4avdar4e написа:Начи така, идиот, инфантил и дебил ме наричаш, така ли???esti написа: Дори е задължително да превърти, защото току виж го помислят за дебил.![]()
Наскоро четох, че у нас все още е много силно патриархалното мислене, хората споделят с приятели, роднини и близки и затова терапевтите нямат почва тук все още...
П.П. Ох, сетих се нещо покрай падането и драскотините. Дзвера да е бил къде 3 г. На площадката сме, пристига и реве, та се къса.. Какво, стана, бе, дете? Ударих сеееееее. Къде бе? А той се обръща и сочи с пръст към камъните.. Ей таааааааам. Още я разнасят тая случка майките
Мина време, стигнах си сама до решения и направих каквото съм смятала за правилно. и днес, когато се видя какви съм ги свършила се сещам за оня разказ и се гледам. Не ми е най-приятното, но за много неща стъпвам точно като нея - едни са път, други са избор, едни избягва, други - няма как.... И не ми се пие кафе с нея. Не сме съседки вече, виждаме се веднъж в годината. Все едно ме е анализирала вече и не искам да ми се рови в душата. Предпочитам да си чета и да слушам, някак...