Малко смях от мен

Все същите
Аватар
latrevw

Малко смях от мен

Мнение от latrevw »

Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

"Използвам браузер, който не СЕ поддържа напълно Добре съм дошъл за да разгледам наоколо, но някои функции може да не работят"

Ми сега! Представи си, че съвсем се изпусне тоя браузър.
Аватар
latrevw

Тогава това за теб :))

Мнение от latrevw »

Boss said to Secretary: For a week we will go abroad, so make arrangement.

Secretary makes call to Husband: For a week my boss and I will be going abroad, you look after yourself.

Husband makes call to secret lover: My wife is going abroad for a week, so lets spend the week together.

Secret lover makes call to small boy whom she is giving private tution: I have work for a week, so you need not come for class.

Small boy makes call to his grandfather: Grandpa, for a week I don't have class 'coz my teacher is busy. Lets spend the week together.

Grandpa (the 1st boss) makes call to his secretary: This week I am spending my time with my grandson. We cannot attend that meeting.

Secretary makes call to her husband: This week my boss has some work, we cancelled our trip.

Husband makes call to secret lover: We cannot spend this week together, my wife has cancelled her trip.

Secret lover makes call to small boy whom she is giving private tution: This week we will have class as usual.

Small boy makes call to his grandfather: Grandpa, my teacher said this week I have to attend class. Sorry I can't give you company.

Grandpa makes call to his secretary: Don't worry this week we will attend that meeting, so make arrangement.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Re: Тогава това за теб :))

Мнение от Green Light »

latrevw написа:Boss said to Secretary: For a week we will go abroad, so make arrangement.

Secretary makes call to Husband: For a week my boss and I will be going abroad, you look after yourself.

Husband makes call to secret lover: My wife is going abroad for a week, so lets spend the week together.

Secret lover makes call to small boy whom she is giving private tution: I have work for a week, so you need not come for class.

Small boy makes call to his grandfather: Grandpa, for a week I don't have class 'coz my teacher is busy. Lets spend the week together.

Grandpa (the 1st boss) makes call to his secretary: This week I am spending my time with my grandson. We cannot attend that meeting.

Secretary makes call to her husband: This week my boss has some work, we cancelled our trip.

Husband makes call to secret lover: We cannot spend this week together, my wife has cancelled her trip.

Secret lover makes call to small boy whom she is giving private tution: This week we will have class as usual.

Small boy makes call to his grandfather: Grandpa, my teacher said this week I have to attend class. Sorry I can't give you company.

Grandpa makes call to his secretary: Don't worry this week we will attend that meeting, so make arrangement.
Ами после... доразкажи го, де :-)
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Тенкс!
Това с тоалетна - заседателна зала е готино. А от вторият линк ми хареса как падрето тръгна да търси нафората.:grin:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

голям майтап, днес на някаква такава вълна, смее ми се на простотии, като гледах и слушах японците, абе защо японския ми бие на турски, не ви ли звучи малко така
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

latrevw написа:голям майтап, днес на някаква такава вълна, смее ми се на простотии, като гледах и слушах японците, абе защо японския ми бие на турски, не ви ли звучи малко така
Щото са от тюркски произход...абе степняци.:rotfl24:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

latrevw написа: не ви ли звучи малко така
Не
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Тия верно имат много изродено чувство за хумор
сетих се и за онази скрита камера преди време, дето вдигаха едни тоалетни във въздуха и показваха на горките жертви д-тата
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

latrevw написа:защо японския ми бие на турски, не ви ли звучи малко така
Неее :shocked: Много харесвам турския, лесен ми е като диакритика, мислех даже 2-ра филология да запиша :shy: Ама някой друг път :winkw:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
Неее :shocked: Много харесвам турския, лесен ми е като диакритика, мислех даже 2-ра филология да запиша :shy: Ама някой друг път :winkw:
Същата съм. Обичам го и му се кефя на този езих
Харесвам много и унгарския
Ку решиш ( в някой друг живот) да ми свирнеш:winkw:
Изображение

