Още от времето на Гей Юлий Цезар.Green Light написа:
Всички велики хора все опел астра са имали
Чудя се
-
Дядо Капинчо
Re: Чудя се
- Глас в пустиня
Първо - честито и безаварийно, пълен резервоар и твърд асфал под гумите!Кент написа:
ми щото не мога да карам бе:rotfl24: зех книжка преди 4 години и тъкмо се понаучих и се начупих тогава и сега пак отначало:mad:
Второ - точно заради това взех на щерката едно Сузи - сузуки суйфт 4WD, е спънато е малко, не набира с ряз от 0до 100, но пък неможе да забоксува или да повлече, а това е предимство.
еми аз нали съм багрянородниGreen Light написа:Всички велики хора все опел астра са ималиКент написа: а не съм дорасъл до високопроходим още, тогава като питах теоретично просто се изхвърлих явно:shy:
зех си читава малка астра без гнилочи която ако оцелее/м/ може да се лифтне малко и да върши идеална работа
червена е
кърваво:rotfl24:
в сми ...
тва ми означавава малкото име:rotfl24:
роден в багри и си го теглят багрите:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Честит ти опел!Кент написа: а не съм дорасъл до високопроходим още, тогава като питах теоретично просто се изхвърлих явно:shy:
зех си читава малка астра без гнилочи която ако оцелее/м/ може да се лифтне малко и да върши идеална работа
червена е
кърваво:rotfl24:
Следващия да е високопроходим, и да е скоро.
Абе багрянороден не значеше ли нещо различно от василевс?Кент написа: еми аз нали съм багрянородни
в сми ...
Panta rhei...
в интерес на истината не се вълнувам от червения цвятМнемозина написа:Абе багрянороден не значеше ли нещо различно от василевс?Кент написа: еми аз нали съм багрянородни
в сми ...
като други достолепни клубари да речем:rotfl24:
бих предпочел автомобила да е невидим
като елфически плащ
или поне на първо време,
че да не Омират колегите от смях
ама тва са необоснованите ми претенции:rotfl24:
-
Дядо Капинчо
Баааа маааму кви думички знаете. Върнахте ме в първи клас.Мнемозина написа:
Абе багрянороден не значеше ли нещо различно от василевс?
Абе да ти е здрава количката и да ви вози добре и да не бърка пътя.Кент написа:в интерес на истината не се вълнувам от червения цвятМнемозина написа:Абе багрянороден не значеше ли нещо различно от василевс?Кент написа: еми аз нали съм багрянородни
в сми ...
като елфически плащ
или поне на първо време,
Ама аз за името питах.
Защото имам спомен, че "багрянороден" е бил наследник на василевса, който се е родил преди баща му да се качи на трона.
Panta rhei...
дада почти така, току що прочетох за Василий ВториМнемозина написа:Абе да ти е здрава количката и да ви вози добре и да не бърка пътя.Кент написа:в интерес на истината не се вълнувам от червения цвятМнемозина написа:Абе багрянороден не значеше ли нещо различно от василевс?Кент написа: еми аз нали съм багрянородни
в сми ...
като елфически плащ
или поне на първо време,
Ама аз за името питах.
Защото имам спомен, че "багрянороден" е бил наследник на василевса, който се е родил преди баща му да се качи на трона.
"родЕн син на вече царстващ император"
тоя ли беше известен с едно нелицеприятно прозвище бе:rotfl24:
чак страх ме хваща:shy:
да взема да я карам само в Румъния и Сърбия или аброуд въобще....
А той багрянороден ли е, щом е син на вече царстващ император?Кент написа:дада почти така, току що прочетох за Василий ВториМнемозина написа: Абе да ти е здрава количката и да ви вози добре и да не бърка пътя.
Ама аз за името питах.
"родЕн син на вече царстващ император"
да взема да я карам само в Румъния и Сърбия или аброуд въобще....:rotfl24:
Сигурно може и в Гърция.
Panta rhei...
е, сега да не правим списъци и анкетиКент написа: еми аз нали съм багрянородни
...
но не за да се наредя до тебе го пиша, а защото се сетих, че този термин не ми бе познат до преди 3 години (колкото и да знае човек, винаги има още много повече да учи)...
А и хората рядко го употребяват...
Такива ми ти работи
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
поздравления!esti написа:Поздравления за всички постигнали успех!
Аз вече се похвалих, че синчето се класира за републиканско, затова няма да се повтарям.
Всъщност....повторих се.
дано във вашия спорт няма толкова наранявания!

- snowprincess
честито, Кенте!Кент написа:
аз ходих да си купувам кола в неделя я харесах днеска за четери часа я купих тъй че скоро може да се преместя или в затвора той е до нас или при свети петър:rotfl24: от там ще пускам кофти теми
а забравих да питам стария собственик, стандартните аларми от колко разстояние действат от дистанционното:shy:
безаварийно каране!
ПП от доста далечно разстояние действа дистанционното, спокойно от 5-я етаж отварям и затварям колата или като забравя къде съм я паркирала я карам да ми свирне:lol:

Благодаря.snowprincess написа: поздравления!
дано във вашия спорт няма толкова наранявания!
Май няма чак такива, като във вашия, но контузии са възможни във всеки спорт.
Дано им се разминават.
той. Роден в Македония. Така се е казвала областта около днешен Одрин в онези години.Кент написа:"родЕн син на вече царстващ император"
...
Между другото, когато Крум се "разхожда" в околностите на Цариград след него не остават живи хора и читави земи...
историята е една поредица от кланета, грабежи, изнасилвания, интриги, подлости, предателства...
най-забавното е, че това се оказва изключение при пътешествията на скъпоценната флота на Джън Хъ
изобщо световната история е пълна и с изключения (за жалост гадостите и мащабните насилия са много по-чести).
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.