Малко смях от мен
Малко смях от мен
http://picasaweb.google.com/pgsmith90/F ... 2856673826
http://picasaweb.google.com/pgsmith90/F ... 9598043698
http://picasaweb.google.com/pgsmith90/F ... 9598043698
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
Тогава това за теб :))
Boss said to Secretary: For a week we will go abroad, so make arrangement.
Secretary makes call to Husband: For a week my boss and I will be going abroad, you look after yourself.
Husband makes call to secret lover: My wife is going abroad for a week, so lets spend the week together.
Secret lover makes call to small boy whom she is giving private tution: I have work for a week, so you need not come for class.
Small boy makes call to his grandfather: Grandpa, for a week I don't have class 'coz my teacher is busy. Lets spend the week together.
Grandpa (the 1st boss) makes call to his secretary: This week I am spending my time with my grandson. We cannot attend that meeting.
Secretary makes call to her husband: This week my boss has some work, we cancelled our trip.
Husband makes call to secret lover: We cannot spend this week together, my wife has cancelled her trip.
Secret lover makes call to small boy whom she is giving private tution: This week we will have class as usual.
Small boy makes call to his grandfather: Grandpa, my teacher said this week I have to attend class. Sorry I can't give you company.
Grandpa makes call to his secretary: Don't worry this week we will attend that meeting, so make arrangement.
Secretary makes call to Husband: For a week my boss and I will be going abroad, you look after yourself.
Husband makes call to secret lover: My wife is going abroad for a week, so lets spend the week together.
Secret lover makes call to small boy whom she is giving private tution: I have work for a week, so you need not come for class.
Small boy makes call to his grandfather: Grandpa, for a week I don't have class 'coz my teacher is busy. Lets spend the week together.
Grandpa (the 1st boss) makes call to his secretary: This week I am spending my time with my grandson. We cannot attend that meeting.
Secretary makes call to her husband: This week my boss has some work, we cancelled our trip.
Husband makes call to secret lover: We cannot spend this week together, my wife has cancelled her trip.
Secret lover makes call to small boy whom she is giving private tution: This week we will have class as usual.
Small boy makes call to his grandfather: Grandpa, my teacher said this week I have to attend class. Sorry I can't give you company.
Grandpa makes call to his secretary: Don't worry this week we will attend that meeting, so make arrangement.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
Re: Тогава това за теб :))
Ами после... доразкажи го, деlatrevw написа:Boss said to Secretary: For a week we will go abroad, so make arrangement.
- Глас в пустиня
- Green Light
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Същата съм. Обичам го и му се кефя на този езих4avdar4e написа:Неееlatrevw написа:защо японския ми бие на турски, не ви ли звучи малко такаМного харесвам турския, лесен ми е като диакритика, мислех даже 2-ра филология да запиша
Ама някой друг път
Харесвам много и унгарския
Ку решиш ( в някой друг живот) да ми свирнеш:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
А, нееее, унгарският е по-тежък случай и от полския.. Ти виждАла ли си колко съгласни се сбират? Има една реклама (по АХN), дето едната дума е поне 15 знакаfrisky lioness написа: Същата съм. Обичам го и му се кефя на този езих
Ама за турски - бива
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не знам..4avdar4e написа:А, нееее, унгарският е по-тежък случай и от полския.. Ти виждАла ли си колко съгласни се сбират? Има една реклама (по АХN), дето едната дума е поне 15 знакаfrisky lioness написа: Същата съм. Обичам го и му се кефя на този езих
Ку решиш ( в някой друг живот) да ми свирнеш:winkw:И припадам от смях като почнат да четат бързо предупрежденията за лекарства разни
Ама за турски - бива
Ми що тогава ми харесва, а полският и чешкият ми образуват обриви, придружени с разстройство?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
Ашколсун!frisky lioness написа:Същата съм. Обичам го и му се кефя на този езих4avdar4e написа:Неееlatrevw написа:защо японския ми бие на турски, не ви ли звучи малко такаМного харесвам турския, лесен ми е като диакритика, мислех даже 2-ра филология да запиша
Ама някой друг път
Аферим!
Евалла!
Машалла!
Точен превод на български плииз!:winkw:
-
Дядо Капинчо
Искаш да кажеш, че са ти трудни като диакритика?frisky lioness написа:Не знам..4avdar4e написа:А, нееее, унгарският е по-тежък случай и от полския.. Ти виждАла ли си колко съгласни се сбират? Има една реклама (по АХN), дето едната дума е поне 15 знакаfrisky lioness написа: Същата съм. Обичам го и му се кефя на този езих
Ку решиш ( в някой друг живот) да ми свирнеш:winkw:И припадам от смях като почнат да четат бързо предупрежденията за лекарства разни
Ама за турски - бива
Ми що тогава ми харесва, а полският и чешкият ми образуват обриви, придружени с разстройство?
