Европейско първенство

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

добре
за истинският спорт те разбрах също
хубаво е, че там играят и момичетата
даже и повече от прекрасно
:grin:

PS
уф имам толкова работа, а седя и се размазвам от мързел тук при вас
грешен съм господи
пардон
Господи :blum:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

ELBI написа:аре да не бъркаме приятното със истинския спорт :)
Що така? И жените могат качествено да спъват? :lol:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

holi_day написа:
ELBI написа:аре да не бъркаме приятното със истинския спорт :)
Що така? И жините могат качествено да спъват? :lol:
много по-качествено от мъжете... но кат им покажеш червен картон не напускат, а продължават ...

абе дай да не правим повече аналогии, че се сещам за многотомно съчинение /вариация на тази тема :)

Права си :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Re: за събота и неделя

Мнение от Green Light »

ELBI написа:Холандия: Русия
Испания: Италия

1
1

За второто се чудя...

Имам едно предложение:

Ако някой познае, че мачът ще е наравно, а след това номер 1 ще победи може да пише Х1 и тогава получава 1.5 точки. Ако мачът завърши Х2 - тогава получава 0.5 точки
Ако някой познае, че мачът ще има продължения и след това дузпи - може да пише ХХ1. Ако познае - има 2 точки, ако има дузпи, но не познае победителя - 1 точка (познал е, че има 2 продължения), ако по време на продълженията бие другият отбор (на който не е заложил) - 0.5 точки, ако по време на продълженията бие отбора, на който е заложил - 1 точка (щото познава нещо, но друго не познава - бонуса се отменя заради непознаването, че ще има дузпи).

Така ще бъде възможно някой да спечели 2 точки от 1 среща (но ще трябва да познае, че има равенство, пак равенство и победителят от дузпите), или 1.5 точки (познава равенството и победителя).

Това си го мислех снощи :) Беше супер интересен мач. Нищо, че загубих, но ме изкефи много повече от швабите и портокалите...

Ако се приемат горните екстри, бих заложил на Испания-Италия Х1 :) Макар да мисля, че след многото карък за Италия, сега може да им провърви - на мен ми харесват как играят жабарите и създадоха толкова много положения преди, но не вкараха... а испанците са в ролята на хървати и портокалци (фаворити)... но все пак имат Торес...

Мачовете стават наистина много непредвидими. А вчера ... като се колебаех - загубих :( При това очаквах заради вратаря и други липсващи титуляри и умора, а то...
аз нямам нищо против.
Отивам да ти пиша една точка за испания италия
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

дайте по-добре да се разберем къде ще гледаме испания русия
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:това е най-интересното първенство, което съм гледал.

Абе, Грийн - защо не прие предложението ми за бонуси при познаване на редовното време? Аз още оня ден предрекох, че Испания и Италия ще завършат равен в редовното и си искам 0.5 точка - просто познах - трябва екстри за познаване ;)

Снощи мачът бе доста скучен (сравнен с другите 2 ... немците и портокалите бяха също скучен въпреки головете) и ... накрая мислех, че италианците ще бият на дузпи, но то пък бе грехота да имам 100% непознаваемост за четвъртфиналите...

Мисля, че ако не пуснем половинките точки - направо от сега да водим някъде Гаспод и да го напоим с бира...

Тази седмица има цели 3 мача :) Някакви предложения за съвместно гледане?
ОК. За гледането- с удоволствие!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

половин, бе Грийн... Ако човек познае,че ще има и продължение и дузпи и познае победителя - тогава 2 точки. Ако само познае победителя и това, че е след продължения (и евентуално дузпи) - само 0.5
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

с повечко екрани някое място
примерно в Радисън ирландския
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:дайте по-добре да се разберем къде ще гледаме испания русия
аз мога да се предложа :)

то и германия - турция ще е мнооо интересно...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:
Remmivs написа:дайте по-добре да се разберем къде ще гледаме испания русия
аз мога да се предложа :)

то и германия - турция ще е мнооо интересно...
Брой ме!
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Германия - Турция 1
Испания - Русия 2

За гледане - кажете къде, щото кога е горе-долу ясно :grin:

ПП. Идеята да ме поите предсрочно също ми хареса... ако се чудите случайно :rotfl24:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:Германия - Турция 1
Испания - Русия 2

За гледане - кажете къде, щото кога е горе-долу ясно :grin:

ПП. Идеята да ме поите предсрочно също ми хареса... ако се чудите случайно :rotfl24:
В Елби, естествено, да не мислиш че ще те поканя у нас!?

