Изглежда страшно това - като СС.МЪЖжжж написа:
![]()
ББ
Ей, Маичкееее...
-
Дядо Капинчо
Щом съм тук, значи съм благодарен. За разлика от някои дето постоянно обясняват колко са добри, но избират все черни краски като символи, аз си знам, че съм лош и заядлив. Въпреки това приемам и тези от вас, които не ме приемат. Понякога ми е болно като проблесне явната омраза, но бързо ми минава и прощавам.Амаранта написа:Е ти хич ли не си ни благодарен.Капинчо написа:
Не бързай с благодарностите. Поживей малко тук, па тогава.
Иначе, добре си дошла!:lol:
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
Чаве, надявам се, че тази незлоблива шегичка те е поразтушила от проблемите.4avdar4e написа:
По бели чорапи и джапанки:rotfl24:
Здрасти, Змею!!!
Апропо, не джапанки, а чехли и чорапките не са бели а светло бежови, щото панталона, с който пътувах е светло бежов, ма кой го интересуват тези неща. Важното е купон да става.
На чужд гъз и сто кура са малко. Моля де не давате на дечицата си да го четат това, хеле па на Дарки големия. С такава изтънчена майка, ще вземе нещо да се сецне детето.
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
Не като новобранец, а като чужд. Някои от вас непрекъснато ми показват, колко не съм за тук с простотията си. Ако мислиш, че е приятно, грешиш.Амаранта написа:Капинчо, стига си се държал като новобранец!
ПП В една тема Чавето каза, че ме прегръщала и целувала. Бях шашнат и не разбрах защо (имам някои предположения, но ...). Бях шашнат, защото не ми се връзват прегръдки и целувки от човек, който може да се "пошегува" така, както в сегашната тема с някого когото е "прегръщал и целувал", а Чавето винаги е гледала на мен с насмешка или в най-добрия случай с високомерно пренебрежение. Не й търся одобрението. Има хора, чието одобрение не ми е нужно, просто отбелязвам факта. Много двуличие има в този форум, ма то и в живота е така. Затова казвам, че не правя разлика между тук и реала. Тук си е жив реал.
Последно промяна от Дядо Капинчо на 22.07.08, 10:18, променено общо 1 път.
Не мога да отговарям вместо нея, но съм сигурна, че това не е двуличие,Капинчо написа:Не като новобранец, а като чужд. Някои от вас непрекъснато ми показват, колко не съм за тук с простотията си. Ако мислиш, че е приятно, грешиш.Амаранта написа:Капинчо, стига си се държал като новобранец!
ПП В една тема Чавето каза, че ме прегръщала и целувала. Бях шашнат и не разбрах защо (имам някои предположения, но ...). Бях шашнат, защото не ми се връзват прегръдки и целувки от човек, който може да се "пошегува" така, както в сегашната тема с някого когото е "прегръщал и целувал", а Чавето винаги е гледала на мен с насмешка или в най-добрия случай с високомерно пренебрежение. Не й търся одобрението. Има хора, чието одобрение не ми е нужно, просто отбелязвам факта. Много двуличие има в този форум, ма то и в живота е така. Затова казвам, че не правя разлика между тук и реала. Тук си е жив реал.
защото на мен също ми се е случвало да харесвам някои неща в някого, а други -не. И какво да правя?! Нито мога да го приема изцяло, нито да го отхвърля изцяло, и си седя така, в средно положение - хем му се радвам, хем му се дразня, и не се преструвам нито за секунда.
- Света вода ненапита
абе, ти що си спрял хапчетата?Капинчо написа: ПП В една тема Чавето каза, че ме прегръщала и целувала. Бях шашнат и не разбрах защо (имам някои предположения, но ...). Бях шашнат, защото не ми се връзват прегръдки и целувки от човек, който може да се "пошегува" така, както в сегашната тема с някого когото е "прегръщал и целувал", а Чавето винаги е гледала на мен с насмешка или в най-добрия случай с високомерно пренебрежение. Не й търся одобрението. Има хора, чието одобрение не ми е нужно, просто отбелязвам факта. Много двуличие има в този форум, ма то и в живота е така. Затова казвам, че не правя разлика между тук и реала. Тук си е жив реал.
