. :lol:
Да-да. Такова хора няма.:rotfl24:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

latrevw написа:
Капинчо написа:
не виждам защо разграничаваш така нещата, същото важи и за тази жена, която се грижи за раково болните, даже нейната работа вероятно е и по-трудна, но общо взето и двете са един вид спасителки

а за Ламанша и за футболистите тук място няма въобще, не разбрах къде е връзката, те не са герои за мен
Връзката е, че не са герои за теб и мен, но чуй мнозинството, за което са. С риск пак да ме наплюят, зе мен Христо Проданов си беше един най обикновен безотговорен авантюрист (лек му сняг), ама колко хора се оптиваха да ме накарат да се почувствам горд, че той е българин и едва ли не здаради мен е загинал.
jazz

Мнение от jazz »

Green Light написа: Обидно е, мамка му. Бях такова интересно лапе.
именно :lol:
оня ден малкия си пуска 100 пъти брик ин дъ уол
и аз я слушах преди
и се кефя и сега
но не пея с такъв хъс
тийчър лийв дъ кидс алоун
даже харесвам тичърс :lol:
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Капинчо написа:

Връзката е, че не са герои за теб и мен, но чуй мнозинството, за което са. С риск пак да ме наплюят, зе мен Христо Проданов си беше един най обикновен безотговорен авантюрист (лек му сняг), ама колко хора се оптиваха да ме накарат да се почувствам горд, че той е българин и едва ли не здаради мен е загинал.
А така, браво. И аз така мисля. Уважавам смелите, но не и безразсъдните. И не се чувствам горда, защото на някой си лудо амбициран храбрец - сънародник си е оставил костите около най-високия връх на планетата.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

zmeu написа:
Капинчо написа: А иначе, аз см Риба (колкото и да не вярвам в зодии) и винги дълго мисля за последиците.
ние сме били една зодия
начи требе да се седи далече от тая зодия
това с дългото мислене за последиците.... абе оня лаф за патката :rotfl24:
дето мислилА, мислилА, .... мислила и накрая се удавилА :rotfl24:

и да си кажа, че нямам нищо против зодиите - само дето не вярвам в тях
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

нцъ. изборът на това момиче ме изумява.
just perfect
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

zmeu написа: къде се губи нишката в преследването на нещо
може би като хората се вземат много на сериозно
като "порастнат"
като почнат да казват с назидателен тон "а ние едно време...."
като почнат често да казват "а на времето еди какво си..
като престанат да се учудват
като почнат да гледат само себе си

импулсивните действия - това е да си жив
всичко друго е тинитри-минтири :rotfl24:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

zmeu написа: къде се губи нишката в преследването на нещо
Девойката все още е на 25.. Има време и за нея да стигне до извиненията :lol:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

момичето вероятно е влюбено у вожда на племето охо бохо
какво лошо има да им помогне
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

zmeu написа:
ние сме били една зодия
Аз затова казвам, че не вярвам в зодии, щото не може хората да са само 12 вида, пък и с шурея и тъщата сме една зодия, но и тримата сме различни. Все пак колебанието ми е една от основните черти приписвани на Рибите.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Капинчо написа: Аз затова казвам, че не вярвам в зодии, щото не може хората да са само 12 вида, пък и с шурея и тъщата сме една зодия, но и тримата сме различни. Все пак колебанието ми е една от основните черти приписвани на Рибите.
сладък хороскоп

Имам един приятел, с когото сме родени на една и съща дата, толкова сходни неща имаме, че чак се ужасявам понякога :shocked:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

4avdar4e написа:
Имам един приятел, с когото сме родени на една и съща дата, толкова сходни неща имаме, че чак се ужасявам понякога :shocked:
И аз имам. Даже един от нас бил бозал от майката на другия. Нямаме нищо общо.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Преди да родя децата си може би бих го направила.
А сега си мисля, че това е по-лесното.
Не знам. :-)
Panta rhei...
Публикувай отговор