едно, две, три .... дванайсет, йеее....

Все същите
Аватар
ELBI

едно, две, три .... дванайсет, йеее....

Мнение от ELBI »

по цяла нощ тези дни не мога да спя от викове и крясъци, а тази вечер моят голям принц ще вика със съученици и ... хем няма да спя, хем ще се радвам

То май...абитуриентството стана нещо ... важно, че сега хората се не женят (иначе - сватба - супер събитие) и ... кое друго им остана единствено...

Абе - наздраве на всички - повеждам хорото с абитуриент - в скоро време ще ви гледам и вас. Много е готино - голям кеф е да го гледам възмъжал, силен, умен... и малко тъжно, че го няма онзи разкошен хлапак, поизчезна онова прекрасно дете, с което се прегръщахме и заспивахме щастливи след дни с много емоции...

Ами ... такива ми ти работи. Просто ми е хубаво и слънчево. И да споделя!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: едно, две, три .... дванайсет, йеее....

Мнение от frisky lioness »

ELBI написа:
Чудесно!
Ей, това...влизане чаках:winkw:
Най-накрая да се появи някой с хубава новина

Живо и здраво да ти е детето!
Успехи и попътен вятър му желая!
На тати също:-):kiss::kiss:

и умната довечера, да не ближеш рани после цяла седмица:winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Честит празник друже!
Както правилно си отбелязал, май това остава основното важно събитие - няма новобрански, нито УВО, нито нищо.
Честито и на момъка, дано успехът да го съпровожда навсякъде и във всяко начинание!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Попътен вятър на момъка. И колкото и надалеч да отплава, пак да е близо до теб!
На мен ми е трудно да мисля за този момент, струва ми се по-скоро болезнен, но явно процесът е постепенен, дано и любовта между нас се запази същата, както е станало при вас. :cool:
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

frisky lioness написа:
и умната довечера
Може и русата. То като е за една вечер ...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Елби, от все сърце желая успехи на момчето/ мъж, сила и разум, с които да посреща ежедневието си на вече голям човек, да е умен като татко си, да се обичате и да си ходите винаги заедно на ски, да се сбъднат най-съкровените му мечти

и най-вече - да се запази човек!

много усмивки, пиене, ядене, красиви девойки, смях и танци довечера

и пусни после някоя снимка плс
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Елби, да е жив и здрав младия мъж, да е късметлия, да тръгне по пътя по който му се иска

и не бъди малко тъжен, толоква е прекрасно да видиш децата си пораснали :-)

и все така да ти е хубаво и слънчево :-)
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Айде хаирлия да е!
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

ELBI написа:
Честито.
Да е живо и здраво момечто, и вие покрай него.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Да ти е жив и здрав момъка, приятелю! И всички покрай него!

Сигурен съм, че ще има, и има, един прекрасен и пълноценен живот!

Трябва да се гордееш със себе си и с това, което правиш за децата си! Ти си един невероятен баща!

А нали знаеш, че един истински мъж е винаги малко уморен, малко недоволен (или може би малко тъжен) и малко пиян (може би от живота). Така че - наздраве! :wine:

Предай му моля те моите специални пожелания с това:

Libertas inaestimabilis res est.
esti

Мнение от esti »

Док я няма, затова аз ще ви :kiss::kiss::kiss: че да не ходите на бал ненацелувани. :lol:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Честито! Днес много да се забавлява, а утре - попътен вятър, докато преследва мечтите си. Да покажеш снимки после. Целувки, съкровище. Не бъди тъжен.
Изображение
TerE

Мнение от TerE »

ELBI написа:по цяла нощ тези дни не мога да спя от викове и крясъци, а тази вечер моят голям принц ще вика със съученици и ... хем няма да спя, хем ще се радвам

То май...абитуриентството стана нещо ... важно, че сега хората се не женят (иначе - сватба - супер събитие) и ... кое друго им остана единствено...

Абе - наздраве на всички - повеждам хорото с абитуриент - в скоро време ще ви гледам и вас. Много е готино - голям кеф е да го гледам възмъжал, силен, умен... и малко тъжно, че го няма онзи разкошен хлапак, поизчезна онова прекрасно дете, с което се прегръщахме и заспивахме щастливи след дни с много емоции...

Жив и здрав - и младежът и всички около него! :-) Хубав празник му пожелавам - емоция си е... мъъничко им завиждам, начи :shy::grin:
поздрав за таткото :-)
п.п. мойто слънчице със съучениците си - ходеха миналата година и грачеха и те... ма само до четири (засега... :grin:, живи и здрави да са)... бе, смях :rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:по цяла нощ тези дни не мога да спя от викове и крясъци, а тази вечер моят голям принц ще вика със съученици и ... хем няма да спя, хем ще се радвам

Само хубави и слънчеви дни да имаш, покрай него, приятелю! Да сте живи и здрави, той и всички вие, около него.
Като дойдат абитутирнтските балове и все се обсъжда, какъв късмет имат тия, които са попадали на добри учители и какви хора са ги направили и т.н. Не, че оспорвам или нещо, ама само, ако не е много нахално, да кажа, че и ние родителите имаме мъничко участие в тая работа. И че някои абитуриенти, и в това имат късмет.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

жив и здрав да ти е!!! :-)
just perfect
annonymus

Мнение от annonymus »

А да ти е жив и здрав!
И да му мине бала страхотно и да най-готиния, с най-готината дама!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Много сте мили!!!

Мерси прекрасни хора!

Предадох всички пожелания на младежа. Той много се засмя и ви благодари от сърце!

Да сте живи и здрави и ... аз имам още малко да поработя ... по почистване и подреждане на къщата (леле - вчера даже се прегърнахме и целунахме с бившата жена, снимахме се ... о, даже и с тъщата!!!), а и в офиса си, където също ми е след ремонт... но пък вече отново имам достъп до Интернет и от тук (2 седмици бях почти само от къщи ... с малки изключения)

Бъдете ми здрави и да ви се връщат такива прекрасни дни!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ох, зло да ви забрави - вчера я гледах темата ти и се канех да се обадя, ама после... така де, отвях се.

На добър час на младежа и от мен! :lol:
Panta rhei...
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Ами, честито на младежа, да е здрав и успешен, моите съчувствия на теб.....тъжно е да порастват децата:crying:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

благодаря ви и на вас момичета. Скоро и вие ще имате същия повод. В службата (а и в къщи роднините вчера)...без изключение казаха "Леле, кога минаха тези години - сякаш вчера ги гледахме в първи клас... " Та ... гответе се. Психически. Другото е лесно - 3 дена + повече кинти (за облекло, ресторант и какво ли не там) и е това!
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Попътен вятър
Наздраве :cool:
Публикувай отговор