че май са ни точно за възрастта
Телетъбита
Телетъбита
някой има ли филмчетата на ЦеДе? Или ДеВеДе в краен случай...
- Dark Angel
Е нямам ги, сори. Ама не пречи да потърся, де :)Gaspode написа:Ми кво да се прави - всеки по реда си :)
Дайте филмовете, не се стискайте. Помислете, че една серийка ми гарантира 15-20 минути лична свобода. Моляяяяяя
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
- Житената Питка
- BOFH
Ще потърся, дотогава:

ЕДИТ: Тинки-уинки иска гушшшш-гушшшшш, Тинки-уинки иска гушшшш-гушшшшш...
http://thepiratebay.org/search.php?q=tubbies (ма обещава да е дългото теглене).
Предполагам и в разните п2п мрежи ще изскочи нещо (мулета, магарета, катъри... )

ЕДИТ: Тинки-уинки иска гушшшш-гушшшшш, Тинки-уинки иска гушшшш-гушшшшш...
http://thepiratebay.org/search.php?q=tubbies (ма обещава да е дългото теглене).
Предполагам и в разните п2п мрежи ще изскочи нещо (мулета, магарета, катъри... )
На: Един български торент, сигурно ще да е по-бърз http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=25339
Ама е на френски, не че има някакво значение...
А, и тук - http://torrents.data.bg/details.php?id=22907 ама не го знам на какъв език е
А, и тук - http://torrents.data.bg/details.php?id=22907 ама не го знам на какъв език е
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Всичките са на френски, оттам и дойдоха преди време първоначално.maggot написа:На: Един български торент, сигурно ще да е по-бърз http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=25339
Май никой не е правил ТВ-рипове навремето като го даваха по нашата телевизия
Гасподе, имам ги на СД, ако искаш мога да ти ги пратя, но както казах, са на френски
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Re: Телетъбита
Писах ти чрез МаготGaspode написа:някой има ли филмчетата на ЦеДе? Или ДеВеДе в краен случай...
Мога да ти препоръчам поредицата на Baby Einstein, нашата малката се прехласваше по тях миналата година и имахме доста време покрай това
http://www.babyeinstein.com/
- Dark Angel
У нас пък се играе с един найлон на главата и се облизват ръце - резултат от рекламата на филма Батман. Всъщност се оказа, че това било жената котка....Dark написа:ахъм, кошмари гранде :eek:
имахме играчка - като чуех мелодията и направо припадах
щерката беше голяма фенка
малкия гледа комиксови анимации и после се мята насам-натам като същи Спайдърмен
Трябва да са чисти ръцете, обаче... иначе кофтиlilly написа:У нас пък се играе с един найлон на главата и се облизват ръце - резултат от рекламата на филма Батман. Всъщност се оказа, че това било жената котка....Dark написа:ахъм, кошмари гранде :eek:
имахме играчка - като чуех мелодията и направо припадах
щерката беше голяма фенка
малкия гледа комиксови анимации и после се мята насам-натам като същи Спайдърмен
- Dark Angel
Божкеее....имам приятел собственик на унгарските МОЛ-ове... Продават тампони за уши /не ги изпотяватGaspode написа:някой има ли филмчетата на ЦеДе? Или ДеВеДе в краен случай...
Не ти заблазявам...
- Dark Angel
ха, бодрата смяна маааалко по-голяма от спайдърмен /има такива чорапи, много е горд/lilly написа:Годините са й 4 без няколко дни - бодра смяна явно растеDark написа:години на жената-котка?? /щото колежка, та питамlilly написа: У нас пък се играе с един найлон на главата и се облизват ръце - резултат от рекламата на филма Батман. Всъщност се оказа, че това било жената котка..../
:D:D
ако и купиш нещо като за жена-котка няма да успееш да го переш
Определено няма да сваря, но пък поне ще реша проблема със сутрешната мода преди детска градинаDark написа:ха, бодрата смяна маааалко по-голяма от спайдърмен /има такива чорапи, много е горд/lilly написа:Годините са й 4 без няколко дни - бодра смяна явно растеDark написа:години на жената-котка?? /щото колежка, та питамlilly написа: У нас пък се играе с един найлон на главата и се облизват ръце - резултат от рекламата на филма Батман. Всъщност се оказа, че това било жената котка..../
:D:D
ако и купиш нещо като за жена-котка няма да успееш да го переш
О да - основния спор е за "момчешки" и "момичешки" дрехи..... Наистина скъсява животаМЪЖжжж написа:lilly написа: Определено няма да сваря, но пък поне ще реша проблема със сутрешната мода преди детска градина:D:D
И ти ли го имаш тоя "проблем"...
