Хора, подложена съм на тотална такава! Що ли? Щото се движа с бебе в количка.. А пробвайте да влезете в някоя институция, фирма, градски транспорт (опс, тук изключвам трамваите и автобусите с нисък под, които обаче се движат чат-пат тук-таме), подлез дори ...

Единствено на Централна софийска гара нямах проблеми - там има асансьори.. Но днес пробвах да вляза в БНБ. Кошкоджами ти институция. Рампа?? Няма такава, НЯМА!! Всички знаете подстъпа, предполагам. Един милиционер, пардон, полицай услужливо предложи услугите на колегата си в понеделник, щото банката работи до 15,30... Аз гаднярски го питах как влизат инвалидите, а той ме пита дали съм журналистка (баси, тая професия постоянно ми я натрапват!!!). Оказа се, че инвалидите влизали през служебния вход със специален придружител. Дааааа, амаааа аз не мога от там. Що? Ми не знае момчето, такива били правилата...
Бясна съм вече пети час за това и се чудя какво мога да направя? Къде да пиша, от кого да искам достъп? Ами нали такива като мене са хиляди в София??
Баси, тва си е чиста дискриминация
П.П. Поне по тротоарите в района вече се минава, благодарение на мерките на ББ