Човек за малко да ви изостави и веднага правите мазало... почти като големия ми дзвер вчера - оставихме го сам до обяд... а той в момента изучава стихиите, наблягайки на огъня и водата... разминахме се без пожари и наводнения де
Брутро на клуПчето
www.vbox7.com/play:0ea3d385Gaspode написа:къде съм попаднал
Човек за малко да ви изостави и веднага правите мазало... почти като големия ми дзвер вчера - оставихме го сам до обяд... а той в момента изучава стихиите, наблягайки на огъня и водата... разминахме се без пожари и наводнения де
Брутро на клуПчето
и аз това се чудяGaspode написа:къде съм попаднал
Брутро на клуПчето

Добър ден и на тебGaspode написа:къде съм попаднал
Брутро на клуПчето

Супер!snowprincess написа:и аз това се чудяGaspode написа:къде съм попаднал
Брутро на клуПчето
не знам дали да се похваля, че в събота голямата ми принцеса взе златен медал или да изчезна
http://www.moreto.net/novini.php?n=21892&c=07
БоЕВ, за първи път усетих какво е да искаш твоят човек да победи на всяка ценаБоЕВ написа:

Може да е първично, но е хубаво и тая емоция да се изживее.snowprincess написа:БоЕВ, за първи път усетих какво е да искаш твоят човек да победи на всяка цена...БоЕВ написа:
Честито на принцесатаsnowprincess написа:БоЕВ, за първи път усетих какво е да искаш твоят човек да победи на всяка ценаБоЕВ написа:
може би аз бях единствения родител, дето му ставаше лошо да гледа как дечурлигата се разплакват, как ги боли, имаше две-три, дето припаднаха..., а родителите викат като за световно, голямо зрелище за тях
като дойде нашия ред... в началото безмълвно снимах с камерата, но като дадоха продължение от една минута, захвърлих апарата и почнах да викам и аз, ужас, даже не знам какво точно виках
хубу, че за следващия бой мъж ми ме смени (нямах повече сили), аз отидох на тържеството на дребната за края на градината
Браво на принцесата! Сега къде ще й търсим принц да я спасява от змея? Или по-добре да търсим спящия красавец?:lol:snowprincess написа: не знам дали да се похваля, че в събота голямата ми принцеса взе златен медал или да изчезна![]()
Айде и тука: поздравления и все повече успехи!!!snowprincess написа: не знам дали да се похваля, че в събота голямата ми принцеса взе златен медал или да изчезна
http://www.moreto.net/novini.php?n=21892&c=07
И победихте ли?snowprincess написа:БоЕВ, за първи път усетих какво е да искаш твоят човек да победи на всяка ценаБоЕВ написа:
може би аз бях единствения родител, дето му ставаше лошо да гледа как дечурлигата се разплакват, как ги боли, имаше две-три, дето припаднаха..., а родителите викат като за световно, голямо зрелище за тях
като дойде нашия ред... в началото безмълвно снимах с камерата, но като дадоха продължение от една минута, захвърлих апарата и почнах да викам и аз, ужас, даже не знам какво точно виках
хубу, че за следващия бой мъж ми ме смени (нямах повече сили), аз отидох на тържеството на дребната за края на градината
Честито! Айде таз година републиканско, догодина монархическо!:lol:esti написа:Поздравления за всички постигнали успех!
Аз вече се похвалих, че синчето се класира за републиканско, затова няма да се повтарям.
Всъщност....повторих се.
Чукча писател...Green Light написа: И победихте ли?
Карате ли беше, бе принцесо? Или таекйуондо? Или бъркам, какво беше?
Ох, бееее, що си приличат толкова..Gaspode написа:Вчера, примерно, голямото природно бедствие беше сам в къщи до към обяд. Прибрах се по-раничко, измъкнах го от къщи, ходихме да плуваме заедно, после хапване и т.н. И накрай знайш кво ми вика - Утр, вика, нали няма да се прибирате рано... Искам да съм сам в къщи...
Неблагодарник
хахахахаха!Gaspode написа:Чукча писател...Green Light написа: И победихте ли?
Карате ли беше, бе принцесо? Или таекйуондо? Или бъркам, какво беше?:rotfl24:
Ма пък добре пишеш де. Въпреки, че както вече казах не ми се понрави писанието ти... твърде черно ми се видя...
А да, и едно уточнение - не знам към кого беше там в темата с разказчето, а не ми се връща да чета - не "Гаспод казваше", а "на Гаспод му казваха", че самият факт, че се притесняваме дали сме добри родители ни прави донякъде поне такива... Аз все още си се притеснявам. И нямам отговор. Вчера, примерно, голямото природно бедствие беше сам в къщи до към обяд. Прибрах се по-раничко, измъкнах го от къщи, ходихме да плуваме заедно, после хапване и т.н. И накрай знайш кво ми вика - Утр, вика, нали няма да се прибирате рано... Искам да съм сам в къщи...
Неблагодарник
Ти ся смейш ли ми са? [емотикон, зачервен такъв и запрятащ ръкави]Green Light написа:
хахахахаха!