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

4avdar4e написа:
Това диакритика да не е евфемизъм за диария. Щото пасва.:grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Същата съм. Обичам го и му се кефя на този езих
А, нееее, унгарският е по-тежък случай и от полския.. Ти виждАла ли си колко съгласни се сбират? Има една реклама (по АХN), дето едната дума е поне 15 знака :shocked: И припадам от смях като почнат да четат бързо предупрежденията за лекарства разни :rotfl24:

Ама за турски - бива :lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Капинчо написа: Това диакритика да не е евфемизъм за диария. Щото пасва.:grin:
Не, бееееее :rotfl24: Ко съ прайш на ударен?? Тва са разните му там ченгелчета отдолу и чавки отгоре :blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
А, нееее, унгарският е по-тежък случай и от полския.. Ти виждАла ли си колко съгласни се сбират? Има една реклама (по АХN), дето едната дума е поне 15 знака :shocked: И припадам от смях като почнат да четат бързо предупрежденията за лекарства разни :rotfl24:

Не знам..
Ми що тогава ми харесва, а полският и чешкият ми образуват обриви, придружени с разстройство?
Изображение

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

frisky lioness написа:
4avdar4e написа:
Ашколсун!
Аферим!
Евалла!
Машалла!

Точен превод на български плииз!:winkw:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

frisky lioness написа:
4avdar4e написа:

Не знам..
Ми що тогава ми харесва, а полският и чешкият ми образуват обриви, придружени с разстройство?
Искаш да кажеш, че са ти трудни като диакритика?
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

4avdar4e написа:
Капинчо написа: Това диакритика да не е евфемизъм за диария. Щото пасва.:grin:
Не, бееееее :rotfl24: Ко съ прайш на ударен?? Тва са разните му там ченгелчета отдолу и чавки отгоре :blum:
Тва не го знаех, че тъй му викат учените.

Знам за един швед, дето името му се пишело с о с две чертички отгоре и той все се представял "Born with two pricks". Проблемът бил, че prics също значи и "чеп". Та звучало като "Аз съм Бьорн с два чепа".
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Капинчо написа: Тва не го знаех, че тъй му викат учените.

Знам за един швед, дето името му се пишело с о с две чертички отгоре и той все се представял "Born with two pricks". Проблемът бил, че prics също значи и "чеп". Та звучало като "Аз съм Бьорн с два чепа".
Извинявай, аз наистина реших, че се ... закачаш (друго щях да напиша, ама...:blum:)

Много е готино това :rotfl24::rotfl24:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Капинчо написа:
frisky lioness написа:
4avdar4e написа:
Ашколсун!
Аферим!
Евалла!
Машалла!

Точен превод на български плииз!:winkw:
Аз да не съм ти някакъв озавеян преводач....
Браво му се вика на това
Изображение

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Аз да не съм ти някакъв озавеян преводач....
Това го приемам ... тежко :crying::crying:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Хахахаха, тоя наистина е виждал увиснали доста ченета на чифт умни очи...:rotfl24:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
frisky lioness написа: Аз да не съм ти някакъв озавеян преводач....
Това го приемам ... тежко :crying::crying:
Не е оЗавеян а отвеян или завеян, както ще ти е по-леко:lol::lol::lol:

Еееее, бива ли сега такова нещо
а уж се разбирахме от половин дума
Нужно ли беше да пиша, че тук присъстващите правят изключение, а?
Явно е било.....

