Извинявай че се смея, но просто няма как!
Ебати и ситуацията латинска! Една пикла ще ви разгони фемилито по най-тънкия начин.

Освен децата от първия брак, "втората" ще бъде силно мразена и от твойте/ваще деца, респективно и чичото, детенце което няма вина за нищо ще бъде отхвърлено, мразено и изолирано от най-близките си с които един ден, рано или късно ще остане само на тоя свят. А, не е далече момента кагото и брат с брат ще престанат да контактуват тъкмо поради тая причина.
Честито - мъжът ти, образно казано, се е насадил на пачи яйца!:lol:
Имаш още малко време до довечера, за да си ги разясните тия неща и да излезете със единно мнение - радикална промяна на мероприятието/празника - възрастните празнуват отделно в различен ден, децата празнуват отделно, заедно, всички без присъствие на старухи, сами, контролирани единствено и само от теб и мъжът ти.
Другото са али-бали. Това ти го казва човек който е бил изолиран тъкмо поради подобни причини - лош, невъзпитан, слаб ученик който влияе лошо на децата ни и те(братовчедите ми) не биваше да се събират и контактуват с мен. Сега след много години вуйчо ми си дава сметка за простотиите които е правил(не дойде дори и на сватбата ми) и много се уважаваме, но горчилката си остава.