победихмеGreen Light написа: Карате ли беше, бе принцесо? Или таекйуондо? Или бъркам, какво беше?

Малеее, голямо млатене пада. Не е за мен тази игра. То и моята пада от коня, ама поне не я ритат нарочно.snowprincess написа:победихмеGreen Light написа: Карате ли беше, бе принцесо? Или таекйуондо? Или бъркам, какво беше?
карате-киокушин
виж сам един клип какво представлява
http://www.youtube.com/watch?v=Rr6uUKKw6xU
Мани ти тая работа - дай да видим принцесата в действие... нали си снимала ушшшшsnowprincess написа: победихме
карате-киокушин
виж сам един клип какво представлява
http://www.youtube.com/watch?v=Rr6uUKKw6xU
нямам представа как се качват клипове в нета, а и това, което направих не е кой знай какво качествоGaspode написа:
Мани ти тая работа - дай да видим принцесата в действие... нали си снимала ушшшш

snowprincess написа:не знам дали да се похваля, че в събота голямата ми принцеса взе златен медал или да изчезна
аз ходих да си купувам кола в неделя я харесах днеска за четери часа я купих тъй че скоро може да се преместя или в затвора той е до нас или при свети петър:rotfl24: от там ще пускам кофти темиGaspode написа:къде съм попаднал
Брутро на клуПчето
Ха честито! Не разбрах защо може да се преместиш, ама гледай да не се.Кент написа: аз ходих да си купувам кола в неделя я харесах днеска за четери часа я купих тъй че скоро може да се преместя или в затвора той е до нас или при свети петър:rotfl24: от там ще пускам кофти теми
а забравих да питам стария собственик, стандартните аларми от колко разстояние действат от дистанционното:shy:
ми щото не мога да карам бе:rotfl24: зех книжка преди 4 години и тъкмо се понаучих и се начупих тогава и сега пак отначало:mad:vyara написа:Ха честито! Не разбрах защо може да се преместиш, ама гледай да не се.Кент написа: аз ходих да си купувам кола в неделя я харесах днеска за четери часа я купих тъй че скоро може да се преместя или в затвора той е до нас или при свети петър:rotfl24: от там ще пускам кофти теми
а забравих да питам стария собственик, стандартните аларми от колко разстояние действат от дистанционното:shy:
И аз бях така като си купихме колата, даже повече години бяха минали. Важното е да не се плашиш и повече да караш. Колкото повече те е страх, толкова повече карай и ще се отпуснеш. И внимателно, де. На мен брат ми така ми казваше - като видиш зор, просто спираш. Няма движение, няма нарушение.Кент написа: ми щото не мога да карам бе:rotfl24: зех книжка преди 4 години и тъкмо се понаучих и се начупих тогава и сега пак отначало:mad:
Например насред "Цариградско" в лявата лента при дъжд.vyara написа: На мен брат ми така ми казваше - като видиш зор, просто спираш. Няма движение, няма нарушение.![]()
Честито, КентеКент написа: аз ходих да си купувам кола в неделя я харесах днеска за четери часа я купих тъй че скоро може да се преместя или в затвора той е до нас или при свети петър:rotfl24: от там ще пускам кофти теми
Честито, честито, честито!!!Кент написа: аз ходих да си купувам кола в неделя я харесах днеска за четери часа я купих тъй че скоро може да се преместя или в затвора той е до нас или при свети петър:rotfl24: от там ще пускам кофти теми
а не съм дорасъл до високопроходим още, тогава като питах теоретично просто се изхвърлих явно:shy:Gaspode написа:Честито, КентеКент написа: аз ходих да си купувам кола в неделя я харесах днеска за четери часа я купих тъй че скоро може да се преместя или в затвора той е до нас или при свети петър:rotfl24: от там ще пускам кофти теми
Със здраве да си я караш... и безаварийно
Кво си зе? Нива някоя? Или друг високопроходим?
ОРЕЛ, начи?Кент написа: а не съм дорасъл до високопроходим още, тогава като питах теоретично просто се изхвърлих явно:shy:
зех си читава малка астра без гнилочи която ако оцелее/м/ може да се лифтне малко и да върши идеална работа
червена е
кърваво:rotfl24:
тва е стратегиското решение за сега:-)Gaspode написа:ОРЕЛ, начи?Кент написа: а не съм дорасъл до високопроходим още, тогава като питах теоретично просто се изхвърлих явно:shy:
зех си читава малка астра без гнилочи която ако оцелее/м/ може да се лифтне малко и да върши идеална работа
червена е
Що се отказа от високопроходимите? Като те знам къф си пътешественик, яка да и е дУша на астрата :)
От друга страна, вий все пак и пешки ходите...

Всички велики хора все опел астра са ималиКент написа: а не съм дорасъл до високопроходим още, тогава като питах теоретично просто се изхвърлих явно:shy:
червена е