Калиакра рокфест

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Калиакра рокфест

Мнение от Remmivs »

Пак продавам билет за Калиакра рокфест-а. Догодина се заклевам, че няма да си купувам предварително билети. Направо на място ще си ги купя, мамка му.

И така, един билет за трите дена (вторият вече е продаден), за който го пожелае срещу номиналната му цена от 90 кентавъра.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Сори, не не се изказвам за да го купя, а за да дам доказателство за законите на Мърфи. Искам да ходя, имам работа в този район, работата ми е по това време и много ще ми се сърдят(за пореден път) ако не отида. Но няма начин. Никакъв начин няма да отида там по това време. Ако това не е гавра, не знам какво е.
Аватар
Света вода ненапита

Re: Калиакра рокфест

Мнение от Света вода ненапита »

Remmivs написа:Пак продавам билет за Калиакра рокфест-а. Догодина се заклевам, че няма да си купувам предварително билети. Направо на място ще си ги купя, мамка му.

И така, един билет за трите дена (вторият вече е продаден), за който го пожелае срещу номиналната му цена от 90 кентавъра.
почвам да си мисля, че си станал агент по продажби на билети на феста, ебаси... :blum:

П.П. ама на много малки количества си играеш... или това са последните билетчета и да ги шитнеш тук, м? :harhar:
Виж подводницата!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

и моето ходене пропадна... аз исках да съм там тази сутрин, но се наложи да дундуркам някаква министерска чуждоземска делегация... Няма как.

Хубавото е, че на базата на емоциите на финала, мисля че може да изкараме някое барбекю в майтапи и закачки...

да ви призная това ми бе едно от много готините / забавни събирания... еле пък като попитах лейди бийд дали Клозе игра в този мач (когато го сменяха) :rotfl24: :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

на мен не ми пропадна
аз си знаех, че не мога да отида
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

ELBI написа:... еле пък като попитах лейди бийд дали Клозе игра в този мач (когато го сменяха) :rotfl24: :)
на чужд гръб и 100 тояги са малко....:crying:
just perfect
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

в немската врата един гол бе малко :rotfl24:

ала признай, че бе по-весело от друг път!!!

Щеше да ми е пак весело и швабите да бяха спечелили...важното е купон да става!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

ELBI написа:
по-весело ти е било на тебе, че беше без половинката. а аз за разлика от други пъти - наобратно :winkw:
just perfect
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
ELBI написа:
по-весело ти е било на тебе, че беше без половинката. а аз за разлика от други пъти - наобратно :winkw:
що? Много симпатична половинка имаш... ако му е харесало, ще идва пак :)

иначе... биййд, абе и аз съм човек :)
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

ELBI написа:
е, ти като си човек аз не съм ли човек! и да му е харесало - нема. тоя път щот се връщахме заедно от вилата и ми стана мъчно да го оставя сам в такава нощ... абе, кво се обяснявам. нема и тва е. аз мъж ли съм или ... както беше казал грийна в една друга тема - мъж съм.
just perfect
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
ELBI написа:
е, ти като си човек аз не съм ли човек! и да му е харесало - нема. тоя път щот се връщахме заедно от вилата и ми стана мъчно да го оставя сам в такава нощ... абе, кво се обяснявам. нема и тва е. аз мъж ли съм или ... както беше казал грийна в една друга тема - мъж съм.
да бе, да ... слава Богу, че не си...

всъщност и да беше ... щеше да си е забавно с теб... което ме подсеща:

да си носиш отново онази много ... мъжка блузка на сбирките ни :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

up

време не остана
утре го пращам за Калиакра по човек
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
ELBI написа:
Аз преди мача на Бейби и викам. Бе какво ще се мъчиш, бе човек? Късно ще е, задимено, на децата ще им се спи, ще ТИ мрънкат, ние всички мач ще гледаме, скука, Се едно на шиш ще те въртят. Тя - тактува с маникюра по масата - Бе ти там с КОЙ ще се срещаш?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Махни! И Елби така да го издъни онова с гледането на мачовете... Добре, че Бейби се фокусира върху теб и не попита аз какво съм като тръгнахме очевидно заедно...:cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:Махни! И Елби така да го издъни онова с гледането на мачовете... Добре, че Бейби се фокусира върху теб и не попита аз какво съм като тръгнахме очевидно заедно...:cool:
хахахаха!

Трябва да го тренираме това. Може и тема да се пусне. Какво да казваме на жена си, когото отиваме да гледаме мач? Или да играем шах? Или на риба? Или се срещнем с приятели и спукаме гума? Има такива случки.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Green Light написа: Трябва да го тренираме това. Може и тема да се пусне. Какво да казваме на жена си, когото отиваме да гледаме мач? Или да играем шах? Или на риба? Или се срещнем с приятели и спукаме гума? Има такива случки.
я пак? :lol:

предполагам е добре да казвате това което ще правите наистина
поне така е най-безопасно :rotfl24:

поне при мен върви
и при сестра ми върви
и при приятелки върви
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Dark Angel написа:
Green Light написа: Трябва да го тренираме това. Може и тема да се пусне. Какво да казваме на жена си, когото отиваме да гледаме мач? Или да играем шах? Или на риба? Или се срещнем с приятели и спукаме гума? Има такива случки.
я пак? :lol:

предполагам е добре да казвате това което ще правите наистина
поне така е най-безопасно :rotfl24:

поне при мен върви
и при сестра ми върви
и при приятелки върви
в смисъл? той: "скъпа, къде отиваш?" тя: "как къде? по мъже!" той "хахаха" тя "хахаха"
just perfect
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

bead_ написа: в смисъл? той: "скъпа, къде отиваш?" тя: "как къде? по мъже!" той "хахаха" тя "хахаха"
чакай сега, това ся някакви ултра екстремности :lol:
Аватар
Света вода ненапита

Dark Angel написа:
bead_ написа: в смисъл? той: "скъпа, къде отиваш?" тя: "как къде? по мъже!" той "хахаха" тя "хахаха"
:shocked: що да са екстремности? нормални човешки взаимоотношения са си... :blum:
Виж подводницата!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Dark Angel написа:
що, бе. той си мисли, че тя я се шегува и му е смешно. и на нея й е смешно. щот знае, че не се.
just perfect
Аватар
Света вода ненапита

bead_ написа:
Dark Angel написа:
що, бе. той си мисли, че тя я се шегува и му е смешно. и на нея й е смешно. щот знае, че не се.
:rotfl24:
Виж подводницата!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:Махни! И Елби така да го издъни онова с гледането на мачовете... Добре, че Бейби се фокусира върху теб и не попита аз какво съм като тръгнахме очевидно заедно...:cool:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

ала беше трепач - само да бе зърнал първоначалните погледи на Бейби и Грийна... :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Голяма мъка ми е, ча пак го пропускам.

Gates of Valhalla

Valhalla the gods await me
Open wide thy gates embrace me.
Great hall of the battle slain
With sword in hand.
All those who stand on shore
Raise high your hands to bid a last
Farewell to the viking land.

Deaths chilling wind blows through my hair
Im now immortal, I am there
I take my place by odins side
Eternal army in the sky.

I point my hatchet to the wind
I guard the gates and all within
Hear my sword sing as I ride across the sky
Sworn by the sacred blood of odin onward ride.

Valhalla the gods await me
Open wide thy gates embrace me
Great hall of the battle slain
With sword in hand.
Behold the kingdom of the kings
Books of spells and magic rings
Endless knowledge, endless time
I scream the final battle cry.
Публикувай отговор