Ако си спестя воденето на детска сутрин, със сигурност ще доживея поне до 50 години..![]()
- Dark Angel
девойката няма "момчешки" дрехи - ни еднаlilly написа:О да - основния спор е за "момчешки" и "момичешки" дрехи..... Наистина скъсява животаМЪЖжжж написа:lilly написа: Определено няма да сваря, но пък поне ще реша проблема със сутрешната мода преди детска градина:D:D
Ако си спестя воденето на детска сутрин, със сигурност ще доживея поне до 50 години..![]()
и пак е труден избора сутрин и губя търпение на моменти - щото вратите на ДГ се заключват в 8:30 и трябва да сме там макс в 8:29
Каква е тази ДГ?Dark написа:девойката няма "момчешки" дрехи - ни еднаlilly написа:О да - основния спор е за "момчешки" и "момичешки" дрехи..... Наистина скъсява животаМЪЖжжж написа:lilly написа: Определено няма да сваря, но пък поне ще реша проблема със сутрешната мода преди детска градина:D:D
и пак е труден избора сутрин и губя търпение на моменти - щото вратите на ДГ се заключват в 8:30 и трябва да сме там макс в 8:29
Нашата само предупредиха да не ги водим по-късно от 11
Нашето отива там към 7-7 и нещо и винаги има дежурни, както и можем да си я вземем към 6:30- 7:00 Последното не е желателно, но има дежурна учителка и не ти звънят на пожар...
Говоря за държавна ДГ
- Dark Angel
държавна, просто приемат деца до 8:30 - не е единствена до колкото съм чувалаlilly написа: Каква е тази ДГ?![]()
Нашата само предупредиха да не ги водим по-късно от 11
Нашето отива там към 7-7 и нещо и винаги има дежурни, както и можем да си я вземем към 6:30- 7:00 Последното не е желателно, но има дежурна учителка и не ти звънят на пожар...
Говоря за държавна ДГ
Ние сме си извоювали правото (щот сме баровци, не за друго:lol:) да водим по-късно хлапето. Ей така, яваш-аваш (не маняна, да не се бърка!!!) къмту 9,30-10, тамън за занятия. Щото не мога да го изтържа за 8,30, когато е закуската...Dark написа: държавна, просто приемат деца до 8:30 - не е единствена до колкото съм чувала
- Dark Angel
Re: Baby Einstein DVD
Да беше дал данни за логване, лимита за регистрация е превишенAnonymous написа:http://zamunda.net/details.php?id=74708
Gaspode написа:някой има ли филмчетата на ЦеДе? Или ДеВеДе в краен случай...
ТелеТъписите са вредни за психическото здраве на подрастващите и особено за това на родителите им! И защо всяка серия съдържаше една сценка по два пъти , не ми стана ясно! Тя още на първо гледане беше тъпа!
Повярвай ми, моето отношение към това недоразумение е същото... обаче дечурлигата много му се кефят. Убий ме, ако разбирам защоanhela написа:Gaspode написа:някой има ли филмчетата на ЦеДе? Или ДеВеДе в краен случай...
че май са ни точно за възрасттатова не е подходящо за никоя възраст!!!
![]()
ТелеТъписите са вредни за психическото здраве на подрастващите и особено за това на родителите им! И защо всяка серия съдържаше една сценка по два пъти , не ми стана ясно! Тя още на първо гледане беше тъпа!
Фърлаш ма в размисъл!Gaspode написа:Повярвай ми, моето отношение към това недоразумение е същото... обаче дечурлигата много му се кефят. Убий ме, ако разбирам защоanhela написа:Gaspode написа:някой има ли филмчетата на ЦеДе? Или ДеВеДе в краен случай...
че май са ни точно за възрасттатова не е подходящо за никоя възраст!!!
![]()
ТелеТъписите са вредни за психическото здраве на подрастващите и особено за това на родителите им! И защо всяка серия съдържаше една сценка по два пъти , не ми стана ясно! Тя още на първо гледане беше тъпа!![]()
![]()
мойто дете повредено ли е ,че не ги АресА тез изроди, като другите нормални деца, или ми е многу умна щерката! Даже и бяха подарили ходещо-пеещ изрод едни приятелки, дето нямат деца пък и едвали биха гледали подобна тъпня, и нашта веднага измисли друго приложение за батериите от Телетъписа! Затова пък от едногодишна обожаваше Пикачу и гледахме покемоните заради него! обаче и на мен ми е сладък!
