Ми доктор Димков бе, кво се хилите.Амаранта написа:
:rotfl24::rotfl24:
Това къде се практикува?:rotfl24:
Медицински въпрос. Просташки!
Re: Медицински въпрос. Просташки!
То отдавна е основано.ELBI написа:шъ основаваме тайно дружество?Set написа:Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
Имаш данни за пристрастени?
Чудя се само кога ще се влеем в неговите редици
Memento mori.
дано не искат препоръки :)Set написа:То отдавна е основано.ELBI написа:шъ основаваме тайно дружество?Set написа:Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Те там препоръките ги снемат собственоръчно на входа:rotfl24:ELBI написа:дано не искат препоръки :)Set написа:То отдавна е основано.ELBI написа:шъ основаваме тайно дружество?Set написа:Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
Memento mori.
според описания от ести начин? Баси...Set написа:Те там препоръките ги снемат собственоръчно на входа:rotfl24:ELBI написа:дано не искат препоръки :)Set написа:То отдавна е основано.ELBI написа:шъ основаваме тайно дружество?Set написа:Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
да се целуваме със Сет? Уважавам го, но ... Рем - отивай да си пишеш пачоветеRemmivs написа:аре пак започнахте строителството на вавилонските кули от цитати
и няма нужда никой да обърква езиците ви (освен ако сами не си ги уплитате в целувки примерно) щото за да прочета края трябва да забравя началото и обратното
Зависи през кой вход пробвашELBI написа:според описания от ести начин? Баси...Set написа:Те там препоръките ги снемат собственоръчно на входа:rotfl24:ELBI написа:дано не искат препоръки :)Set написа:То отдавна е основано.ELBI написа:шъ основаваме тайно дружество?Set написа:Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
Memento mori.
и за мъжете ли има алтернативни входове?Set написа:Зависи през кой вход пробвашELBI написа:според описания от ести начин? Баси...Set написа:Те там препоръките ги снемат собственоръчно на входа:rotfl24:ELBI написа:дано не искат препоръки :)Set написа:То отдавна е основано.ELBI написа:шъ основаваме тайно дружество?Set написа:Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
И тайни!:shy::rotfl24:ELBI написа:и за мъжете ли има алтернативни входове?Set написа:Зависи през кой вход пробвашELBI написа:според описания от ести начин? Баси...Set написа:Те там препоръките ги снемат собственоръчно на входа:rotfl24:ELBI написа:дано не искат препоръки :)Set написа:То отдавна е основано.ELBI написа:шъ основаваме тайно дружество?Set написа:Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
Memento mori.
Ох...нещо не мога да намеря цитатите.ELBI написа:и за мъжете ли има алтернативни входове?Set написа:Зависи през кой вход пробвашELBI написа:според описания от ести начин? Баси...Set написа:Те там препоръките ги снемат собственоръчно на входа:rotfl24:ELBI написа:дано не искат препоръки :)Set написа:То отдавна е основано.ELBI написа:шъ основаваме тайно дружество?Set написа:Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
Рем помагай!
шифрирани? охранявани?Set написа:И тайни!:shy::rotfl24:ELBI написа:и за мъжете ли има алтернативни входове?Set написа:Зависи през кой вход пробвашELBI написа:според описания от ести начин? Баси...Set написа:Те там препоръките ги снемат собственоръчно на входа:rotfl24:ELBI написа:дано не искат препоръки :)Set написа:То отдавна е основано.ELBI написа:шъ основаваме тайно дружество?Set написа:Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
Тъмни. Де слънце не огрява:shy:ELBI написа:шифрирани? охранявани?Set написа:И тайни!:shy::rotfl24:ELBI написа:и за мъжете ли има алтернативни входове?Set написа:Зависи през кой вход пробвашELBI написа:според описания от ести начин? Баси...Set написа:Те там препоръките ги снемат собственоръчно на входа:rotfl24:ELBI написа:дано не искат препоръки :)Set написа:То отдавна е основано.ELBI написа:шъ основаваме тайно дружество?Set написа:Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
Memento mori.
с такова местонахождение?Set написа:Тъмни. Де слънце не огрява:shy:ELBI написа:шифрирани? охранявани?Set написа:И тайни!:shy::rotfl24:ELBI написа:и за мъжете ли има алтернативни входове?Set написа:Зависи през кой вход пробвашELBI написа:според описания от ести начин? Баси...Set написа:Те там препоръките ги снемат собственоръчно на входа:rotfl24:ELBI написа:дано не искат препоръки :)Set написа:То отдавна е основано.ELBI написа:шъ основаваме тайно дружество?Set написа:Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
затворих за малко очи и ви видях така...Set написа:Ти не знаеш кво е дразнене брат миRemmivs написа:опитвате се да ми дразните ли що ли
ма съм дебелокож
Пък и си от мойте. Иде ме да те млясна (е те така) ама няма да го направя. Тез тука зема да си помислят нещо:rotfl24:
Баш!Remmivs написа:Set написа:Ти не знаеш кво е дразнене брат ми
Пък и си от мойте. Иде ме да те млясна (е те така) ама няма да го направя. Тез тука зема да си помислят нещо:rotfl24:
Дай да видим какво можем да направим за простатите си. Остави ги тез простаци!
Нали за такова дразнене ми говориш...
Memento mori.
Абе препоръчайте ми някоя хубава кола маска - за чувствителна кожа ако може.Set написа:Баш!Remmivs написа:Set написа:Ти не знаеш кво е дразнене брат ми
За ---ъгълника ли:shy::rotfl24:esti написа:Абе препоръчайте ми някоя хубава кола маска - за чувствителна кожа ако може.Set написа:Баш!Remmivs написа:Set написа:Ти не знаеш кво е дразнене брат ми
Memento mori.
Това са напрао луксозни "медицински услуги".Set написа:Абе тъй като сме хора на възраст....
Време ли е вече да се замисляме (ние мъжете) за масаж на простатата:rotfl24:
И ако да - как да се лекуваме от пристрастяване към процедурата?:lol:
Ей, сега тръгвам при джипито ми. Абцес на един от пръстите на ръката. Ку го цепне, шъ ревъ. Даже предварително ми се реве.
Мъ пъ и кви джипита има - не могат да лекуват ни по кю, ни по скайп, ни по телефон!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Не дърт мръсник, ами пошъл дядка.esti написа:И се чудиш после що ти викат дърт мръсник!Капинчо написа:Да те мина с език. Като шкурка ми е.esti написа:Абе препоръчайте ми някоя хубава кола маска - за чувствителна кожа ако може.
"Да те мина с език" звучи добре. Но "като шкурка" вече разваля усещането.