Муха-лайнарка

Все същите
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:
majemela4ka написа:
кой е ездачът с червеното сетре?
Трябва да питам щерката като се върне от базата. Целта ми не бяха определени участници. Просто се опитах да хвана летежа на коня. Трудно е, защото апаратът ми е цифров и всъщност снима по-късно от натискане на копчето, та се опитвах да нацеля момента. Това са ми сполучливите кадри. Имам и такива, на които е само препятствието.:lol:

ПП Един от турците е, ама не знаем кой точно.

:lol: цялото препятствие ли поне...

ПП
Някой да знае как се казва този червен цвят? С полиграфия някой ... английско червено май? Офф-топик, ама то не ми трябва много..инфото.. Пък и може да знаете
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Semiramis написа:
Бъзикай се ти. Първо трябва да наглася зума, после натискам полубутон за да фокусирам препятствието, с дясното око през апарата държа препятствието, а с лявото дебна коня докъде е стигнал и накрая се мъча да уцеля колко преди да скочи да донатисна копчето та да го хвана като е над препятствието. Мхм.:cool:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:
Semiramis написа:
Бъзикай се ти. Първо трябва да наглася зума, после натискам полубутон за да фокусирам препятствието, с дясното око през апарата държа препятствието, а с лявото дебна коня докъде е стигнал и накрая се мъча да уцеля колко преди да скочи да донатисна копчето та да го хвана като е над препятствието. Мхм.:cool:
разсмя ме само ... :shy:
това зумове и подобни ми е като рутерите и хъбовете
и апарат ми подариха, щото се оправдах че нямам и пак..
иначе много се кефя на хора, които снимат, а на професионалистите -още повече
сега сложих на десктопа капките на Баба Яга - голям кеф... :cool:
ей така - крада си от вашите темички и си редувам.

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Semiramis написа: това зумове и подобни ми е като рутерите и хъбовете
Начи зума не е оня треньора на Левски ли беше, на ЦСКА ли, на националния ли.

Тва е едно копче, като го натиснеш и на апарата ми става обектива - издължава се и ти приближава далечните предмети.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:
Semiramis написа: това зумове и подобни ми е като рутерите и хъбовете
Начи зума не е оня треньора на Левски ли беше, на ЦСКА ли, на националния ли.

Тва е едно копче, като го натиснеш и на апарата ми става обектива - издължава се и ти приближава далечните предмети.

че е копче - знам..даже понякога е бутонче само...ама като не го ползвам...
местя се в друга тема, че в тая съм не намясто

а...тоя, зума, и него съм го чувала...ама..само до там сме с него :lol:

Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Капинчо написа:
Semiramis написа:
Гледам че разбираш от зум-ове разни, би трябвало да знаеш, че до зум-а има идно копче - серийна снимка се казва, тия моменти с него се хващат. Пуска ги на откоси в серия по три, пет или до безкрайност(до запълване на картата).
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Кент написа:Изображение

с Яга сме си плюли в обективищата:rotfl24: тва е от преди няколко дни:grin:
баси еротичната снимка!!!
just perfect
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

bead_ написа: баси еротичната снимка!!!
ама скандалите със шефа ти май ти действат разгонващо на другия ден, м? :rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
Кент написа:Изображение

с Яга сме си плюли в обективищата:rotfl24: тва е от преди няколко дни:grin:
лезбиецът като влезе тук ще каже същото...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

БоЕВ написа:. Пуска ги на откоси в серия по три, пет или до безкрайност(до запълване на картата).
да-да. още по зле става: http://good-times.webshots.com/photo/26 ... 3432TqMrNr
http://good-times.webshots.com/photo/24 ... 3432lCqRgA
just perfect
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

БоЕВ написа:
Гледам че разбираш от зум-ове разни, би трябвало да знаеш, че до зум-а има идно копче - серийна снимка се казва, тия моменти с него се хващат. Пуска ги на откоси в серия по три, пет или до безкрайност(до запълване на картата).
Проблемът на серийните снимки е, че са с много малка разделителна способност - ниско качество.
Аватар
Глас в пустиня

Нямах предства, че серийната снимка създава такива трудности и проблеми!:shocked:

Ей тая хубавица например:

Изображение

Съм я снимал когато се нерви - лае.
Серия от три снимки - експеримент.

Изображение

Изображение

Изображение

Размазването идва от ниската скорост и бързото движение на гадинката.
Всичко друго което се иска от апарата е ОК - дори и разделителната способност - 5МП.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

БоЕВ написа:Нямах предства, че серийната снимка създава такива трудности и проблеми!:shocked:
Ами забелязах, че когато правя една снимка, тя е над 2МВ, а като направя "откос" от 15 снимки, те са по около 250КВ. Не съм го разследвал това много, просто реших, че при серийното снимане не успява толкова бързо да качи снимките от матрицата в паметта и съответно ги прави с по-малък обем.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

bead_ написа:
Не знам дали е еротична, ама ми се приисква да оближа капките. Всъщност ти как прецени, че е еротична в този ракурс? Да не би нещо, а?
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

това е розата на Жена ми
е само част:lol:
Последно промяна от Kent на 17.06.08, 15:09, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Капинчо написа:
bead_ написа:
Не знам дали е еротична, ама ми се приисква да оближа капките. Всъщност ти как прецени, че е еротична в този ракурс? Да не би нещо, а?
сам си си отговорил
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

Капинчо написа:
БоЕВ написа:Нямах предства, че серийната снимка създава такива трудности и проблеми!:shocked:
Ами забелязах, че когато правя една снимка, тя е над 2МВ, а като направя "откос" от 15 снимки, те са по около 250КВ. Не съм го разследвал това много, просто реших, че при серийното снимане не успява толкова бързо да качи снимките от матрицата в паметта и съответно ги прави с по-малък обем.
Нямам представа! :dunno:

Може би, ако печаташ билборд ще има някакво значение, иначе в нет-а ограниченията са от 150 до 200КВ.

