Да бучим или...

Все същите
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

БоЕВ написа:
Ти не разбра ли, че си падам по крайностите Капине. За да няма отстъпление от полесражението първо трябва да се изгорят мостовете.
И насила кого ще освободиш?

Тея на които им търкулнеш главите ли?

Казах ти. По-напред от теб съм с една седмица:cool:
Memento mori.
Аватар
snowprincess

Re: Да бучим или...

Мнение от snowprincess »

[unknown] написа:
snowprincess написа: Питката (като модератор) и
Е, ти го каза точно- имаме вече модератор, тва е...
поправих се, бе
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

4avdar4e написа:
Не, имаше днес тема в Инфо, която по моя молба (като автор на темата, единствено питащ мога ли да блокирам никове при личните) беше изтрита от Питкин, тъй като стана повече от гнусна. :mad:
Вие сте били семейство бе, хора- сумати години... Кой от нас има право да ви се меси??!! И другият въпрос- с какво право вие ни замесвате?!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

vyara написа:
БоЕВ написа: Ти не разбра ли, че си падам по крайностите Капине. За да няма отстъпление от полесражението първо трябва да се изгорят мостовете.
Само битки са ти в главата. Да видим с острота и озлобеност какво ще постигнеш.
Най-вероятно нищо, но ми остава успокоението че съм опитал, че не съм се примирил.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа: Най-вероятно нищо, но ми остава успокоението че съм опитал, че не съм се примирил.
Правиш го заради себе си тогава. Едва ли ти пука за някого.
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

[unknown] написа: Вие сте били семейство бе, хора- сумати години... Кой от нас има право да ви се меси??!! И другият въпрос- с какво право вие ни замесвате?!
Много те моля, тия въпроси не към мен.. Не си чел явно. И по-добре.
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Изображение
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа:БоЕВ, нали си чувал приказката: "когато селото гори, а кметът гуляе, истинската присъда е от Господ".
Питката изтри една тема и заключи друга, за да не изгори цялото село, щото пламна една къща.
За мен е по-важно кмета да не търчи като противопожарна команда, а самите съседи да си имат петък на устата. Сиреч да внимават какво и кога пишат, а не да афишират "несериозност" и да са на всяка манджа мерудия.
Я, ей тук така правичката ми кажи, ти защо все по-рядко пишеш? Тва не е ли тъкмо заради лошото и непремерено тоношение?!
Аватар
Глас в пустиня

Set написа:
БоЕВ написа:
Ти не разбра ли, че си падам по крайностите Капине. За да няма отстъпление от полесражението първо трябва да се изгорят мостовете.
И насила кого ще освободиш?

Тея на които им търкулнеш главите ли?

Казах ти. По-напред от теб съм с една седмица:cool:
Прав си батка, време е да свивам знамената.
Но пък си запазвам правото да се държа свински с всеки който ми подразни сетивата.
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:
БоЕВ написа: Най-вероятно нищо, но ми остава успокоението че съм опитал, че не съм се примирил.
Правиш го заради себе си тогава. Едва ли ти пука за някого.
ОК - както кажеш!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

БоЕВ написа:Но пък си запазвам правото да се държа свински с всеки който ми подразни сетивата.
Насаме ли шъ е това поведение или шъ трябва и останалите да го търпят?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: Но пък си запазвам правото да се държа свински с всеки който ми подразни сетивата.
:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Ох, не, ти си .. :kiss:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

4avdar4e написа:
БоЕВ написа: Но пък си запазвам правото да се държа свински с всеки който ми подразни сетивата.
:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Ох, не, ти си .. :kiss:
Глей как плаши. И ти ли трепериш? :shocked::rotfl24:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

holi_day написа: Глей как плаши. И ти ли трепериш? :shocked::rotfl24:
Ами всъщност не, само се видях в огледалото :winkw:
И аз си запазвам по принцип това право ...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа:
За мен е по-важно кмета да не търчи като противопожарна команда, а самите съседи да си имат петък на устата. Сиреч да внимават какво и кога пишат, а не да афишират "несериозност" и да са на всяка манджа мерудия.
Я, ей тук така правичката ми кажи, ти защо все по-рядко пишеш? Тва не е ли тъкмо заради лошото и непремерено тоношение?!
пиша по-рядко, за да не кажа тежки думи и да не се наложи да си тръгна
разбирам всички, но съм човек - понякога съм пристрастна и се превръщам в съдник

станахме като едно семейство и започнаха конфликтите

"Изследователите отбелязват, че някои стилове за разрешаване на конфликти („потвърждаващ”, „леко променящ се”, и „избягващ конфликтни ситуации”) корелират със стабилни бракове, докато „активно враждебният” или „отчуждено неприязненият” разрушават стабилността и водят до развод."

т.е. опитвам се да избягвам конфликтни ситуации
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
БоЕВ написа:
разбирам всички, но съм човек - понякога съм пристрастна и се превръщам в съдник

"Изследователите отбелязват, че някои стилове за разрешаване на конфликти („потвърждаващ”, „леко променящ се”, и „избягващ конфликтни ситуации”) корелират със стабилни бракове, докато „активно враждебният” или „отчуждено неприязненият” разрушават стабилността и водят до развод."

:-) Бе, ти какво работиш?

Зачудих се, както всички сигурно, кой ли тип съм аз?
Поне едно нещо научих на тоя свят. Никога не може сам да разбереш що за тип си? Що ли темата не беше тая?
Поздрави, Принцесо! Като семейство сме да. Кризи има. Много важно. Аз от тука никога няма да си тръгна. Интересно как ти би могла? Не че не ти вярвам де
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа:
БоЕВ написа:

Абе то и аз се опитвам, ама на!
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:
:-) Бе, ти какво работиш?
Върху себе си :lol:
Поздрави, Грийн! :kiss:
Мога да си тръгна, но все още не искам :-)
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

БоЕВ написа:И кво се разбрахме?:-)
Ше си праиме квот си искаме и ше дрискаме у сека тема, а после като се усмърди Магот и Питката ще ни забършат дупенцата. И така подсушени ще продължим да си гукаме по олигофренски щастливи и ще точим сладострастни лиги след всяка дума с двуяко значение.:lol:

ОК - глас народен, глас Божи!:cool:
te drisliovcite sa edni i sushti
i mai samo te ne se useshtat
Публикувай отговор