И аз вече неКапинчо написа: Сега да ме утепаш, не мога да чета фантастика.
Преди четях много
Вече съм стара за фантастика, но пък много ми се гледат фантастични филми, но да са хубави
а то....
няма:crying:
И аз вече неКапинчо написа: Сега да ме утепаш, не мога да чета фантастика.

Ма мола ти съКапинчо написа: Мерси за съвета! На времето така не обичах фантастика. Най-добрия ми приятел в гимназията ми проглуши ушите, че това е върхът на литературата, ама устоях. После нов приятел в МЕИ-то продължи с атаката и ми обясни, че не съм знаел откъде да почна, щото аз бях опитал Хърбърт Уелс и се чудех как интелигентни хора могат да се кефят на такава простотия. Почнах да чета и даже се поувлякох. Хеле пък Айзък Азимов и Любен Дилов. Държа ме две-три години, па ме изпуснА. Сега да ме утепаш, не мога да чета фантастика.
Е, ти като шопа - "Най обичам бел леб.... Ама да е мек.... Море, най обичам да Ебем"frisky lioness написа: ..., но пък много ми се гледат фантастични филми, но да са хубави
Не съм, но вече не ми се чете фантастикаGaspode написа:frisky lioness написа: И аз вече не
Преди четях много
Вече съм стара за фантастика, но пък много ми се гледат фантастични филми, но да са хубави
а то....
няма:crying:
Що бе? Има готини книжки. Чела ли си вече Бараярската сага?

Това го не разбрах:blink::shocked:Капинчо написа:Е, ти като шопа - "Най обичам бел леб.... Ама да е мек.... Море, най обичам да Ебем"frisky lioness написа: ..., но пък много ми се гледат фантастични филми, но да са хубави

Пробвай бе. Ето за туй иде реч...frisky lioness написа: Не съм, но вече не ми се чете фантастика
Може би ако успея да си наложа да започна.....
аз чета и Пратчет и Казандзакис4avdar4e написа:Точно това е странното.. Опитах се да чета Пратчет (донякъде заради теб, Гаспод и Дарки), не ми хареса, но никога няма да го нападна или заплюя... Както и Гаспода няма да нападне (надявам се!) Казандзакис. Разликата е очевАднаfrisky lioness написа: Пратчет го харесвам, не ...
обичам го.
1. недей да ми казваш кво да правя. ако искам ще падам, ако искам ще ставамМетаморф написа:bead_ написа: кастанеда дори...кастанеда??? ами дай й и куельо баси...
недай да ми падаш така в рязко в очите, де!
Асоциация тип Капинчо:frisky lioness написа:Това го не разбрах:blink::shocked:Капинчо написа:Е, ти като шопа - "Най обичам бел леб.... Ама да е мек.... Море, най обичам да Ебем"frisky lioness написа: ..., но пък много ми се гледат фантастични филми, но да са хубави