ехааааа, още месец и идват празници
- Dark Angel
ехааааа, още месец и идват празници
живот и здраве ще се напразнуваме 8)
днес минах покрай едни украсени елхички и ми се прииска да идват по-бързо празниците
днес минах покрай едни украсени елхички и ми се прииска да идват по-бързо празниците
Re: ехааааа, още месец и идват празници
Аре по-бавничко а!Dark написа:живот и здраве ще се напразнуваме 8)
и ми се прииска да идват по-бързо празниците
Предпочитам бос и бременен пред печката...взе да ми харесва и сигурно ще прогледам и сериали.
- Dark Angel
колко ти остава бос и бременен?МЪЖжжж написа:Аре по-бавничко а!Dark написа:живот и здраве ще се напразнуваме 8)
и ми се прииска да идват по-бързо празницитеЧе не ми се работи ама хич.
Предпочитам бос и бременен пред печката...взе да ми харесва и сигурно ще прогледам и сериали.
пък аз просто искам празници да си довършим ремонта
празници=време :)
живот и здраве ще го ударим на живот 8)
- сър Айвънхоу
А ние тази година май ще останем "на сухо".Dark написа:живот и здраве ще се напразнуваме 8)
В последния момент ни "щракнаха" виличката, дето всяка година си я взимаме по това време и правим... абе... як купон!
- Dark Angel
място за празненство винаги ще се намери - само желание да има :)сър Айвънхоу написа: А ние тази година май ще останем "на сухо".
В последния момент ни "щракнаха" виличката, дето всяка година си я взимаме по това време и правим... абе... як купон!
ПП / мда, а ние вървим към празненство у нас или в приятели....
- сър Айвънхоу
Желание има! И ще намерим къде... Ама защо става така в последно време, че като се прибере човек от морето и трябва да търси вече място за Коледа и Нова година?Dark написа:място за празненство винаги ще се намери - само желание да има :)сър Айвънхоу написа: А ние тази година май ще останем "на сухо".
Аз пък най-обичам по Коледните празници да си стоя вкъщи.. Да се излежавам, да изгледам всички коледни филми, да украсим, да наготвим хиляда манджи, да запалим свещите и лампичките и ... да сме край масата. Има нещо толкова топло и уютно в този празник... А като правило на третия ден ходим при свекитата.Dark написа:място за празненство винаги ще се намери - само желание да има :)сър Айвънхоу написа: А ние тази година май ще останем "на сухо".
Ако земе и сняг да навали, ще е чудно. Че баткото вече има сноуборд за РД и сега само чака Витоша да побелее:lol:
- Dark Angel
живот и здраве на 22-ри сутринта с децата ще украсяваме, ще печем сладки за цялата къща да замирише на хубаво, после ще изпечем домашен хляб, за да мирише още по хубаво ще си играят, ще се мотаме, ще ходим на театър, на гости, на вън....ехааааа4avdar4e написа: Аз пък най-обичам по Коледните празници да си стоя вкъщи.. Да се излежавам, да изгледам всички коледни филми, да украсим, да наготвим хиляда манджи, да запалим свещите и лампичките и ... да сме край масата. Има нещо толкова топло и уютно в този празник... А като правило на третия ден ходим при свекитата.
Ако земе и сняг да навали, ще е чудно. Че баткото вече има сноуборд за РД и сега само чака Витоша да побелее:lol:
Трябва да си призная, че напоследък пропускам насладата от приближаването на тези празници:(. Обикновенно съм на работа или преди или след или на самият ден. Всичко идва на куп, за минута и отминава.Dark написа:живот и здраве ще се напразнуваме 8)
Разказвала съм преди, но за теб пак, че си новичка:lol:Niya написа: Трябва да си призная, че напоследък пропускам насладата от приближаването на тези празници:(. Обикновенно съм на работа или преди или след или на самият ден. Всичко идва на куп, за минута и отминава.
Ама съвсем набързо...
Най-прекрасният ми спомен е от една Коледа, когато, след пазаруване на най-необходимото, осъмнахме с 10 лв. А не бяхме купили подарък на детето (още беше едно). Решихме, че ще минем без елха. Извадихме играчките, украсихме къщата - лампи, цветя... Имахме боб, леща и питка. За 5 лева му купихме един сребърен пръстен. Не съм го виждала да се радва така... Вечерта, тримата, завити на спалнята гледахме един филм за Принца на Египет. Беше толкова хубаво, толкова сладко-тъжно, че и сега като го разказвам нещо ме хваща за гърлото (пусто нали не мога да плача).
След празниците всичко се оправи, дойдоха пари и т.н. Следващите Коледи и ние като теб - все бързане, все препускане. До миналата година... Тогава сякаш за първи път от онази Коледа усетих т.нар. коледен дух. Сякаш се върнах от дълго пътешествие отново у дома....
Магия!
- БОЙКО БОРИСОВ
Къде ги видя? Аз маам гащи из Сф-то - никъде нищо и ми едно криво и псувам Бойко, че и миналата година ни остави без украса. Аз май няма много да почивам, ама искам светлинки по улиците и пищящи лампички и всичките му там Коледни клишета, че без тях едно сиво, мрачно... Ама ако си видяла елхички - има надежда...:)Dark написа:живот и здраве ще се напразнуваме 8)
- Dark Angel
кафе Лавацца на Витошка /до МакДоналдса на Алабин/ отвън има много украсени елхичкиpocti_bezobidna написа: Къде ги видя? Аз маам гащи из Сф-то - никъде нищо и ми едно криво и псувам Бойко, че и миналата година ни остави без украса. Аз май няма много да почивам, ама искам светлинки по улиците и пищящи лампички и всичките му там Коледни клишета, че без тях едно сиво, мрачно... Ама ако си видяла елхички - има надежда...:)
Те сигурно са си на кафенето. Е - поне от магазините и кафенената няма да се посрамят.Dark написа:кафе Лавацца на Витошка /до МакДоналдса на Алабин/ отвън има много украсени елхичкиpocti_bezobidna написа: Къде ги видя? Аз маам гащи из Сф-то - никъде нищо и ми едно криво и псувам Бойко, че и миналата година ни остави без украса. Аз май няма много да почивам, ама искам светлинки по улиците и пищящи лампички и всичките му там Коледни клишета, че без тях едно сиво, мрачно... Ама ако си видяла елхички - има надежда...:)
Ама така ми се искат големи осветени елхи по градинките!
Eй такива ли???pocti_bezobidna написа: Ама така ми се искат големи осветени елхи по градинките!
Това е от миналата Коледа - градинката пред "Народния театър":D
- Dark Angel
да. на Лавацата саpocti_bezobidna написа:
Те сигурно са си на кафенето. Е - поне от магазините и кафенената няма да се посрамят.
Ама така ми се искат големи осветени елхи по градинките!
и МОЛ-овете ще са украсени предполагам
жалко че София Ленд е затворено, хбаво място за ходене по празници
Патиланци ще е фул