Телетъбита

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Телетъбита

Мнение от Gaspode »

някой има ли филмчетата на ЦеДе? Или ДеВеДе в краен случай...
че май са ни точно за възрастта :D
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

:eek:
Недей, моля те, че едвам ми минаха кошмарите с онова "Гуш-гуууш"!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ахъм, кошмари гранде :eek:
имахме играчка - като чуех мелодията и направо припадах :lol:

щерката беше голяма фенка

малкия гледа комиксови анимации и после се мята насам-натам като същи Спайдърмен :lol:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Ми кво да се прави - всеки по реда си :)

Дайте филмовете, не се стискайте. Помислете, че една серийка ми гарантира 15-20 минути лична свобода. Моляяяяяя :pray:

Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Gaspode написа:Ми кво да се прави - всеки по реда си :)

Дайте филмовете, не се стискайте. Помислете, че една серийка ми гарантира 15-20 минути лична свобода. Моляяяяяя :pray:
Е нямам ги, сори. Ама не пречи да потърся, де :)
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

нямаме - на ТВ е гледала
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Ще потърся, дотогава:

Изображение

ЕДИТ: Тинки-уинки иска гушшшш-гушшшшш, Тинки-уинки иска гушшшш-гушшшшш...
http://thepiratebay.org/search.php?q=tubbies (ма обещава да е дългото теглене).
Предполагам и в разните п2п мрежи ще изскочи нещо (мулета, магарета, катъри... )
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

На: Един български торент, сигурно ще да е по-бърз http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=25339
Ама е на френски, не че има някакво значение...

А, и тук - http://torrents.data.bg/details.php?id=22907 ама не го знам на какъв език е :(
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

maggot написа:На: Един български торент, сигурно ще да е по-бърз http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=25339
Ама е на френски, не че има някакво значение...

А, и тук - http://torrents.data.bg/details.php?id=22907 ама не го знам на какъв език е :(
Всичките са на френски, оттам и дойдоха преди време първоначално.
Май никой не е правил ТВ-рипове навремето като го даваха по нашата телевизия :lol:

Гасподе, имам ги на СД, ако искаш мога да ти ги пратя, но както казах, са на френски
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Wishes

Re: Телетъбита

Мнение от Wishes »

Gaspode написа:някой има ли филмчетата на ЦеДе? Или ДеВеДе в краен случай...
Писах ти чрез Магот :lol:

Мога да ти препоръчам поредицата на Baby Einstein, нашата малката се прехласваше по тях миналата година и имахме доста време покрай това :lol: Много са забавни и са изключително добре направени.

http://www.babyeinstein.com/
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

съгласна за Baby Einstein - действа хипнотизиращо 8)
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

Dark написа:ахъм, кошмари гранде :eek:

малкия гледа комиксови анимации и после се мята насам-натам като същи Спайдърмен :lol:
У нас пък се играе с един найлон на главата и се облизват ръце - резултат от рекламата на филма Батман. Всъщност се оказа, че това било жената котка....
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

lilly написа:
Dark написа:ахъм, кошмари гранде :eek:

У нас пък се играе с един найлон на главата и се облизват ръце - резултат от рекламата на филма Батман. Всъщност се оказа, че това било жената котка....
Трябва да са чисти ръцете, обаче... иначе кофти :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

lilly написа: У нас пък се играе с един найлон на главата и се облизват ръце - резултат от рекламата на филма Батман. Всъщност се оказа, че това било жената котка....
години на жената-котка?? /щото колежка, та питам :lol:/
І

Мнение от І »

Божкеее....имам приятел собственик на унгарските МОЛ-ове... Продават тампони за уши /не ги изпотяват :twisted: при продължително носене/.
Не ти заблазявам...:?
:lol:
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

Dark написа:
lilly написа: У нас пък се играе с един найлон на главата и се облизват ръце - резултат от рекламата на филма Батман. Всъщност се оказа, че това било жената котка....
Годините са й 4 без няколко дни - бодра смяна явно расте :D:D:D
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

lilly написа:
Dark написа:
ха, бодрата смяна маааалко по-голяма от спайдърмен /има такива чорапи, много е горд/