Чакай на послеписа ти да отговоря. 94 или 95 година имало един фиш от тото 1, който безапелационно уцелва 13 резултата. Ма не са пуснати двайсе фиша в комбинация или там както се прави. Един фиш, но комбинейшън. 20 хилки. Понеже е нещо, което не се случва често хората взели да разследват кой го е пуснал и какво, и защо. Оказало се че е пуснат в Кюстендил, близо до маалата(не знам къде живеят циганите в Кюстендил, но 100 процента това място се казва "маалата"). Пуснат е от циганка, коятоп не можела да чете и да пише, нямала представа че става въпрос за познаване на победителя, дори нямала представа че става въпрос за футбол. Надраскала според правилото, което и казали и го пуснала, да и се маха от главата.
Надувко!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Испания - Русия 2

:
1 - 2 или 3:0
2 - 1:3
Последно промяна от bead_ на 24.06.08, 14:39, променено общо 1 път.
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
Испания - Русия 2

:
2 - 3:1
За първия мач не разбрах. Даваш го че германците бият, така ли?

Бийд и останалите, ще се събираме ли за финала? На Бийд вилата ОК ли е? Аз мултимедията съм я запазил. Има ли други предложения? Да търся ли кръчма?
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Аз съм си казал ...

и съм предложил, ако / в случай че...

и не помня дали направих моите предположения:

Германия - Турция 1 (макар така да ми се иска да е 2...швабите играят безобразно грозно и късметлийски но просто няколко от най-добрите им няма да играят)
Испания - Русия 1

(много гот играят момчетата на Хидинг - евала - както ужасно ми хареса Зенит, но ... мисля че ще прегорят, а и не могат да играят с техничен отбор, който ги връзва в центъра ... от Италия щяха да паднат още по-яко. Е - даже да не позная, ще ми е приятно да видя и победа на русначетата - наистина хубаво играят)
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
bead_ написа:
Испания - Русия 2

:
2 - 3:1
За първия мач не разбрах. Даваш го че германците бият, така ли?

Бийд и останалите, ще се събираме ли за финала? На Бийд вилата ОК ли е? Аз мултимедията съм я запазил. Има ли други предложения? Да търся ли кръчма?
да, бият с два или три на нула
ще бъде супер да се съберем на финала. вилата все още е свободна, масата е голяма, столове има много, барбекюто мое да бачка до откат, въпросът е къде ще ви сложа да спите, ако имате спални чували - дворът е голям и с мека трева
ако не дойдете и намериш кръчма в сф се връщам от вилата само и само да гледам с вас
няма ли вече да почнем да залагаме и на тенис, че европейското свърши?
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа: да, бият с два или три на нула
ще бъде супер да се съберем на финала. вилата все още е свободна, масата е голяма, столове има много, барбекюто мое да бачка до откат, въпросът е къде ще ви сложа да спите, ако имате спални чували - дворът е голям и с мека трева
ако не дойдете и намериш кръчма в сф се връщам от вилата само и само да гледам с вас
няма ли вече да почнем да залагаме и на тенис, че европейското свърши?
ОК! За кръчмата: Гледам колебае се обществеността ни клубна дали и се пътува или какво. Аз ще потърся кръчма, ще чуем Елби какво предлага и до утре - вдругиден ще изпраскам три варианта тука: 1 На твойта вила; 2 В кръчма или 3 На гости на Елби. И тогава ще решим. ОК?
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Испания - Русия 2
Г-Т: 2
И-Р: 2

Финал: Т-Р: 1

Залагам 5 кинта:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

ELBI написа:Аз съм си казал ...

и съм предложил, ако / в случай че...