пп Става въпрос за фотографските сайтове.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

БоЕВ написа: Може би, ако печаташ билборд ще има някакво значение, иначе в нет-а ограниченията са от 150 до 200КВ.

Ма аз не смимам за нета. Нито ставам за конкурс. Просто ми се иска да измъкна максимума от комбинацията качествен фотоапарат и некадърен фотограф.

Абе с тази цифровизация се губи стойността на снимките. Едно време 5 снимки за цял живот и ги къташ като богатство. Сега по 10 кадъра в една поза, уж да се извади най-добрия, а после ти свиди или те мързи да ги изтриеш и остават всички в архива. Да не говорим, че ми свиди или ме мързи да разпечатвам на хартия или поне да ги подредя в компютъра. Абе многотията не е на хубаво.
Аватар
Баба Яга

:))

Мнение от Баба Яга »

Тази вечер залезът е много романтичен. На всички 3о4овци красиви преживявания.:lol:

Изображение
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Аватар
vyara

Re: :))

Мнение от vyara »

Баба Яга написа:Тази вечер залезът е много романтичен. На всички 3о4овци красиви преживявания.:lol:

Изображение
Малиии... :shocked:
Бравос!
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Баба Яга написа:Тази вечер залезът е много романтичен. На всички 3о4овци красиви преживявания.:lol:
:blink: неестествено красив
уау

Аватар
Глас в пустиня

Капинчо написа:
БоЕВ написа: Може би, ако печаташ билборд ще има някакво значение, иначе в нет-а ограниченията са от 150 до 200КВ.

Ма аз не смимам за нета. Нито ставам за конкурс. Просто ми се иска да измъкна максимума от комбинацията качествен фотоапарат и некадърен фотограф.

Абе с тази цифровизация се губи стойността на снимките. Едно време 5 снимки за цял живот и ги къташ като богатство. Сега по 10 кадъра в една поза, уж да се извади най-добрия, а после ти свиди или те мързи да ги изтриеш и остават всички в архива. Да не говорим, че ми свиди или ме мързи да разпечатвам на хартия или поне да ги подредя в компютъра. Абе многотията не е на хубаво.
Прав си!
Мислехме едно фото, приказки-едно-друго, като ударихме калема и йок.
Няма сми - преди щракаш и вадиш 36 пози, колкото се може по бърже, за да видиш резултата, а сега гледаш на монитор, прехвърляш и пак гледаш и ако ти хареса вадиш две-три.
Аватар
Глас в пустиня

Изображение
Таман щях да те критикувам, че ни хвърляш по асмата, и...видях хълмовете отзад. Това на езерото ли е?
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:
Бравос!
Казах аз, че Ягишна ще ни отвее, ама вие не!
Спокойно можем да ходим с Кент-а да ядем пасти.:lol:
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

БоЕВ написа:

Изображение
Таман щях да те критикувам, че ни хвърляш по асмата, и...видях хълмовете отзад. Това на езерото ли е?
Това е по пътя за Константиново, след моста.:lol: или както му казват "Канала":lol:
Аватар
Глас в пустиня

Баба Яга написа:
Това е по пътя за Константиново, след моста.:lol: или както му казват "Канала":lol:
Константин не го познавам, Константиново също незнам къде се намира, но ако това е от Аспаруховият мост, значи съм познал.:lol:
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

БоЕВ написа:
vyara написа:
Бравос!
Не е вярно, харесвам ви снимките и с удоволствие ги гледам, ама не се стискайте, по честичко показвайте какво радва очите и сърцата ви, да не сте посмели да се дърпате :smackbum: и без това в последно време тук има нужда от повече радост.:lol::kiss:
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

БоЕВ написа:
Баба Яга написа:
Константин не го познавам, Константиново също незнам къде се намира, но ако това е от Аспаруховият мост, значи съм познал.:lol:
Позна от раз. :lol:
Аватар
Глас в пустиня

Баба Яга написа:
БоЕВ написа:
Баба Яга написа:
Позна от раз. :lol:
Това е заради ей тея мъненките листенца отпред, миналата година като минавах, пак там си бяха и се поклащаха лекинко на вятъра, иначе нямаше да се сетя.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Баба Яга написа:
БоЕВ написа:
vyara написа:
Бравос!
Не е вярно, харесвам ви снимките и с удоволствие ги гледам, ама не се стискайте, по честичко показвайте какво радва очите и сърцата ви, да не сте посмели да се дърпате :smackbum: и без това в последно време тук има нужда от повече радост.:lol::kiss:
Нямам време дори да умра.:lol:
Надявам се след 29-ти да ви зарадвам със снимки на римляни, траки, гладиатори...само дано не ми мине котка път.
Уреждам си даже и журналистически пропуск.:cool:
Публикувай отговор