ако и купиш нещо като за жена-котка няма да успееш да го переш :lol:
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

Dark написа:
lilly написа:
Dark написа:
ха, бодрата смяна маааалко по-голяма от спайдърмен /има такива чорапи, много е горд/

ако и купиш нещо като за жена-котка няма да успееш да го переш :lol:
Определено няма да сваря, но пък поне ще реша проблема със сутрешната мода преди детска градина :D:D:D
І

Мнение от І »

lilly написа: Определено няма да сваря, но пък поне ще реша проблема със сутрешната мода преди детска градина :D:D:D
:lol: И ти ли го имаш тоя "проблем"...
Ако си спестя воденето на детска сутрин, със сигурност ще доживея поне до 50 години.. :lol: :lol:
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

МЪЖжжж написа:
lilly написа: Определено няма да сваря, но пък поне ще реша проблема със сутрешната мода преди детска градина :D:D:D
Ако си спестя воденето на детска сутрин, със сигурност ще доживея поне до 50 години.. :lol: :lol:
О да - основния спор е за "момчешки" и "момичешки" дрехи..... Наистина скъсява живота :evil:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

lilly написа:
МЪЖжжж написа:
О да - основния спор е за "момчешки" и "момичешки" дрехи..... Наистина скъсява живота :evil:
девойката няма "момчешки" дрехи - ни една

и пак е труден избора сутрин и губя търпение на моменти - щото вратите на ДГ се заключват в 8:30 и трябва да сме там макс в 8:29
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

Dark написа:
lilly написа:
МЪЖжжж написа:
девойката няма "момчешки" дрехи - ни една

и пак е труден избора сутрин и губя търпение на моменти - щото вратите на ДГ се заключват в 8:30 и трябва да сме там макс в 8:29
Каква е тази ДГ? :shock:

Нашата само предупредиха да не ги водим по-късно от 11

Нашето отива там към 7-7 и нещо и винаги има дежурни, както и можем да си я вземем към 6:30- 7:00 Последното не е желателно, но има дежурна учителка и не ти звънят на пожар...

Говоря за държавна ДГ
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

lilly написа: Каква е тази ДГ? :shock:

Нашата само предупредиха да не ги водим по-късно от 11

Нашето отива там към 7-7 и нещо и винаги има дежурни, както и можем да си я вземем към 6:30- 7:00 Последното не е желателно, но има дежурна учителка и не ти звънят на пожар...

Говоря за държавна ДГ
държавна, просто приемат деца до 8:30 - не е единствена до колкото съм чувала
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа: държавна, просто приемат деца до 8:30 - не е единствена до колкото съм чувала
Ние сме си извоювали правото (щот сме баровци, не за друго:lol:) да водим по-късно хлапето. Ей така, яваш-аваш (не маняна, да не се бърка!!!) къмту 9,30-10, тамън за занятия. Щото не мога да го изтържа за 8,30, когато е закуската...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа: Ние сме си извоювали правото (щот сме баровци, не за друго:lol:) да водим по-късно хлапето. Ей така, яваш-аваш (не маняна, да не се бърка!!!) къмту 9,30-10, тамън за занятия. Щото не мога да го изтържа за 8,30, когато е закуската...
връзкари :lol:
Аватар
Wishes

Re: Baby Einstein DVD

Мнение от Wishes »

Да беше дал данни за логване, лимита за регистрация е превишен :lol:
Аватар
anhela

Мнение от anhela »

:shocked: това не е подходящо за никоя възраст!!! :guns:
ТелеТъписите са вредни за психическото здраве на подрастващите и особено за това на родителите им! И защо всяка серия съдържаше една сценка по два пъти , не ми стана ясно! Тя още на първо гледане беше тъпа!
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

anhela написа:
ТелеТъписите са вредни за психическото здраве на подрастващите и особено за това на родителите им! И защо всяка серия съдържаше една сценка по два пъти , не ми стана ясно! Тя още на първо гледане беше тъпа!
Повярвай ми, моето отношение към това недоразумение е същото... обаче дечурлигата много му се кефят. Убий ме, ако разбирам защо :huhthink: :dunno: :huhthink:

