lilly написа:
Това е една от малкото книги, в които пише много теории без автора да налага мнение и разсъждения. Определено ще ти допадне :)
Благодаря!
Тия книжки не ги знаех, а Деникин изказва приемлива теория, но много задълбава и става смешен. Дарвин мисля в неговата теори изключваше човека, но пък умело беше използван в идеологията на много радикали. По същата логика с която се отхвърлят другите теории, аз бих попитал, къде е истината, къде е гаранцията, че това което ни се поднася е точно така, при положение, че представите за всичките изброени праотци на човека се градят върху нищожно количество кости и никога върху открит цял скелет, къде е гаранцията, че не сме жертва на фантазиите на някои учен?! Добре, ще кажем че градим теория върху познанието което имаме днес, ОК, но нима не познаваме силата на генното инженерство...и ми е много интересно дали накой би могъл да бъде толкова убедителен, че да накара местните аборигени в Африка или Австралия да повярват, че Доли е плод на научен труд а не е зачената и родена по "стандартен" начин.