Медицински въпрос. Просташки!

Все същите
esti

Мнение от esti »

vyara написа: Не дърт мръсник, ами пошъл дядка. :lol: Не научихте терминологията.
"Да те мина с език" звучи добре. Но "като шкурка" вече разваля усещането. :blum:
:lol:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

esti написа:
Set написа:
Ние още не сме започнали:shy:
Само ви моля, като свършите да не се хвалите тук. Няма да го преживея. :rotfl24:
:lol:
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

esti написа:
Set написа:
На наще години доктор Димков препоръчва...:rotfl24:
Разтриването става силно, подред с всички пръсти - палец, показател и т.н. След като се изредят всички пръсти, разтриването продължава с показалеца и средния пръст заедно. След което с трите пръста (показалец, среден и безименен) леко се поглажда ухото отгоре надолу, казвайки: Аз съм здрав, бодър, богат." През това време другата ръка е сложена с длан върху кръста. Прави се три пъти с едната ръка и три пъти с другата. Завършва с леко подръпване надолната месеста част на ухото, с палеца и показалеца. При трудности в живота, се казва силна мантра за защита, която е следната: "Най-свят, най-свят, най-свят е Господ Бог на небесните сили." Повтаря се три пъти - може и без презерватив. :lol:
шъ мъ уморите :rotfl24:
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

esti написа:
Капинчо написа:
esti написа:Абе препоръчайте ми някоя хубава кола маска - за чувствителна кожа ако може. :lol:
Да те мина с език. Като шкурка ми е.:lol:
И се чудиш после що ти викат дърт мръсник! :mad:
Добре де, мръсник иди-дойди (макар, че и двамата ще сме къпани), ама дърт кво общо има?
Публикувай отговор