Не риви, обичам тъ:kiss:
макар и преводачка:lol::lol::lol:
макар и да знаеш чешки и полски
и въпреки това:winkw:
Изображение

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: и въпреки това:winkw:
Това много ми хареса :shy:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

хехехе
kewl!
а това със синджира просто рути(ра) :2tooth:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Remmivs написа:

Хахахаха, тоя наистина е виждал увиснали доста ченета на чифт умни очи...:rotfl24:
Може и да съм го споменавала тук - извинявайте, ако се повтарям. Преди години бях редактор на сборник преводи от финландски. Единият от авторите се казваше Ярко Лайне. Имаше идея да се поканят някои от писателите в България. Представях си какви ченета щяха да висят и колко умно щяха да гледат нашенците при ръкуването.
:lol:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

frisky lioness написа: Не знам..
Защото не ти се е налагало да учиш нидерландски. След няколко минути опити да проговориш, наистина боли гърлото - все едно да трябва да приказавш на немски, като в същото време неспирно да храчиш. :eek:
Аватар
Semiramis

Re: Тогава това за теб :))

Мнение от Semiramis »

latrevw написа:Boss said to Secretary: For a week we will go abroad, so make arrangement.
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

супер!
:grin: жестоко даже
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Stranniche написа:
frisky lioness написа: Не знам..
Защото не ти се е налагало да учиш нидерландски. След няколко минути опити да проговориш, наистина боли гърлото - все едно да трябва да приказавш на немски, като в същото време неспирно да храчиш. :eek:
:lol::lol::lol:
не съм чувала толкова цветно сравнение до сега

Привет, Странниче!
Липсваш!
:kiss:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Stranniche написа: Може и да съм го споменавала тук - извинявайте, ако се повтарям. Преди години бях редактор на сборник преводи от финландски. Единият от авторите се казваше Ярко Лайне. Имаше идея да се поканят някои от писателите в България. Представях си какви ченета щяха да висят и колко умно щяха да гледат нашенците при ръкуването.
Аааа, неееее :rotfl24::rotfl24:
П.П. Името на бившия посланик на САЩ в България беше.. редуцирано. Вместо Пърдю го пишеха Пардю :grin:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

4avdar4e написа:
Stranniche написа: Може и да съм го споменавала тук - извинявайте, ако се повтарям. Преди години бях редактор на сборник преводи от финландски. Единият от авторите се казваше Ярко Лайне. Имаше идея да се поканят някои от писателите в България. Представях си какви ченета щяха да висят и колко умно щяха да гледат нашенците при ръкуването.
Аааа, неееее :rotfl24::rotfl24:
П.П. Името на бившия посланик на САЩ в България беше.. редуцирано. Вместо Пърдю го пишеха Пардю :grin:
:rotfl24:
ужасни сте
пък в китайския масаж има точка bai hui на върха на главата, а противостоящата и точка е hui yin
:lol::shy:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Semiramis написа: пък в китайския масаж има точка bai hui на върха на главата, а противостоящата и точка е hui yin
:lol::shy:
Баси, всичко опирало до hui, така ли :rotfl24::rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

това е стандартна практика в повечето страни
имена, които звучат смешно, гнусно и т.н. се променят и се произнасят различно от оригинала
Marsha беше примерът, който ни дадоха като се готвех за CAE
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Remmivs написа:това е стандартна практика в повечето страни
имена, които звучат смешно, гнусно и т.н. се променят и се произнасят различно от оригинала
Marsha беше примерът, който ни дадоха като се готвех за CAE
А на Путин що не му смениха името на Петкин примерно?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Капинчо написа:А на Путин що не му смениха името на Петкин примерно?
А знаеш ли как са му викали като малък? :grin:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Велик :clap: :clap: :pray: :pray:
Боже, каква пластика:blink::shocked:
Изображение

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

жесток е ... помислих, че вбокса нещо забива

:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24: а еротиката ме разби направо...
цар е!
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Semiramis написа:
жесток е ... помислих, че вбокса нещо забива

:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24: а еротиката ме разби направо...
цар е!
аз ийдъли и др подобни не съм гледала....
тези си мислхе да ги гледам..защото всеки един е талант.
и сварихме само края на епизода -е! това момче...
оттогава Марко танцува като робот...
впечатли го детето:grin:
Публикувай отговор