едно, две, три .... дванайсет, йеее....
едно, две, три .... дванайсет, йеее....
по цяла нощ тези дни не мога да спя от викове и крясъци, а тази вечер моят голям принц ще вика със съученици и ... хем няма да спя, хем ще се радвам
То май...абитуриентството стана нещо ... важно, че сега хората се не женят (иначе - сватба - супер събитие) и ... кое друго им остана единствено...
Абе - наздраве на всички - повеждам хорото с абитуриент - в скоро време ще ви гледам и вас. Много е готино - голям кеф е да го гледам възмъжал, силен, умен... и малко тъжно, че го няма онзи разкошен хлапак, поизчезна онова прекрасно дете, с което се прегръщахме и заспивахме щастливи след дни с много емоции...
Ами ... такива ми ти работи. Просто ми е хубаво и слънчево. И да споделя!
То май...абитуриентството стана нещо ... важно, че сега хората се не женят (иначе - сватба - супер събитие) и ... кое друго им остана единствено...
Абе - наздраве на всички - повеждам хорото с абитуриент - в скоро време ще ви гледам и вас. Много е готино - голям кеф е да го гледам възмъжал, силен, умен... и малко тъжно, че го няма онзи разкошен хлапак, поизчезна онова прекрасно дете, с което се прегръщахме и заспивахме щастливи след дни с много емоции...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: едно, две, три .... дванайсет, йеее....
Чудесно!ELBI написа:
Ей, това...влизане чаках:winkw:
Най-накрая да се появи някой с хубава новина
Живо и здраво да ти е детето!
Успехи и попътен вятър му желая!
На тати също:-)
и умната довечера, да не ближеш рани после цяла седмица:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
Може и русата. То като е за една вечер ...frisky lioness написа:
и умната довечера
Елби, от все сърце желая успехи на момчето/ мъж, сила и разум, с които да посреща ежедневието си на вече голям човек, да е умен като татко си, да се обичате и да си ходите винаги заедно на ски, да се сбъднат най-съкровените му мечти
и най-вече - да се запази човек!
много усмивки, пиене, ядене, красиви девойки, смях и танци довечера
и пусни после някоя снимка плс
и най-вече - да се запази човек!
много усмивки, пиене, ядене, красиви девойки, смях и танци довечера
и пусни после някоя снимка плс
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Dark Angel
Елби, да е жив и здрав младия мъж, да е късметлия, да тръгне по пътя по който му се иска
и не бъди малко тъжен, толоква е прекрасно да видиш децата си пораснали
и все така да ти е хубаво и слънчево
и не бъди малко тъжен, толоква е прекрасно да видиш децата си пораснали
и все така да ти е хубаво и слънчево
Честито.ELBI написа:
Да е живо и здраво момечто, и вие покрай него.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Да ти е жив и здрав момъка, приятелю! И всички покрай него!
Сигурен съм, че ще има, и има, един прекрасен и пълноценен живот!
Трябва да се гордееш със себе си и с това, което правиш за децата си! Ти си един невероятен баща!
А нали знаеш, че един истински мъж е винаги малко уморен, малко недоволен (или може би малко тъжен) и малко пиян (може би от живота). Така че - наздраве!
Предай му моля те моите специални пожелания с това:
Libertas inaestimabilis res est.
Сигурен съм, че ще има, и има, един прекрасен и пълноценен живот!
Трябва да се гордееш със себе си и с това, което правиш за децата си! Ти си един невероятен баща!
А нали знаеш, че един истински мъж е винаги малко уморен, малко недоволен (или може би малко тъжен) и малко пиян (може би от живота). Така че - наздраве!
Предай му моля те моите специални пожелания с това:
Libertas inaestimabilis res est.
- snowprincess
Честито! Днес много да се забавлява, а утре - попътен вятър, докато преследва мечтите си. Да покажеш снимки после. Целувки, съкровище. Не бъди тъжен.

Жив и здрав - и младежът и всички около него!ELBI написа:по цяла нощ тези дни не мога да спя от викове и крясъци, а тази вечер моят голям принц ще вика със съученици и ... хем няма да спя, хем ще се радвам
поздрав за таткото
п.п. мойто слънчице със съучениците си - ходеха миналата година и грачеха и те... ма само до четири (засега...
- Green Light
Само хубави и слънчеви дни да имаш, покрай него, приятелю! Да сте живи и здрави, той и всички вие, около него.ELBI написа:по цяла нощ тези дни не мога да спя от викове и крясъци, а тази вечер моят голям принц ще вика със съученици и ... хем няма да спя, хем ще се радвам
Като дойдат абитутирнтските балове и все се обсъжда, какъв късмет имат тия, които са попадали на добри учители и какви хора са ги направили и т.н. Не, че оспорвам или нещо, ама само, ако не е много нахално, да кажа, че и ние родителите имаме мъничко участие в тая работа. И че някои абитуриенти, и в това имат късмет.
Много сте мили!!!
Мерси прекрасни хора!
Предадох всички пожелания на младежа. Той много се засмя и ви благодари от сърце!
Да сте живи и здрави и ... аз имам още малко да поработя ... по почистване и подреждане на къщата (леле - вчера даже се прегърнахме и целунахме с бившата жена, снимахме се ... о, даже и с тъщата!!!), а и в офиса си, където също ми е след ремонт... но пък вече отново имам достъп до Интернет и от тук (2 седмици бях почти само от къщи ... с малки изключения)
Бъдете ми здрави и да ви се връщат такива прекрасни дни!!!
Мерси прекрасни хора!
Предадох всички пожелания на младежа. Той много се засмя и ви благодари от сърце!
Да сте живи и здрави и ... аз имам още малко да поработя ... по почистване и подреждане на къщата (леле - вчера даже се прегърнахме и целунахме с бившата жена, снимахме се ... о, даже и с тъщата!!!), а и в офиса си, където също ми е след ремонт... но пък вече отново имам достъп до Интернет и от тук (2 седмици бях почти само от къщи ... с малки изключения)
Бъдете ми здрави и да ви се връщат такива прекрасни дни!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
благодаря ви и на вас момичета. Скоро и вие ще имате същия повод. В службата (а и в къщи роднините вчера)...без изключение казаха "Леле, кога минаха тези години - сякаш вчера ги гледахме в първи клас... " Та ... гответе се. Психически. Другото е лесно - 3 дена + повече кинти (за облекло, ресторант и какво ли не там) и е това!
- Piqndurnik