-
Дядо Капинчо
Тва не го знаех, че тъй му викат учените.4avdar4e написа:Не, бееееееКапинчо написа: Това диакритика да не е евфемизъм за диария. Щото пасва.Ко съ прайш на ударен?? Тва са разните му там ченгелчета отдолу и чавки отгоре
Знам за един швед, дето името му се пишело с о с две чертички отгоре и той все се представял "Born with two pricks". Проблемът бил, че prics също значи и "чеп". Та звучало като "Аз съм Бьорн с два чепа".
Извинявай, аз наистина реших, че се ... закачаш (друго щях да напиша, ама...Капинчо написа: Тва не го знаех, че тъй му викат учените.
Знам за един швед, дето името му се пишело с о с две чертички отгоре и той все се представял "Born with two pricks". Проблемът бил, че prics също значи и "чеп". Та звучало като "Аз съм Бьорн с два чепа".
Много е готино това
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз да не съм ти някакъв озавеян преводач....Капинчо написа:Ашколсун!frisky lioness написа:Същата съм. Обичам го и му се кефя на този езих4avdar4e написа:Неееlatrevw написа:защо японския ми бие на турски, не ви ли звучи малко такаМного харесвам турския, лесен ми е като диакритика, мислех даже 2-ра филология да запиша
Ама някой друг път
Аферим!
Евалла!
Машалла!
Точен превод на български плииз!:winkw:
Браво му се вика на това

Хахахаха, тоя наистина е виждал увиснали доста ченета на чифт умни очи...Капинчо написа: Тва не го знаех, че тъй му викат учените.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не е оЗавеян а отвеян или завеян, както ще ти е по-леко:lol::lol::lol:4avdar4e написа:Това го приемам ... тежкоfrisky lioness написа: Аз да не съм ти някакъв озавеян преводач....:crying:
Еееее, бива ли сега такова нещо
а уж се разбирахме от половин дума
Нужно ли беше да пиша, че тук присъстващите правят изключение, а?
Явно е било.....
Не риви, обичам тъ
макар и преводачка:lol::lol::lol:
макар и да знаеш чешки и полски
и въпреки това:winkw:

- Stranniche
- Обратна връзка:
Може и да съм го споменавала тук - извинявайте, ако се повтарям. Преди години бях редактор на сборник преводи от финландски. Единият от авторите се казваше Ярко Лайне. Имаше идея да се поканят някои от писателите в България. Представях си какви ченета щяха да висят и колко умно щяха да гледат нашенците при ръкуването.Remmivs написа:Хахахаха, тоя наистина е виждал увиснали доста ченета на чифт умни очи...Капинчо написа: Тва не го знаех, че тъй му викат учените.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Защото не ти се е налагало да учиш нидерландски. След няколко минути опити да проговориш, наистина боли гърлото - все едно да трябва да приказавш на немски, като в същото време неспирно да храчиш. :eek:frisky lioness написа: Не знам..
Re: Тогава това за теб :))
latrevw написа:Boss said to Secretary: For a week we will go abroad, so make arrangement.
супер!
Stranniche написа:Защото не ти се е налагало да учиш нидерландски. След няколко минути опити да проговориш, наистина боли гърлото - все едно да трябва да приказавш на немски, като в същото време неспирно да храчиш. :eek:frisky lioness написа: Не знам..
не съм чувала толкова цветно сравнение до сега
Привет, Странниче!
Липсваш!
Аааа, неееееStranniche написа: Може и да съм го споменавала тук - извинявайте, ако се повтарям. Преди години бях редактор на сборник преводи от финландски. Единият от авторите се казваше Ярко Лайне. Имаше идея да се поканят някои от писателите в България. Представях си какви ченета щяха да висят и колко умно щяха да гледат нашенците при ръкуването.
П.П. Името на бившия посланик на САЩ в България беше.. редуцирано. Вместо Пърдю го пишеха Пардю
4avdar4e написа:Аааа, неееееStranniche написа: Може и да съм го споменавала тук - извинявайте, ако се повтарям. Преди години бях редактор на сборник преводи от финландски. Единият от авторите се казваше Ярко Лайне. Имаше идея да се поканят някои от писателите в България. Представях си какви ченета щяха да висят и колко умно щяха да гледат нашенците при ръкуването.
:rotfl24:
П.П. Името на бившия посланик на САЩ в България беше.. редуцирано. Вместо Пърдю го пишеха Пардю
ужасни сте
пък в китайския масаж има точка bai hui на върха на главата, а противостоящата и точка е hui yin
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Gaspode написа:http://www.zazz.bg/play:bfb7f95d
жесток е ... помислих, че вбокса нещо забива
цар е!
аз ийдъли и др подобни не съм гледала....Semiramis написа:Gaspode написа:http://www.zazz.bg/play:bfb7f95d:lol::lol:
жесток е ... помислих, че вбокса нещо забива
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24: а еротиката ме разби направо...
цар е!
тези си мислхе да ги гледам..защото всеки един е талант.
и сварихме само края на епизода -е! това момче...
оттогава Марко танцува като робот...
впечатли го детето