в това е удоволствието на позитивния спорбаси, с какви трудности говорим за едно и също...
искам в отделна тема да продължа
Абе то всички знаем, че е до психика, но въпреки всичко пак чувствам непримиримост някаква, когато стане дума за това.4avdar4e написа:Точно това имах предвид, попрочела съм нещо по тея въпроси (първо - случайно, после ми стана интересно), но намирам за безсмислено да се впускам в споровеesti написа: Абе кофти е, както и да го погледнеш - тип психика е.
Не е лесно да бъдат други - и насилниците и жертвите им.
П.П. А и бягам от категоричните изказвания
Но то идва от моя тип психика - и аз не мога да бъда друга.
Всеки с психиката си.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Психариesti написа:Абе то всички знаем, че е до психика, но въпреки всичко пак чувствам непримиримост някаква, когато стане дума за това.4avdar4e написа:Точно това имах предвид, попрочела съм нещо по тея въпроси (първо - случайно, после ми стана интересно), но намирам за безсмислено да се впускам в споровеesti написа: Абе кофти е, както и да го погледнеш - тип психика е.
Не е лесно да бъдат други - и насилниците и жертвите им.
П.П. А и бягам от категоричните изказвания
Но то идва от моя тип психика - и аз не мога да бъда друга.
Всеки с психиката си.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
като си правех дисертацията ми казваха, че даже негативен резултат е резултат.Кент написа:в това е удоволствието на позитивния спорбаси, с какви трудности говорим за едно и също...
Та ... разбира се, че е по-гот позитивния ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Green Light
Re: искам в отделна тема да продължа
Да! Сори, Бейби, защото мислейки това си измивам ръцете един вид и бягам от отговорност, обаче мисля, че е така. Майката е опората. Или бетонения стълб. Без тоя бетон къщата ще е от кал и слама. Става, демек, живее се, обаче кофти.Dark Angel написа:оная с разказа е мама мияВ хаоса от разпад на ценности, беззаконие, насилие, недоимък, страх за утрешния ден очакванията към нея не се промениха, напротив - каквото и да се случи в семейството и особено с детето, цялата отговорност продължава да се стоварва върху нея, защото ТЯ трябва да бъде силната при всички обстоятелства...
та всъщност ми е интересно какво мислите Вие по тази тема
Майката ли е опорота в семейството в дни на бури?
Когато да речеме Бейби ми се сърди и влезем в сериозен леден период, нищо не ми върви. Кафето ми е блудкаво, клиенти ми се правят на важни, колегите ми изпращат стоката в Каспичан, вместо в Курило, а шофьорите по улицата до един са педераси. Прибирам се вечер в бащината къща и за здрасти големия Терминатор удря шамар на малкия, той ревва и се тръшка на шкафа върху лаптопа ми. Или в прилив на синовна обич лепва шоколад на сакото ми, докато батко му ми пойказва цицината заради която са го водели в Пирогов. От очите и ушите ми отначало леко а после по- силно, излиза огън и пушек на кълба. А Бейби отгоре през гъстия дим гледа и се мръщи с вид невъзмутим.
Друго е, като ми каже "Здраси, Мило!"
Опора на семейството в дни на бури е този,Dark Angel написа:оная с разказа е мама мияВ хаоса от разпад на ценности, беззаконие, насилие, недоимък, страх за утрешния ден очакванията към нея не се промениха, напротив - каквото и да се случи в семейството и особено с детето, цялата отговорност продължава да се стоварва върху нея, защото ТЯ трябва да бъде силната при всички обстоятелства...
който се чувства силен и уравновесен в момента - майка, баща, баба, внуче - това са подробности - екипът е важен.
да.Dark Angel написа:
и в спокойни, и в бурни дни. тя.
той: има само едно задължение - да я обича. точка.
just perfect
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ъв корс, дарлинг, ъв корс.Dark Angel написа:оная с разказа е мама мияВ хаоса от разпад на ценности, беззаконие, насилие, недоимък, страх за утрешния ден очакванията към нея не се промениха, напротив - каквото и да се случи в семейството и особено с детето, цялата отговорност продължава да се стоварва върху нея, защото ТЯ трябва да бъде силната при всички обстоятелства...
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
А гръбнакът служи да не ти изпадне главата в гащите, според един гениален узбек:rotfl24:Stranniche написа:Майка ми казва, че мъжът може да е глава на семейството, но жената е шията.
Шията крепи главата и освен това накъдето се завърти, натам и...
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Как се обича по задължение...bead_ написа:да.Dark Angel написа:
Задължително! Как иначе!?vyara написа:Как се обича по задължение...
Remmivs написа:Задължително! Как иначе!?vyara написа:Как се обича по задължение...
just perfect
опрян пистолет 9 мм...Remmivs написа:Задължително! Как иначе!?vyara написа:Как се обича по задължение...
примерно.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ееее, умното си е умно:blum:ELBI написа:опрян пистолет 9 мм...Remmivs написа:Задължително! Как иначе!?vyara написа:Как се обича по задължение...
примерно.
just perfect
Да бе, а парите кой ще ги внася?!...bead_ написа:да.Dark Angel написа:
той като обича... на колене ще й се моли да ги приеме...Амаранта написа:
Да бе, а парите кой ще ги внася?!...:rotfl24:
just perfect