Щото съм добричък и не мога да те оставя в неведение.Мнемозина написа: Що си спамиш в темата сега, а?
Не. Страховете са в светлата част, точно заради тъмната.Страховете тук вътре ли са, в тъмната страна?
Щото съм добричък и не мога да те оставя в неведение.Мнемозина написа: Що си спамиш в темата сега, а?
Не. Страховете са в светлата част, точно заради тъмната.Страховете тук вътре ли са, в тъмната страна?
Не мога да се отърся от любопитството си. В реала има хора, които не ме харсеват по една или друга причина и това е нормално, но първо нямам усещането, че ги дразня, просто не си допадаме и второ, те определено са малцинство сред познатите ми, докато тук е обратното. Интересно ми е защо се получава така.Мнемозина написа:Уф, аман.Капинчо написа:Просто се опитвам да разбера, с какво ви дразня.
Най-добре спри да мислиш за това. Направо ти се чудя как успяваш още да пишеш при толкова изчисления.
Винаги ще дразниш някого, просто няма начин. Не може да се угоди на всички.
Никъде не бъркаш бе, от параноята е.Капинчо написа: Защо когато Куида псува това е ОК, а когато аз го правя, това е парад. Защо еди-кой си се надува постоянно и това е ОК, а зад почти всяко мое изказване се вижда надувка. Къде бъркам?
Абе човек, то ако можеше да се обясни всичкото това, вече щеше да ти е обяснено.Капинчо написа:
Не мога да се отърся от любопитството си. В реала има хора, които не ме харсеват по една или друга причина и това е нормално, но първо нямам усещането, че ги дразня, просто не си допадаме и второ, те определено са малцинство сред познатите ми, докато тук е обратното. Интересно ми е защо се получава така.
Защо когато Куида псува това е ОК, а когато аз го правя, това е парад. Защо еди-кой си се надува постоянно и това е ОК, а зад почти всяко мое изказване се вижда надувка. Къде бъркам?
Това не ме притеснява, както ме притесняваше преди, но ми е любопитно.
Не е от параноята. Между активните клубари 40-50 човека има само 6-7, които никога не са ме нападали. За мен това е малък процент.esti написа:
Никъде не бъркаш бе, от параноята е.
А иначе от псуване до псуване и от надувка до надувка има разлика и всеки улавя различни нюанси.
Затова и реакциите са различни.
Не го ли знаеш това?
знаеш ли... колкото и да не се виждаме, все пак се усеща кога кой как псува или се "надува"...Капинчо написа: Не мога да се отърся от любопитството си. В реала има хора, които не ме харсеват по една или друга причина и това е нормално, но първо нямам усещането, че ги дразня, просто не си допадаме и второ, те определено са малцинство сред познатите ми, докато тук е обратното. Интересно ми е защо се получава така.
Защо когато Куида псува това е ОК, а когато аз го правя, това е парад. Защо еди-кой си се надува постоянно и това е ОК, а зад почти всяко мое изказване се вижда надувка. Къде бъркам?
Това не ме притеснява, както ме притесняваше преди, но ми е любопитно.
ПП Какви изчисления?
Ми питам се и не мога да си отговоря. И тук и в реала съм си все аз, един и същ. Бях искрен - не става. Карам по повърхността - пак не става. Някой ще каже "Ами върви на майната си тогава", ама аз не ща.Мнемозина написа: Но за това трябва да пита повече себе си, отколкото тях. Щото те са много и са различни.
Благодаря за искреността!Метаморф написа:
знаеш ли... колкото и да не се виждаме, все пак се усеща кога кой как псува или се "надува"...
усеща се "напъна"... определено не можеш да псуваш добре... нито пък да се надуваш...
пиша ти го това съвсем искрено... поне такова е моето мнение... понякога преиграваш просто в стремежа си да изоригиналничиш... и аз го правя понякога... (особено, когато ме въвлечеш в пореден двубой)
Може и да си прав, но тогава едно ухапване ме болеше повече от десет сега, защото тогава хапеха мен, а сега хапят "героя", който играя.Метаморф написа:това с пълни глупости... когато беше "искрен" (в кавички е, защото те цитирам), единствения, с който имаше проблем, беше Дарки... и то, защото Дарки си е Дарки...Капинчо написа:Бях искрен - не става.
а сега имаш с доста повече хора "проблем"... поне така си мисля...
Ами така става,БоЕВ написа:
Това е оная закътана част от душата ти в която се събира всичката преглътната тъга, омраза и злъч.
Има нещо което ме дразни в това момиче.МЪЖжжж написа:Е па добре изглежда гаджето.БоЕВ написа:Ха!
Оказа се, че водещата на "Глобусът" ми е влязла в къдър.
Ма..поговори ли с нея да провериш речникът и? 400 думи?! Или повечко...
Semiramis написа:БоЕВ написа:В събота, 19-ти юли от 12.00ч местно време в предаването Глобусът>>> по БТВ ще бъде излъчен филм за фестивала в Свищов.мерси, Боев
филмчито ми хареса, но
твоят репортаж беше много ефектен
Semiramis написа:Еййй, пропуснах го!Semiramis написа:БоЕВ написа:В събота, 19-ти юли от 12.00ч местно време в предаването Глобусът>>> по БТВ ще бъде излъчен филм за фестивала в Свищов.мерси, Боев
филмчито ми хареса, но
твоят репортаж беше много ефектен
Нали ви казах да ми напомните!
Мнемозина написа: Еййй, пропуснах го!
Нали ви казах да ми напомните!