и не помня дали направих моите предположения:

Германия - Турция 1 (макар така да ми се иска да е 2...швабите играят безобразно грозно и късметлийски но просто няколко от най-добрите им няма да играят)
Испания - Русия 1

(много гот играят момчетата на Хидинг - евала - както ужасно ми хареса Зенит, но ... мисля че ще прегорят, а и не могат да играят с техничен отбор, който ги връзва в центъра ... от Италия щяха да паднат още по-яко. Е - даже да не позная, ще ми е приятно да видя и победа на русначетата - наистина хубаво играят)
не съм сигурен
техника срещу
бързина и техника
хишпанците няма да играят срещу о
отбора дето го биха 4 на 1 де
дано си дават сметка испанозапалянковците за тва
испанците верваам си дават сметка
и се наакват тихичко вече
ама квото и да е
хубави мачове са това
тва с Холандия ми напълни душата
дори и да не бях пристрастен
Дойчланд с Туранагите ще е яко
залагам на Туранагите играят много сърцато
бе мисля че еврошампиона няма да е от традиционните
навремето умрех от кеф с Дания
Лаудрупови, Вилфорт, Кристофте...
и Шмайхел на първо място...
беше яко много:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

а помниш ли, че ги събраха от плажовете, щото не се бяха класирали, ама като резнаха сърбия и дания им резнаха главите на сите
голем смех беше
и показва каква игра и футбола всъщност :-)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

аре сега... друг отбор ще играе - разбира се, че играят същите отбори - испанците ги направиха смешни първия мач. Пристрастен или не - същият отбор беше.

Сега ще е интересно холандецът какво ще измисли. Щото срещу холандците измисли хубава тактика.

Лично мое мнение е, че руснаците биха се издънили яко срещу италианците. Причини - когато са 1:1 са зле - лесно ги литкат. Руснаците имат лоша техника и противодействие на малки пространствеа. Те - руснаците са силни (както и холандците), когато имат коридори и места за тичане (типично руско), но вече могат и хубави комбинации с по едно докосване тип холандия-Англия (сега го научиха и евала - просто ставеа красив футбол) и този хубав стил помогна както срещу холандците, така и с шведите. Ала италиано и френко играят другояче. Ла фурия - също. Е - ако руснаците покажат същия хубав футбол - нека да спечелят. Щото вчера испанците и жабите показаха най-скучния мач. Все пак Торес е невероятен футболист (вчера се изложи и съм сигурен, че ще иска да се реваншира), а Вия е във върховна форма.

Първенството ме кефи.

Съжалявам, че турците ще играят без няколко от най-добрите си играча и ... надали ще могат да излъжат зле играещата немска машина.

И да не позная, ще ми е приятно, щото освен немците - на всички други съм гледал до сега прекрани мачове на това първенство.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Remmivs написа:а помниш ли, че ги събраха от плажовете, щото не се бяха класирали, ама като резнаха сърбия и дания им резнаха главите на сите
голем смех беше
и показва каква игра и футбола всъщност :-)
помня бе и че на Джон Сивебек май
дъщеричката му на 2 год. лежеше с левкемия в ена болница
ама игра като дявол
и швабите си бъркаха в носа накрая:cool:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

ELBI написа:аре сега... друг отбор ще играе - разбира се, че играят същите отбори - испанците ги направиха смешни първия мач. Пристрастен или не - същият отбор беше.

Сега ще е интересно холандецът какво ще измисли. Щото срещу холандците измисли хубава тактика.

Лично мое мнение е, че руснаците биха се издънили яко срещу италианците. Причини - когато са 1:1 са зле - лесно ги литкат. Руснаците имат лоша техника и противодействие на малки пространствеа. Те - руснаците са силни (както и холандците), когато имат коридори и места за тичане (типично руско), но вече могат и хубави комбинации с по едно докосване тип холандия-Англия (сега го научиха и евала - просто ставеа красив футбол) и този хубав стил помогна както срещу холандците, така и с шведите. Ала италиано и френко играят другояче. Ла фурия - също. Е - ако руснаците покажат същия хубав футбол - нека да спечелят. Щото вчера испанците и жабите показаха най-скучния мач. Все пак Торес е невероятен футболист (вчера се изложи и съм сигурен, че ще иска да се реваншира), а Вия е във върховна форма.

Първенството ме кефи.

Съжалявам, че турците ще играят без няколко от най-добрите си играча и ... надали ще могат да излъжат зле играещата немска машина.

