А, баш нея ще разбера.Капинчо написа: Ти пък кво се хилкаш? Да не би зда си я разбрала, щото аз:roll:
Подсказвай де!
Ти съвсем си изкукуригал!
-
Дядо Капинчо
Твърде добре разбирам даже.Капинчо написа:Аз също се държа прилично, т.е според обстановката - не ходя с костюм на плаж и по банки на работа. Ако ме разбираш:winkw:Мнемозина написа:
Но аз винаги се държа прилично, това е непоправимо.
От тук следва логичният въпрос как ли е прилично да се разхожда човек из сънищата на хората.
Ама мен не ме интересува.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Ами според съня на сънуващия.Мнемозина написа: Твърде добре разбирам даже.
От тук следва логичният въпрос как ли е прилично да се разхожда човек из сънищата на хората.
Една жена сънува, че върви по мрачна улица през нощта. След нея върви непознат мъж. Тя ускорява крачка - той също. Тя се затичва - той също. В един момент разбира, че не може да избяга, спира и уплашено го пита:
- Защо ме преследвате?
- От де да знам, ма? Нали ти ме сънуваш.
Ми не се е държал добре, да ти кажа. Поне това "ма" е можел да го пропусне при толкова учтив въпрос.Капинчо написа:Ами според съня на сънуващия.Мнемозина написа: Твърде добре разбирам даже.
Една жена сънува, че върви по мрачна улица през нощта. След нея върви непознат мъж. Тя ускорява крачка - той също. Тя се затичва - той също. В един момент разбира, че не може да избяга, спира и уплашено го пита:
- Защо ме преследвате?
- От де да знам, ма? Нали ти ме сънуваш.
Panta rhei...
Не опитвай да го оправдаваш!bead_ написа:аз го познавам, много възпитано е момчето, ама тя го сънува, че й казва "ма", той какво е виновен?!?!?Мнемозина написа:
Ми не се е държал добре, да ти кажа. Поне това "ма" е можел да го пропусне при толкова учтив въпрос.
Виновен е! Не може да се държи така в сънищата на хората.
Възмутена съм до дъното на душата си...
Panta rhei...
Капинчо ли, не разбрах...Мнемозина написа:Не опитвай да го оправдаваш!bead_ написа:аз го познавам, много възпитано е момчето, ама тя го сънува, че й казва "ма", той какво е виновен?!?!?Мнемозина написа:
Ми не се е държал добре, да ти кажа. Поне това "ма" е можел да го пропусне при толкова учтив въпрос.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
ох!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Semiramis написа:Капинчо ли, не разбрах...Мнемозина написа:Не опитвай да го оправдаваш!bead_ написа:аз го познавам, много възпитано е момчето, ама тя го сънува, че й казва "ма", той какво е виновен?!?!?Мнемозина написа:
п.с. капине,моите почитания...влизаш в сънищата видни на видни клубарки...
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
е как!Капинчо написа:Мисля, че терминът беше елитни.doktorka написа: ох!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
п.с. капине,моите почитания...влизаш в сънищата видни на видни клубарки...
иначе ще говори зле за Капинчо!
И тая нощ съм сънувала, ама ще премисля ден-два и ще си кажа
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
а...добре че ме подсети...за сънищата с насилие може да се дават имената или?Капинчо написа:Не бе Док. Х си примерно ти, ма не пишем "Сънувах, че Докторката ми направи свирка", а "Сънувах, че Х ми направи свирка". Збийш ли?doktorka написа: Х за женски
У за мъжки
ама Z за какъв сън ще е?
тройка?:shy:
само питам ,да не се излагам после
ти като един Клинтън!...Капинчо написа:Не бе Док. Х си примерно ти, ма не пишем "Сънувах, че Докторката ми направи свирка", а "Сънувах, че Х ми направи свирка". Збийш ли?doktorka написа: Х за женски
У за мъжки
ама Z за какъв сън ще е?
тройка?:shy:
само питам ,да не се излагам после
ПП Може и с някакви други пиздоними.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
бе аз съм ти казвала и преди ...провокираш ми на дължоко ниво някъде едни такива мисли, честно ...Капинчо написа:Насилие?!?!?:shocked:Semiramis написа:
а...добре че ме подсети...за сънищата с насилие може да се дават имената или?
другите хора, от които ме избива на насилие са безкрайните добряци - той толкова добронамерен, тих, кротък, разбиращ, съвестен, толератен ..че ти иде да го праснеш с нещо по главата.
аз де, другите не.
дааааа...Капинчо написа:Ако искаш товето партизанско име може да е Моника?:winkw:doktorka написа: то както се разбра...
това няма значение...
нали не беше той свирил в края на краищата?
соловото изпълнение беше на ...ахм..Х?
и после или жена ти ще ме бие ,или ще става президентка...
-
Дядо Капинчо
Значи провокирам садистичното у теб. Странно. Аз, ама хич не съм мазохист. Обичам да ми сладко, да ми е гладко. Ми ти както си я подкарал, аз ако те сънувам, може като оня Бобит да го докарам.Semiramis написа:
бе аз съм ти казвала и преди ...провокираш ми на дължоко ниво някъде едни такива мисли, честно ...
другите хора, от които ме избива на насилие са безкрайните добряци - той толкова добронамерен, тих, кротък, разбиращ, съвестен, толератен ..че ти иде да го праснеш с нещо по главата.
аз де, другите не.
-
Дядо Капинчо
като него едва ли, но без ухо спокойно може да останешКапинчо написа:Значи провокирам садистичното у теб. Странно. Аз, ама хич не съм мазохист. Обичам да ми сладко, да ми е гладко. Ми ти както си я подкарал, аз ако те сънувам, може като оня Бобит да го докарам.Semiramis написа:
бе аз съм ти казвала и преди ...провокираш ми на дължоко ниво някъде едни такива мисли, честно ...
аз де, другите не.