ехааааа, още месец и идват празници

Все същите
Аватар
Dark Angel

ехааааа, още месец и идват празници

Мнение от Dark Angel »

живот и здраве ще се напразнуваме 8)

днес минах покрай едни украсени елхички и ми се прииска да идват по-бързо празниците
І

Re: ехааааа, още месец и идват празници

Мнение от І »

Dark написа:живот и здраве ще се напразнуваме 8)

и ми се прииска да идват по-бързо празниците
Аре по-бавничко а! :twisted: Че не ми се работи ама хич.
Предпочитам бос и бременен пред печката...взе да ми харесва и сигурно ще прогледам и сериали. :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

МЪЖжжж написа:

и ми се прииска да идват по-бързо празниците
Аре по-бавничко а! :twisted: Че не ми се работи ама хич.
Предпочитам бос и бременен пред печката...взе да ми харесва и сигурно ще прогледам и сериали. :lol:
колко ти остава бос и бременен?

пък аз просто искам празници да си довършим ремонта :? почти всичко правим сами и вечер кое по-напред - децата, ежедневните домакински неща, малко да се видим и кажем по 5 приказки...пък и ще свърши съботно/неделния курс на мъж ми.

празници=време :)

живот и здраве ще го ударим на живот 8)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

днес минах покрай едни украсени елхички и ми се прииска да идват по-бързо празниците
А ние тази година май ще останем "на сухо". :mad:
В последния момент ни "щракнаха" виличката, дето всяка година си я взимаме по това време и правим... абе... як купон!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

сър Айвънхоу написа: А ние тази година май ще останем "на сухо". :mad:
В последния момент ни "щракнаха" виличката, дето всяка година си я взимаме по това време и правим... абе... як купон!
място за празненство винаги ще се намери - само желание да има :)

ПП / мда, а ние вървим към празненство у нас или в приятели....
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Dark написа:

Желание има! И ще намерим къде... Ама защо става така в последно време, че като се прибере човек от морето и трябва да търси вече място за Коледа и Нова година?:wink:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа:

Аз пък най-обичам по Коледните празници да си стоя вкъщи.. Да се излежавам, да изгледам всички коледни филми, да украсим, да наготвим хиляда манджи, да запалим свещите и лампичките и ... да сме край масата. Има нещо толкова топло и уютно в този празник... А като правило на третия ден ходим при свекитата.

Ако земе и сняг да навали, ще е чудно. Че баткото вече има сноуборд за РД и сега само чака Витоша да побелее:lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа: Аз пък най-обичам по Коледните празници да си стоя вкъщи.. Да се излежавам, да изгледам всички коледни филми, да украсим, да наготвим хиляда манджи, да запалим свещите и лампичките и ... да сме край масата. Има нещо толкова топло и уютно в този празник... А като правило на третия ден ходим при свекитата.

Ако земе и сняг да навали, ще е чудно. Че баткото вече има сноуборд за РД и сега само чака Витоша да побелее:lol:
живот и здраве на 22-ри сутринта с децата ще украсяваме, ще печем сладки за цялата къща да замирише на хубаво, после ще изпечем домашен хляб, за да мирише още по хубаво ще си играят, ще се мотаме, ще ходим на театър, на гости, на вън....ехааааа
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Трябва да си призная, че напоследък пропускам насладата от приближаването на тези празници:(. Обикновенно съм на работа или преди или след или на самият ден. Всичко идва на куп, за минута и отминава. :(
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Niya написа: Трябва да си призная, че напоследък пропускам насладата от приближаването на тези празници:(. Обикновенно съм на работа или преди или след или на самият ден. Всичко идва на куп, за минута и отминава. :(
Разказвала съм преди, но за теб пак, че си новичка:lol:
Ама съвсем набързо...
Най-прекрасният ми спомен е от една Коледа, когато, след пазаруване на най-необходимото, осъмнахме с 10 лв. А не бяхме купили подарък на детето (още беше едно). Решихме, че ще минем без елха. Извадихме играчките, украсихме къщата - лампи, цветя... Имахме боб, леща и питка. За 5 лева му купихме един сребърен пръстен. Не съм го виждала да се радва така... Вечерта, тримата, завити на спалнята гледахме един филм за Принца на Египет. Беше толкова хубаво, толкова сладко-тъжно, че и сега като го разказвам нещо ме хваща за гърлото (пусто нали не мога да плача).

След празниците всичко се оправи, дойдоха пари и т.н. Следващите Коледи и ние като теб - все бързане, все препускане. До миналата година... Тогава сякаш за първи път от онази Коледа усетих т.нар. коледен дух. Сякаш се върнах от дълго пътешествие отново у дома....

Магия!
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

Мнение от БОЙКО БОРИСОВ »

Абе хубаво е че ще почиваме по коледа за друго не се сещам. Все някаква лудница е по празниците и повече отегчение и умора усещам отколкото радост. Може пък тази година да е различно, знам ли.
annonymus

Мнение от annonymus »

Къде ги видя? Аз маам гащи из Сф-то - никъде нищо и ми едно криво и псувам Бойко, че и миналата година ни остави без украса. Аз май няма много да почивам, ама искам светлинки по улиците и пищящи лампички и всичките му там Коледни клишета, че без тях едно сиво, мрачно... Ама ако си видяла елхички - има надежда...:)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

pocti_bezobidna написа: Къде ги видя? Аз маам гащи из Сф-то - никъде нищо и ми едно криво и псувам Бойко, че и миналата година ни остави без украса. Аз май няма много да почивам, ама искам светлинки по улиците и пищящи лампички и всичките му там Коледни клишета, че без тях едно сиво, мрачно... Ама ако си видяла елхички - има надежда...:)
кафе Лавацца на Витошка /до МакДоналдса на Алабин/ отвън има много украсени елхички
annonymus

Мнение от annonymus »

Dark написа:
pocti_bezobidna написа: Къде ги видя? Аз маам гащи из Сф-то - никъде нищо и ми едно криво и псувам Бойко, че и миналата година ни остави без украса. Аз май няма много да почивам, ама искам светлинки по улиците и пищящи лампички и всичките му там Коледни клишета, че без тях едно сиво, мрачно... Ама ако си видяла елхички - има надежда...:)
кафе Лавацца на Витошка /до МакДоналдса на Алабин/ отвън има много украсени елхички
Те сигурно са си на кафенето. Е - поне от магазините и кафенената няма да се посрамят.
Ама така ми се искат големи осветени елхи по градинките!
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: Ама така ми се искат големи осветени елхи по градинките!
Eй такива ли???
Изображение

Това е от миналата Коледа - градинката пред "Народния театър":D
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

pocti_bezobidna написа:
Те сигурно са си на кафенето. Е - поне от магазините и кафенената няма да се посрамят.
Ама така ми се искат големи осветени елхи по градинките!
да. на Лавацата са

и МОЛ-овете ще са украсени предполагам

жалко че София Ленд е затворено, хбаво място за ходене по празници :(

Патиланци ще е фул
Публикувай отговор