Събота - 12.00

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Re: Събота - 12.00

Мнение от Глас в пустиня »

Мнемозина написа: Що си спамиш в темата сега, а? :blum:
Щото съм добричък и не мога да те оставя в неведение.:blum:
Страховете тук вътре ли са, в тъмната страна? :-)
Не. Страховете са в светлата част, точно заради тъмната.:winkw:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Мнемозина написа:
Капинчо написа:Просто се опитвам да разбера, с какво ви дразня.
Уф, аман.
Най-добре спри да мислиш за това. Направо ти се чудя как успяваш още да пишеш при толкова изчисления.

Винаги ще дразниш някого, просто няма начин. Не може да се угоди на всички. :lol:
Не мога да се отърся от любопитството си. В реала има хора, които не ме харсеват по една или друга причина и това е нормално, но първо нямам усещането, че ги дразня, просто не си допадаме и второ, те определено са малцинство сред познатите ми, докато тук е обратното. Интересно ми е защо се получава така.
Защо когато Куида псува това е ОК, а когато аз го правя, това е парад. Защо еди-кой си се надува постоянно и това е ОК, а зад почти всяко мое изказване се вижда надувка. Къде бъркам?
Това не ме притеснява, както ме притесняваше преди, но ми е любопитно.
ПП Какви изчисления?
Последно промяна от Дядо Капинчо на 16.07.08, 21:38, променено общо 1 път.
Аватар
Глас в пустиня

Капинчо написа:
Когато ме дразниш, мисля, че съм ти го казвал.:-)
От различната камбанерия нещата изглеждат различно. Не мога да дам отговор на твойте въпроси.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

БоЕВ написа:
Капинчо написа:
Когато ме дразниш, мисля, че съм ти го казвал.:-)
От различната камбанерия нещата изглеждат различно. Не мога да дам отговор на твойте въпроси.
ОК. Все пак отговори. Благодаря!
esti

Мнение от esti »

Капинчо написа: Защо когато Куида псува това е ОК, а когато аз го правя, това е парад. Защо еди-кой си се надува постоянно и това е ОК, а зад почти всяко мое изказване се вижда надувка. Къде бъркам?
Никъде не бъркаш бе, от параноята е. :blum:

А иначе от псуване до псуване и от надувка до надувка има разлика и всеки улавя различни нюанси.
Затова и реакциите са различни.
Не го ли знаеш това? :blum:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Капинчо написа:
Не мога да се отърся от любопитството си. В реала има хора, които не ме харсеват по една или друга причина и това е нормално, но първо нямам усещането, че ги дразня, просто не си допадаме и второ, те определено са малцинство сред познатите ми, докато тук е обратното. Интересно ми е защо се получава така.
Защо когато Куида псува това е ОК, а когато аз го правя, това е парад. Защо еди-кой си се надува постоянно и това е ОК, а зад почти всяко мое изказване се вижда надувка. Къде бъркам?
Абе човек, то ако можеше да се обясни всичкото това, вече щеше да ти е обяснено.
Не ме връщай сега да чета и анализирам как псува Куида, щото те неговите псувни не звучат като псувни някак, ами като в оня роман на Яркевич - просто така, насочени към международното положение.
Пък ти кога и как псуваш също не те знам, щото се триеш след това.
А кой се надува и как - това пък изобщо не го знам. То всеки се поизфуква с нещо, ето и аз със сухата храна... :grin:

Има разлика между изговореното и написаното и затова се получава такова разминаване. Просто човек трябва да си намери този начин на писане, който е най-близък до онова точно, дето иска да го каже на другите. Но за това трябва да пита повече себе си, отколкото тях. Щото те са много и са различни.
Panta rhei...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

esti написа:
Никъде не бъркаш бе, от параноята е. :blum:

А иначе от псуване до псуване и от надувка до надувка има разлика и всеки улавя различни нюанси.
Затова и реакциите са различни.
Не го ли знаеш това? :blum:
Не е от параноята. Между активните клубари 40-50 човека има само 6-7, които никога не са ме нападали. За мен това е малък процент.

А другото го знам, но като го чуя от другиго, го схващам по-различно. Благодаря, че ми отговори!
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Капинчо написа: Не мога да се отърся от любопитството си. В реала има хора, които не ме харсеват по една или друга причина и това е нормално, но първо нямам усещането, че ги дразня, просто не си допадаме и второ, те определено са малцинство сред познатите ми, докато тук е обратното. Интересно ми е защо се получава така.
ПП Какви изчисления?
знаеш ли... колкото и да не се виждаме, все пак се усеща кога кой как псува или се "надува"...
усеща се "напъна"... определено не можеш да псуваш добре... нито пък да се надуваш...
пиша ти го това съвсем искрено... поне такова е моето мнение... понякога преиграваш просто в стремежа си да изоригиналничиш... и аз го правя понякога... (особено, когато ме въвлечеш в пореден двубой :blum: )
Виж подводницата!
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Мнемозина написа: Но за това трябва да пита повече себе си, отколкото тях. Щото те са много и са различни.
Ми питам се и не мога да си отговоря. И тук и в реала съм си все аз, един и същ. Бях искрен - не става. Карам по повърхността - пак не става. Някой ще каже "Ами върви на майната си тогава", ама аз не ща.
Абе зАрежи.
Аватар
Света вода ненапита