Виж подводницата!
Амаранта написа: Не мога да отговарям вместо нея, но съм сигурна, че това не е двуличие,
защото на мен също ми се е случвало да харесвам някои неща в някого, а други -не. И какво да правя?! Нито мога да го приема изцяло, нито да го отхвърля изцяло, и си седя така, в средно положение - хем му се радвам, хем му се дразня, и не се преструвам нито за секунда.
С всички е така.
В противен случай би означавало, че си обсебен от насрещния, нали!
Бе, не си прав, ама няма значениеКапинчо написа:
-
Дядо Капинчо
Змейо,zmeu написа:не разбирам защо ти искаш да се бъзикаш а не носиш на бъзикКапинчо написа:Апропо, не джапанки, а чехли и чорапките не са бели а светло бежови
ти си си на двора
ако искаш и по бял задник ще се разхождаш
пък и можеше да не ги снимаш с пейзажа нали
може би си очаквал коментари за разсада
Аз нося бъзик. Нося страшно много бъзик. Това твоето не беше бъзик, а подигравка - вижте го селянина. НО аз го приех и не реагирах. Приех го защото от първата ми кавга с Дарки ти имаш по специално отношение към мен. Това си е твое право. Не мога да го променя и го приемам - да Змею, ще ме клъвка от време на време и това е нормално - не се връзвам. Също така не се връзвам, когато ме кълве Метаморфа. Той си връща още за подлизурството, в което го обвиних и това си е негово право, макар, че аз бих предпочел да го е загърбил вече.
Това, което не приемам е Чавдарчето, която мисля никога не съм обиждал, да повтори закачката ти като нещо свръх осторумно - това за мен си е подигравка, а не закачка. При това подигравка от най-гадния тип - двама си говорят за трети. Дори и това бих приел преди време, защото бях свикнал, че Чавдарчето (по незнайни за мен причини) ме недолюбва. Но след като тя изрази в по-раншна тема такова благоразположение към мен (прегръдки и целувки) и сега ми се подиграва по най-некоректния за мен начин - това не мога да приема. Двуличието ме плаши. Предпочитам да знам - този ми е приятел, този ми е враг, а този не се интересува от мен. Така съм устроен - просто и праволинейно.
-
Дядо Капинчо
Не съм Метоморфе, пия си ги редовно. Те се пият дълго време - като тези за кръвно.Метаморф написа:абе, ти що си спрял хапчетата?Капинчо написа: ПП В една тема Чавето каза, че ме прегръщала и целувала. Бях шашнат и не разбрах защо (имам някои предположения, но ...). Бях шашнат, защото не ми се връзват прегръдки и целувки от човек, който може да се "пошегува" така, както в сегашната тема с някого когото е "прегръщал и целувал", а Чавето винаги е гледала на мен с насмешка или в най-добрия случай с високомерно пренебрежение. Не й търся одобрението. Има хора, чието одобрение не ми е нужно, просто отбелязвам факта. Много двуличие има в този форум, ма то и в живота е така. Затова казвам, че не правя разлика между тук и реала. Тук си е жив реал.
- Света вода ненапита
няма такова нещо! ако можехме толкова лесно да разделим нещата на черни и бели ехеее живот щяхме да си живеемКапинчо написа: Двуличието ме плаши. Предпочитам да знам - този ми е приятел, този ми е враг, а този не се интересува от мен. Така съм устроен - просто и праволинейно.
аз съм пропуснала чорапките, но долкото разбирам е шегичка, много задълбаваш в нещата и ме караш да се чувствам двулична и аз - толкова хора не съм харесвала тук, после съм ги харесвала и пак така; сега се чудя, сигурно нещо не съм у ред.
усмихни се и карай напред, недей толкова да анализираш, не можем толкова прецизно да бдим над всяка своя дума, казана тук
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Stranniche
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо