doktorka написа:ne shta!frisky lioness написа:Не си.doktorka написа:
az sq manekenka li sum ili ne?
Ти си от умните:-):winkw:
"iskam da se vozq na MAruuuusqqqq...."
аудио-дрога?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: аудио-дрога?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Този го признавам, защото и хич нищо да не разбираш от написаното, пак е интересно и четеш, четеш....Мнемозина написа:Тогава само ти казвам - пак - че за Кастанеда не си прав. Там просто смисълът на това, което е написано, не съвпада с това, което мнозинството читатели вижда като смисъл в книгите му.Метаморф написа:
еее... сега искаш да ровя из цялата тема и да ти сбирам именцата на разни (и безобразни) писателчета????
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това само за него ли се отнасяМнемозина написа:Тогава само ти казвам - пак - че за Кастанеда не си прав. Там просто смисълът на това, което е написано, не съвпада с това, което мнозинството читатели вижда като смисъл в книгите му.Метаморф написа:
еее... сега искаш да ровя из цялата тема и да ти сбирам именцата на разни (и безобразни) писателчета????

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти уби рибата с това сравнение:blink::shocked::shocked:Метаморф написа:е... то и дядо Вазов е ваден няколко пъти от учебните програми...frisky lioness написа:(освен ако не я вкарат в някоя учебна програма, като явление в литературата и някой не реши, че всички ученици трябва да я прочетат. тогава вече може и да не е ...доброволно:lol::lol::lol:)
и не само.....
с това

- Света вода ненапита
то човек, ако се напъне във всяка хартийка ще открие "скрития смисъл"...Мнемозина написа:Тогава само ти казвам - пак - че за Кастанеда не си прав. Там просто смисълът на това, което е написано, не съвпада с това, което мнозинството читатели вижда като смисъл в книгите му.Метаморф написа:
особено в тоалетната...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
а, пропиши романи... явно и ти, като кастанеда имаш "скрити идеи"...frisky lioness написа:Друга ми беше мислата, ама....
карай да върви:-)
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нищо не знаеш за мен, нищооооМетаморф написа:а, пропиши романи... явно и ти, като кастанеда имаш "скрити идеи"...frisky lioness написа:Друга ми беше мислата, ама....
карай да върви:-)

- Dark Angel
По принцип за всички, но при него в особено голяма степен се получава - така, че той наистина губи заради популярността си.frisky lioness написа:Това само за него ли се отнасяМнемозина написа:Тогава само ти казвам - пак - че за Кастанеда не си прав. Там просто смисълът на това, което е написано, не съвпада с това, което мнозинството читатели вижда като смисъл в книгите му.Метаморф написа:
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това така не е разговор.Метаморф написа:то човек, ако се напъне във всяка хартийка ще открие "скрития смисъл"...Мнемозина написа:Тогава само ти казвам - пак - че за Кастанеда не си прав. Там просто смисълът на това, което е написано, не съвпада с това, което мнозинството читатели вижда като смисъл в книгите му.Метаморф написа:
особено в тоалетната...
Чешеш си пръстите.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
добро утро!Мнемозина написа: Това така не е разговор.
Чешеш си пръстите.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Ми да знам - да не ти пиша повече.Метаморф написа:добро утро!Мнемозина написа: Това така не е разговор.
Чешеш си пръстите.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
може пък да те влечеМнемозина написа:Ми да знам - да не ти пиша повече.Метаморф написа:добро утро!Мнемозина написа: Това така не е разговор.
Чешеш си пръстите.
Виж подводницата!
Мнемозина написа: Тогава само ти казвам - пак - че за Кастанеда не си прав. Там просто смисълът на това, което е написано, не съвпада с това, което мнозинството читатели вижда като смисъл в книгите му.
Метаморф написа:защото просто не си прочела източника, откъдето тоз гад е крал с пълни шепи...Dark Angel написа:на Коелю съм чела Алхимика и Вероника решава да умре
и ми харесват идеите вътре
аз па друго да ти кажа
кой ти каза, че всички разбират от източника най-добре, м?
и не се е родил тоя, който всичко пък разбира
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Не, не ме.Метаморф написа:може пък да те влечеМнемозина написа:Ми да знам - да не ти пиша повече.Метаморф написа:добро утро!Мнемозина написа: Това така не е разговор.
Чешеш си пръстите.
Макар че, от друга страна, все някой ме е чул.
Когато има разминаване между намерението на пишещия и желанията на четящия, е успокоително четящите да са повече.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
Мнемозина написа:Когато има разминаване между намерението на пишещия и желанията на четящия, е успокоително четящите да са повече.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
добре, де! ще направя едно признание:Semiramis написа:аз па друго да ти кажа
кой ти каза, че всички разбират от източника най-добре, м?
ми то затова са написани хиляди книги, щото да са с инфо в различни дози и за ралични периоди
и не се е родил тоя, който всичко пък разбирав източниците
аре чао ви!
единствената заслуга на Куельо е тази, че накара нечетящите да почнат да четат... поне малко...
П.П. Мнемооооо.. това не е абдикация от мнението ми за Куельо... нито пък за Кастанеда...
Виж подводницата!
Уф, тука не съм съвсем съгласна...Мнемозина написа: Когато има разминаване между намерението на пишещия и желанията на четящия, е успокоително четящите да са повече.
Или пък аз се разминавам с твоите намерения
Е точно па за Кастанеда не можеш да кажеш, че е накарал някого да чете. Даже, както виждам, може да е обратнотоМетаморф написа: П.П. Мнемооооо.. това не е абдикация от мнението ми за Куельо... нито пък за Кастанеда...
П.П. За любимите се боря със зъби и нокти
П.П.1. Забравих да спомена, че тия дни прочетох 3 Даниел Стийл-и и ми беше много приятно
Като станеш от земята, можеш да ми обясниш за какво се хилиш толкова.Метаморф написа:Мнемозина написа:Когато има разминаване между намерението на пишещия и желанията на четящия, е успокоително четящите да са повече.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
и на тебе4avdar4e написа:Е точно па за Кастанеда не можеш да кажеш, че е накарал някого да чете. Даже, както виждам, може да е обратнотоМетаморф написа: П.П. Мнемооооо.. това не е абдикация от мнението ми за Куельо... нито пък за Кастанеда...
П.П. За любимите се боря със зъби и нокти
П.П.1. Забравих да спомена, че тия дни прочетох 3 Даниел Стийл-и и ми беше много приятно
Виж подводницата!
Защото четящият-от-днес е различен от четящия-от-вчера, дори и това да е уж все един и същ човек.4avdar4e написа:Уф, тука не съм съвсем съгласна...Мнемозина написа: Когато има разминаване между намерението на пишещия и желанията на четящия, е успокоително четящите да са повече.Защото има и континуален фактор.. Понякога пишещият не е разбран днес, но ще бъде утре. Примерно. Понякога желанията на четящия не са нищо повече от лиготия, пак примерно, на настроение, на вибрации.. Знаеш как една книга/филм/пиеса/муз. произведение понякога ни намират, друг път - не..
Или пък аз се разминавам с твоите намерения
Panta rhei...
- Света вода ненапита
Мнемозина написа:Като станеш от земята, можеш да ми обясниш за какво се хилиш толкова.Метаморф написа:Мнемозина написа:Когато има разминаване между намерението на пишещия и желанията на четящия, е успокоително четящите да са повече.
Виж подводницата!
Метаморф написа:Мнемозина написа:Като станеш от земята, можеш да ми обясниш за какво се хилиш толкова.Метаморф написа:Мнемозина написа:Когато има разминаване между намерението на пишещия и желанията на четящия, е успокоително четящите да са повече.
ами .. смешно ми е...
Мнемо, в смисъл че много сладко го каза ...особено ако помисли човек в примери така си е...
Последно промяна от Semiramis на 10.07.08, 15:01, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Ясно.Метаморф написа:Мнемозина написа: Като станеш от земята, можеш да ми обясниш за какво се хилиш толкова.ами .. смешно ми е...
Тук се налага някаква нова мода.
Panta rhei...
Semiramis написа:
о, то си е смешно...
Мнемо, в смисъл че много сладко го каза ...особено ако помисли човек в примери така си е...
Мда, нарочно беше, признавам.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Мнемозинченченценце, какв си се впрегнала. Я олаби малко. Цунки от мен.Мнемозина написа: Не, не ме.
Когато има разминаване между намерението на пишещия и желанията на четящия, е успокоително четящите да са повече.
Че аз не казах ли същото, бре??Мнемозина написа: Защото четящият-от-днес е различен от четящия-от-вчера, дори и това да е уж все един и същ човек.
-
Дядо Капинчо
Впрегнала, аз? Не, напълно спокойна съм.Капинчо написа:Мнемозинченченценце, какв си се впрегнала. Я олаби малко. Цунки от мен.Мнемозина написа: Не, не ме.
Не се притеснявай за мен.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
Да, именно - и то не противоречи на онова, дето го написах аз, пък ти не беше съгласна с него уж.4avdar4e написа:Че аз не казах ли същото, бре??Мнемозина написа: Защото четящият-от-днес е различен от четящия-от-вчера, дори и това да е уж все един и същ човек.
Panta rhei...