Аватар
anhela

Мнение от anhela »

Gaspode написа:
anhela написа:
Повярвай ми, моето отношение към това недоразумение е същото... обаче дечурлигата много му се кефят. Убий ме, ако разбирам защо :huhthink: :dunno: :huhthink:
Фърлаш ма в размисъл!
мойто дете повредено ли е ,че не ги АресА тез изроди, като другите нормални деца, или ми е многу умна щерката! Даже и бяха подарили ходещо-пеещ изрод едни приятелки, дето нямат деца пък и едвали биха гледали подобна тъпня, и нашта веднага измисли друго приложение за батериите от Телетъписа! Затова пък от едногодишна обожаваше Пикачу и гледахме покемоните заради него! обаче и на мен ми е сладък! :grin: много му се кефя ! На животинчето, не на сторито!
Аз обаче, за разлика от щерката, дето филм без куче/кучета не признава, съм хвърляла по едно очо и на телетъбисите! Честно, не разбрах поуката от филмчетата, освен ако не са предназначени за затъпяване на децата- в този аспект сценаристите са постигнали и надминали целта си, даже и с повторението явно затвърждават идеята си! / аз веднъж бях спала на работещ телевизор цяла нощ и на сутринта в просъницата , докато течеше филмчето , се усъмних в психическото си състояние! бях убедена ,че в просъница ми се е сторило ,че два пъти слушам, щото, спейки , не гледах!, едно и също , и после, срам не срам, целенасочено изгледах една серийка и се успокои - наистина повтаряли, за затвърждаване явно! :grin: /Абе не са виновни децата, нека гледат ,нека се кефят! Да са ни живи и здрави, пък другото както дойде :winkw:
в тази връзка, помня старите детски български филми от детството и от преди него/ тогава имаше развиване на социалистическото общество/, но днес гледах за кратко някакво българско детско филмче! :hang: Нито децата играеха естествено, да не говоря,че правителите на филма всички са ялови по ред причини, а отгоре на всичко дълбоко замразени през периода на прехода! кое дете днес ще се спечатли от колекция от Копчета/ ма не за сън/, или пък ще си играят в двра , вместо да висят в интернета :shocked: Може и да греша, ама оставаше да извадят и книжки да четат!/ обощавам, все пак знам ,че има и деца , дето все още прелистват литератрни произведения, невключени в учебната задължителна програма! наскоро имах контакт с едни тийнейджъри, дето четели екзотерика- демек " Шифърът на Леонардо", обаче не знаеха кой е Чебурашка, Незнайко, Лукчо, за Пипи не питах, да не ги разбия съвсем! децата обещаха ,че ще четат повече! :grin: /
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