Аз обаче, за разлика от щерката, дето филм без куче/кучета не признава, съм хвърляла по едно очо и на телетъбисите! Честно, не разбрах поуката от филмчетата, освен ако не са предназначени за затъпяване на децата- в този аспект сценаристите са постигнали и надминали целта си, даже и с повторението явно затвърждават идеята си! / аз веднъж бях спала на работещ телевизор цяла нощ и на сутринта в просъницата , докато течеше филмчето , се усъмних в психическото си състояние! бях убедена ,че в просъница ми се е сторило ,че два пъти слушам, щото, спейки , не гледах!, едно и също , и после, срам не срам, целенасочено изгледах една серийка и се успокои - наистина повтаряли, за затвърждаване явно!
в тази връзка, помня старите детски български филми от детството и от преди него/ тогава имаше развиване на социалистическото общество/, но днес гледах за кратко някакво българско детско филмче!
Вкусове разниanhela написа: Фърлаш ма в размисъл!
мойто дете повредено ли е ,че не ги АресА тез изроди, като другите нормални деца, или ми е многу умна щерката! Даже и бяха подарили ходещо-пеещ изрод едни приятелки, дето нямат деца пък и едвали биха гледали подобна тъпня, и нашта веднага измисли друго приложение за батериите от Телетъписа! Затова пък от едногодишна обожаваше Пикачу и гледахме покемоните заради него! обаче и на мен ми е сладък!много му се кефя ! На животинчето, не на сторито!
Аз обаче, за разлика от щерката, дето филм без куче/кучета не признава, съм хвърляла по едно очо и на телетъбисите! Честно, не разбрах поуката от филмчетата, освен ако не са предназначени за затъпяване на децата- в този аспект сценаристите са постигнали и надминали целта си, даже и с повторението явно затвърждават идеята си! / аз веднъж бях спала на работещ телевизор цяла нощ и на сутринта в просъницата , докато течеше филмчето , се усъмних в психическото си състояние! бях убедена ,че в просъница ми се е сторило ,че два пъти слушам, щото, спейки , не гледах!, едно и също , и после, срам не срам, целенасочено изгледах една серийка и се успокои - наистина повтаряли, за затвърждаване явно!/Абе не са виновни децата, нека гледат ,нека се кефят! Да са ни живи и здрави, пък другото както дойде
![]()
в тази връзка, помня старите детски български филми от детството и от преди него/ тогава имаше развиване на социалистическото общество/, но днес гледах за кратко някакво българско детско филмче!Нито децата играеха естествено, да не говоря,че правителите на филма всички са ялови по ред причини, а отгоре на всичко дълбоко замразени през периода на прехода! кое дете днес ще се спечатли от колекция от Копчета/ ма не за сън/, или пък ще си играят в двра , вместо да висят в интернета
Може и да греша, ама оставаше да извадят и книжки да четат!/ обощавам, все пак знам ,че има и деца , дето все още прелистват литератрни произведения, невключени в учебната задължителна програма! наскоро имах контакт с едни тийнейджъри, дето четели екзотерика- демек " Шифърът на Леонардо", обаче не знаеха кой е Чебурашка, Незнайко, Лукчо, за Пипи не питах, да не ги разбия съвсем! децата обещаха ,че ще четат повече!
/
Аз не мога да изгледам цяло филмче... може би ако ме вържат за стола... обаче има опасност да си прегриза гърлото сам за да се спася от тоз кошмар
Бтв, темата вече не е актуална - преживяхме и без тъпитата...
Колкото до книгите - осъзнавам бавно и полека, че не мога да изчета всичко, което бих искал. Понякога тук във форумчето като се заразправят за автори и книги се чуствам като пълен профан - повечето не съм ги и чувал даже... Та донякъде е нормално да не знаят за Незнайко, Лукчо и прочие. Важното е да четат по принцип... па макари и от екрана на компотера
Абе мани - тва младото поколение не е като по наше време
Що бе, това са филмчета за под 1,5-годишна възраст. Според мен - удачни - то детенце, като е почти бебе - какво да гледа?anhela написа:това не е подходящо за никоя възраст!!!
![]()
знам ли вече и аз!Mila написа:Що бе, това са филмчета за под 1,5-годишна възраст. Според мен - удачни - то детенце, като е почти бебе - какво да гледа?anhela написа:това не е подходящо за никоя възраст!!!
![]()
дай заглавияGaspode написа:някой има ли филмчетата на ЦеДе? Или ДеВеДе в краен случай...
кво търсиме мамка му
баси
Е та нали съм ги дал в заглавието на темата, басиcaliostro написа:дай заглавияGaspode написа:някой има ли филмчетата на ЦеДе? Или ДеВеДе в краен случай...
кво търсиме мамка му
баси
Телетъбита - Teletubies май се пише на инострански
Или каквото и да е подходящо за 3-годишно лапе...