Капинчо написа:Бях искрен - не става.
това с пълни глупости... когато беше "искрен" (в кавички е, защото те цитирам), единствения, с който имаше проблем, беше Дарки... и то, защото Дарки си е Дарки...
а сега имаш с доста повече хора "проблем"... поне така си мисля...
Виж подводницата!
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Метаморф написа:
знаеш ли... колкото и да не се виждаме, все пак се усеща кога кой как псува или се "надува"...
усеща се "напъна"... определено не можеш да псуваш добре... нито пък да се надуваш...
пиша ти го това съвсем искрено... поне такова е моето мнение... понякога преиграваш просто в стремежа си да изоригиналничиш... и аз го правя понякога... (особено, когато ме въвлечеш в пореден двубой :blum: )
Благодаря за искреността!
Аватар
Света вода ненапита

Капинчо написа: Благодаря за искреността!
моля, аз винаги се старая да съм искрен, освен, когато не се занасям с някой... на майтап... ама сега не се майтапя с теб...
Виж подводницата!
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Метаморф написа:
Капинчо написа:Бях искрен - не става.
това с пълни глупости... когато беше "искрен" (в кавички е, защото те цитирам), единствения, с който имаше проблем, беше Дарки... и то, защото Дарки си е Дарки...
а сега имаш с доста повече хора "проблем"... поне така си мисля...
Може и да си прав, но тогава едно ухапване ме болеше повече от десет сега, защото тогава хапеха мен, а сега хапят "героя", който играя.
Аватар
Света вода ненапита

Капинчо написа: Може и да си прав, но тогава едно ухапване ме болеше повече от десет сега, защото тогава хапеха мен, а сега хапят "героя", който играя.
е, това вече не мога да го разбера... наистина... никой тук не играе каквото и да е...
както и да е... ти си знаеш...
Виж подводницата!
Аватар
Глас в пустиня

Ха!
Оказа се, че водещата на "Глобусът" ми е влязла в къдър.:grin:

Изображение

Изображение

Изображение

:cool:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

БоЕВ написа:
Това е оная закътана част от душата ти в която се събира всичката преглътната тъга, омраза и злъч.
Ами така става,
когато човек не си знае мярката - преглъща повече, отколкото може да носи -
и на другия ден - тъмна страна.:lol:

поздраФче:winkw:
І

Мнение от І »

БоЕВ написа:Ха!
Е па добре изглежда гаджето. :roll:
Ма..поговори ли с нея да провериш речникът и? 400 думи?! Или повечко... :roll:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

МЪЖжжж написа: Ма..поговори ли с нея да провериш речникът и? 400 думи?! Или повечко... :roll:
На красивата жена не й се гледа речникът.:blum:
Аватар
Глас в пустиня

МЪЖжжж написа:
БоЕВ написа:Ха!
Е па добре изглежда гаджето. :roll:
Ма..поговори ли с нея да провериш речникът и? 400 думи?! Или повечко... :roll:
Има нещо което ме дразни в това момиче.
Много чупки, много въздух...не съм говорил с нея. Надуфките ги пускам да си плуват - БоЕВ не е залъгалка за всяка уста.:cool:
Но пък екипа на сателитен канал ТВ-България са просто супер, пичове та дрънкат.
Три дена прекарахме в шеги и закачки - професионалисти от висока класа.
Аватар
Глас в пустиня

Амаранта написа:
МЪЖжжж написа: Ма..поговори ли с нея да провериш речникът и? 400 думи?! Или повечко... :roll:
На красивата жена не й се гледа речникът.:blum:
Микрофонната техника е по-важна според мене.:blum:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

БоЕВ написа:- БоЕВ не е залъгалка за всяка уста.:cool:
Част от Боев не става ли?
Три дена прекарахме в шеги и закачки - професионалисти от висока класа.
Значи те професионалисти, а тук като има шеги и закачки - кой ми спами в темата?:lol:

Това брои ли се за спам?
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Semiramis написа:
БоЕВ написа:В събота, 19-ти юли от 12.00ч местно време в предаването Глобусът>>> по БТВ ще бъде излъчен филм за фестивала в Свищов.
:-) мерси, Боев

филмчито ми хареса, но
твоят репортаж беше много ефектен :clap:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа:
Semiramis написа:
БоЕВ написа:В събота, 19-ти юли от 12.00ч местно време в предаването Глобусът>>> по БТВ ще бъде излъчен филм за фестивала в Свищов.
:-) мерси, Боев

филмчито ми хареса, но
твоят репортаж беше много ефектен :clap:
Еййй, пропуснах го!

Нали ви казах да ми напомните! :crying:
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Мнемозина написа: Еййй, пропуснах го!
Нали ви казах да ми напомните! :crying:
:shy: случайно го хванах, беше започнал вече.

но не съжалявай - немаше нещо, което Боев да не ни показа.
Даже по снимки впечатлението е ..по-различно хубаво.
:-)
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Мнение от Fairy of the Flowers »

Баси, и аз съм го пропуснала. Тъй е като не влизам редовно. Снимките на Боев обаче както винаги носят настроение.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мамка му!
Някой да го е драснал?
Публикувай отговор