anhela написа: Фърлаш ма в размисъл!
мойто дете повредено ли е ,че не ги АресА тез изроди, като другите нормални деца, или ми е многу умна щерката! Даже и бяха подарили ходещо-пеещ изрод едни приятелки, дето нямат деца пък и едвали биха гледали подобна тъпня, и нашта веднага измисли друго приложение за батериите от Телетъписа! Затова пък от едногодишна обожаваше Пикачу и гледахме покемоните заради него! обаче и на мен ми е сладък! :grin: много му се кефя ! На животинчето, не на сторито!
Аз обаче, за разлика от щерката, дето филм без куче/кучета не признава, съм хвърляла по едно очо и на телетъбисите! Честно, не разбрах поуката от филмчетата, освен ако не са предназначени за затъпяване на децата- в този аспект сценаристите са постигнали и надминали целта си, даже и с повторението явно затвърждават идеята си! / аз веднъж бях спала на работещ телевизор цяла нощ и на сутринта в просъницата , докато течеше филмчето , се усъмних в психическото си състояние! бях убедена ,че в просъница ми се е сторило ,че два пъти слушам, щото, спейки , не гледах!, едно и също , и после, срам не срам, целенасочено изгледах една серийка и се успокои - наистина повтаряли, за затвърждаване явно! :grin: /Абе не са виновни децата, нека гледат ,нека се кефят! Да са ни живи и здрави, пък другото както дойде :winkw:
в тази връзка, помня старите детски български филми от детството и от преди него/ тогава имаше развиване на социалистическото общество/, но днес гледах за кратко някакво българско детско филмче! :hang: Нито децата играеха естествено, да не говоря,че правителите на филма всички са ялови по ред причини, а отгоре на всичко дълбоко замразени през периода на прехода! кое дете днес ще се спечатли от колекция от Копчета/ ма не за сън/, или пък ще си играят в двра , вместо да висят в интернета :shocked: Може и да греша, ама оставаше да извадят и книжки да четат!/ обощавам, все пак знам ,че има и деца , дето все още прелистват литератрни произведения, невключени в учебната задължителна програма! наскоро имах контакт с едни тийнейджъри, дето четели екзотерика- демек " Шифърът на Леонардо", обаче не знаеха кой е Чебурашка, Незнайко, Лукчо, за Пипи не питах, да не ги разбия съвсем! децата обещаха ,че ще четат повече! :grin: /
Вкусове разни :grin:

Аз не мога да изгледам цяло филмче... може би ако ме вържат за стола... обаче има опасност да си прегриза гърлото сам за да се спася от тоз кошмар :grin::grin:
Бтв, темата вече не е актуална - преживяхме и без тъпитата...

Колкото до книгите - осъзнавам бавно и полека, че не мога да изчета всичко, което бих искал. Понякога тук във форумчето като се заразправят за автори и книги се чуствам като пълен профан - повечето не съм ги и чувал даже... Та донякъде е нормално да не знаят за Незнайко, Лукчо и прочие. Важното е да четат по принцип... па макари и от екрана на компотера :grin:
Абе мани - тва младото поколение не е като по наше време :grin::blum::grin:

Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

anhela написа: :shocked: това не е подходящо за никоя възраст!!! :guns:
Що бе, това са филмчета за под 1,5-годишна възраст. Според мен - удачни - то детенце, като е почти бебе - какво да гледа? :dunno:
Аватар
anhela

Мнение от anhela »

Mila написа:
anhela написа: :shocked: това не е подходящо за никоя възраст!!! :guns:
Що бе, това са филмчета за под 1,5-годишна възраст. Според мен - удачни - то детенце, като е почти бебе - какво да гледа? :dunno:
знам ли вече и аз! :blink: аз си спомням,че бях влюбена в Ян от "Ум,белият делфин"! А мама казваше,че опашките на Марина и приличали на китайски четки за рисуване! Обаче, и аз, кат оедин Янко, културоведът, питам: Що, аджеба, китайските четки, дето ено време бяха най-читави, сега са пълен боклук? и не знам какво да взема на детето за боите?! И има ли някъде книжарница "Художник", щото инак сега там продават обувки? :blum: :winkw:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

дай заглавия
кво търсиме мамка му
баси :cool:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

caliostro написа:
дай заглавия
кво търсиме мамка му
баси :cool:
Е та нали съм ги дал в заглавието на темата, баси :grin::grin:
Телетъбита - Teletubies май се пише на инострански :grin:
Или каквото и да е подходящо за 3-годишно лапе...

Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Още ли си в процес на търсене? Щото май ти намерих един сорс, само да дам ино ДВД да го изпекат и си реди :)
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

maggot написа:Още ли си в процес на търсене? Щото май ти намерих един сорс, само да дам ино ДВД да го изпекат и си реди :)
Ми дай
Лошо няма
Таман ще правим бартер - ти на мене брадва, аз на тебе жито... демек ДеВеДе за тамквотопийш :)

Публикувай отговор