Калиакра рокфест
Калиакра рокфест
Пак продавам билет за Калиакра рокфест-а. Догодина се заклевам, че няма да си купувам предварително билети. Направо на място ще си ги купя, мамка му.
И така, един билет за трите дена (вторият вече е продаден), за който го пожелае срещу номиналната му цена от 90 кентавъра.
И така, един билет за трите дена (вторият вече е продаден), за който го пожелае срещу номиналната му цена от 90 кентавъра.
- Green Light
Сори, не не се изказвам за да го купя, а за да дам доказателство за законите на Мърфи. Искам да ходя, имам работа в този район, работата ми е по това време и много ще ми се сърдят(за пореден път) ако не отида. Но няма начин. Никакъв начин няма да отида там по това време. Ако това не е гавра, не знам какво е.
- Света вода ненапита
Re: Калиакра рокфест
почвам да си мисля, че си станал агент по продажби на билети на феста, ебаси...Remmivs написа:Пак продавам билет за Калиакра рокфест-а. Догодина се заклевам, че няма да си купувам предварително билети. Направо на място ще си ги купя, мамка му.
П.П. ама на много малки количества си играеш... или това са последните билетчета и да ги шитнеш тук, м?
Виж подводницата!
и моето ходене пропадна... аз исках да съм там тази сутрин, но се наложи да дундуркам някаква министерска чуждоземска делегация... Няма как.
Хубавото е, че на базата на емоциите на финала, мисля че може да изкараме някое барбекю в майтапи и закачки...
да ви призная това ми бе едно от много готините / забавни събирания... еле пък като попитах лейди бийд дали Клозе игра в този мач (когато го сменяха)
:)
Хубавото е, че на базата на емоциите на финала, мисля че може да изкараме някое барбекю в майтапи и закачки...
да ви призная това ми бе едно от много готините / забавни събирания... еле пък като попитах лейди бийд дали Клозе игра в този мач (когато го сменяха)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
що? Много симпатична половинка имаш... ако му е харесало, ще идва пак :)bead_ написа:по-весело ти е било на тебе, че беше без половинката. а аз за разлика от други пъти - наобратноELBI написа:
ала признай, че бе по-весело от друг път!!!
иначе... биййд, абе и аз съм човек :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
е, ти като си човек аз не съм ли човек! и да му е харесало - нема. тоя път щот се връщахме заедно от вилата и ми стана мъчно да го оставя сам в такава нощ... абе, кво се обяснявам. нема и тва е. аз мъж ли съм или ... както беше казал грийна в една друга тема - мъж съм.ELBI написа:
just perfect
да бе, да ... слава Богу, че не си...bead_ написа:е, ти като си човек аз не съм ли човек! и да му е харесало - нема. тоя път щот се връщахме заедно от вилата и ми стана мъчно да го оставя сам в такава нощ... абе, кво се обяснявам. нема и тва е. аз мъж ли съм или ... както беше казал грийна в една друга тема - мъж съм.ELBI написа:
всъщност и да беше ... щеше да си е забавно с теб... което ме подсеща:
да си носиш отново онази много ... мъжка блузка на сбирките ни
- Green Light
Аз преди мача на Бейби и викам. Бе какво ще се мъчиш, бе човек? Късно ще е, задимено, на децата ще им се спи, ще ТИ мрънкат, ние всички мач ще гледаме, скука, Се едно на шиш ще те въртят. Тя - тактува с маникюра по масата - Бе ти там с КОЙ ще се срещаш?bead_ написа:е, ти като си човек аз не съм ли човек! и да му е харесало - нема. тоя път щот се връщахме заедно от вилата и ми стана мъчно да го оставя сам в такава нощ... абе, кво се обяснявам. нема и тва е. аз мъж ли съм или ... както беше казал грийна в една друга тема - мъж съм.ELBI написа:
- Green Light
хахахаха!Remmivs написа:Махни! И Елби така да го издъни онова с гледането на мачовете... Добре, че Бейби се фокусира върху теб и не попита аз какво съм като тръгнахме очевидно заедно...
Трябва да го тренираме това. Може и тема да се пусне. Какво да казваме на жена си, когото отиваме да гледаме мач? Или да играем шах? Или на риба? Или се срещнем с приятели и спукаме гума? Има такива случки.
- Dark Angel
я пак?Green Light написа: Трябва да го тренираме това. Може и тема да се пусне. Какво да казваме на жена си, когото отиваме да гледаме мач? Или да играем шах? Или на риба? Или се срещнем с приятели и спукаме гума? Има такива случки.
предполагам е добре да казвате това което ще правите наистина
поне така е най-безопасно
поне при мен върви
и при сестра ми върви
и при приятелки върви
в смисъл? той: "скъпа, къде отиваш?" тя: "как къде? по мъже!" той "хахаха" тя "хахаха"Dark Angel написа:я пак?Green Light написа: Трябва да го тренираме това. Може и тема да се пусне. Какво да казваме на жена си, когото отиваме да гледаме мач? Или да играем шах? Или на риба? Или се срещнем с приятели и спукаме гума? Има такива случки.
предполагам е добре да казвате това което ще правите наистина
поне така е най-безопасно
поне при мен върви
и при сестра ми върви
и при приятелки върви
just perfect
- Dark Angel
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Remmivs написа:Махни! И Елби така да го издъни онова с гледането на мачовете... Добре, че Бейби се фокусира върху теб и не попита аз какво съм като тръгнахме очевидно заедно...
ала беше трепач - само да бе зърнал първоначалните погледи на Бейби и Грийна...
Голяма мъка ми е, ча пак го пропускам.
Gates of Valhalla
Valhalla the gods await me
Open wide thy gates embrace me.
Great hall of the battle slain
With sword in hand.
All those who stand on shore
Raise high your hands to bid a last
Farewell to the viking land.
Deaths chilling wind blows through my hair
Im now immortal, I am there
I take my place by odins side
Eternal army in the sky.
I point my hatchet to the wind
I guard the gates and all within
Hear my sword sing as I ride across the sky
Sworn by the sacred blood of odin onward ride.
Open wide thy gates embrace me
With sword in hand.
Behold the kingdom of the kings
Books of spells and magic rings
Endless knowledge, endless time
I scream the final battle cry.
Gates of Valhalla
Open wide thy gates embrace me.
With sword in hand.
All those who stand on shore
Raise high your hands to bid a last
Farewell to the viking land.
Deaths chilling wind blows through my hair
Im now immortal, I am there
I take my place by odins side
Eternal army in the sky.
I point my hatchet to the wind
I guard the gates and all within
Hear my sword sing as I ride across the sky
Sworn by the sacred blood of odin onward ride.
Open wide thy gates embrace me
With sword in hand.
Behold the kingdom of the kings
Books of spells and magic rings
Endless knowledge, endless time
I scream the final battle cry.