И да не позная, ще ми е приятно, щото освен немците - на всички други съм гледал до сега прекрани мачове на това първенство.
мене също приятно ме изненада играта с едно докосване, явно хидинк е наблегнал пък и момчетата са млади и го слушат:-)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Надувко!
Аз вече си казах, че от футбол не разбирам. Гледал съм само тия мачове от евро-то, дето съм залагал за тях... преди туй от време на време ако нямам книга примерно... Та така.
И като свърши европейското сигур няма да гледам пак.
Което не пречи да ми дишате праха :grin::grin::grin:

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

глей ся кво сказва тука президентът збийш ли

http://www.izvestia.ru/news/news179070
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Кент написа:...
мене също приятно ме изненада играта с едно докосване, явно хидинк е наблегнал пък и момчетата са млади и го слушат:-)
аз бях очарован от Зенит - типичен английски-холандски футбол - бърз, с много пасове, коридори, визия, разположение - и така се изкефих, че станаха шампиони на УЕФА - просто бяха класи над останалите. Бих искал да ги гледам в ШЛ - не знам дали ще стане, но много искам!

Та - утре ще умра от кеф, ако турците бият (шот швабите играят грозно и имат много късмет), но разумът ми ме накара да пиша победа за Германия.

А за другия мач - ще се радвам да гледам Испания, дето би Русия и Швеция и да гледам Русия, която би Швеция и Холандия. Тогава ще е супер готин мач.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

А за другия мач - ще се радвам да гледам Испания, дето би Русия и Швеция и да гледам Русия, която би Швеция и Холандия. Тогава ще е супер готин мач.
мене швеците много ама много неприятно ме изненАдаха
един от най уважаваните ми отбори в света са и ся като увиснаха
на единия бай Златан и сфинктерите им не издържаха баси
колкото до швабите, ми те така обикновено стават шампиони
грозно и през задния вход:shy:[/quote]
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

да ти призная - изкефих се, че надутите (и винаги смазващи ни нас) шведи им го отпер***. Пък и бяха слаби (босненчето тук-там игра за кумова срама) ...

довечера ... ми се иска вече да е утре вечер!!! ама днес бфс + Лечева трябва да бутнат цецка да играе в А група... по типично български. Изкефих се на формулировката "Внесли сме необходимите документи и се надяваме да ни лицензират". Което преведено значи "Не сме събрали кинтите, дето ги дължим, имаме куп съмнителни документи и сега бачкаме под масата и зад кулисно и ще се уредим". Иначе щяха да кажат: "Събрали сме кинтите, внесохме ги, нямаме никакви дългове". Мда, освен в политиката, имаме силни кадри като Дучето във футбола и социалния ни живот. Цветът и лицето на нацията ни - най-популярното от популярните... само като се замисля за прякора, с който се гордее ... баси ...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Изображение

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
Италянката най- грозна
jazz

Мнение от jazz »

къде я видя тази италиянка грозната бре
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

zmeu написа:къде я видя тази италиянка грозната бре
:rotfl24: заради неговата италиянка, знаеш ли колко пъти се връщах да проверявам знамената :lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа:
:rotfl24: заради неговата италиянка, знаеш ли колко пъти се връщах да проверявам знамената :lol:
ми нали рускинята и немкинята са перверзните две долу. Перверзно грозно няма. Туркинята е тая дето е с прозрачно облечена. Прозрачното също е красиво по дифолт. Начи тая дето се е навлякла е италяно. Кой питайм аз, ще и обърне внимание, с толко дрехи? Може примерно да остави шапката...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:
latrevw написа:
ми нали рускинята и немкинята са перверзните две долу. Перверзно грозно няма. Туркинята е тая дето е с прозрачно облечена. Прозрачното също е красиво по дифолт. Начи тая дето се е навлякла е италяно. Кой питайм аз, ще и обърне внимание, с толко дрехи? Може примерно да остави шапката...
Еспанка е таз, Грийне... :rotfl24:

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
Green Light написа:
latrevw написа:
Еспанка е таз, Грийне... :rotfl24:
Да, бе, да, бе, пфу.

Как е правилно да се пише Испания или Италия?
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:...дето е с прозрачно облечена.
С прозрачното съблечена:lol:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Да, бе, да, бе, пфу.

Не дръж на правописа... и без туй ще отпаднат скоро... :grin:

ПП. За правописа - не съм аз човека... аз още се чудя, дали Ирак е правилно или Иран... :huhthink:
Последно промяна от Gaspode на 24.06.08, 12:25, променено общо 1 път.

Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

ще ме уморите ... :rotfl24:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

latrevw написа:

ще ме уморите ... :rotfl24:
простаци, какво ти разправям...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Изображение

Публикувай отговор